- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
- 103
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Ben kazanmaya baslayali cok olmadi en azindan 1 sene gecirmek istiyorum ortalama ne diye ona göre sigorta düşünüyorum.Sigortanı ödüyor musun ?
Evet devlet daha garanti olur ama olmazsa da iş iştir sonuçta para kazanıyorsunuz .
Hayir ürün almiyorum ucret karsiligi reklam yapiyorum.Butik,taki,ayakkabi sayfalarının o tarz yani.Sizin söylediğiniz meseleden dolayi zaten kiyaslanamaz diye belirttim.Üretilen bir iş olmadığının herkes farkında ama pazarlamada bir sektör tabiki tanıtım. Bunu siz daha kolay yoldan yapıyorsunuz sadece. Ücretsiz hediyeler alıp tanıtıyorsunuz değil mi? Ben yapmazdım orası ayrı. Ayrıca hemşirelik polislik vs karıştırmayın benim bazen tüm günüm oturmadan geçiyor hemşireyim asla kıyaslanamaz bile
Memurlukt 8 5 derler ya onu kastettimYani kazanoyorsan iyi, bu arada başlıktan hiçbirsey anlamadim ,illaha 5 7 nedir?
bence de. memurum, her günüm ayrı bi sorun. (calısılan kurum önemli)Ne güzel boş kalmamışsınız, teknolojinin nimetlerinden de faydalanıyorsunuz. Bravo.
İşe girseniz de girmeseniz de devam edin. Her şey memurluk değil. Çok abartılıyor bu memurluk ya.
Biz ne anlatım şekilleri gördük virgülsüz, noktasız ve dümdüz. Bu konuda bir şey yok bence.Vallahi memur olmaman isabet olmuş yazim yanlışlarından bir şey anlasilmiyor.Allah korusun devlet dairesinde böyle bir memura isimin düştüğünü düşünemiyorum
yok valla söylediğiniz meblağın yedi bin altını alıyorum ama her gün bugün nası geçecek diye geliyorumZannimca memurlar en az 10 bin lira maas aliyor , yani bu kkdaki memurluk merakini gorunce boyle oldugunu dusunuyorum :)
Gelecek teknolojide , en guzelini yapiyorsunuz , benimde hayalim yurtdisina yerlesince online biseyler yapmak
Yerinizde olsam bu sekilde devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?