- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Malesef ulkemizde memur meraki var.naparsan yap memur degilsen hic bi kiymeti yok.illaki garantileyeceksin tabi onlarin mantigina gore garantileme oluyor
Kirada oturuyorum , Bodrum'da yasiyorum , burada oyle bir algi yok , dedigim gibi bana cok yabanci bir konu , kk disinda gundelik hayatimda da karsima cikmiyor hichiç ev kiraladınız mı?? ya da ilan baktınız mı?? bizim buralarda ilanlara memur tercihimizdir yazıyor artıkbaya çığırından çıktılar
Kirada oturuyorum , Bodrum'da yasiyorum , burada oyle bir algi yok , dedigim gibi bana cok yabanci bir konu , kk disinda gundelik hayatimda da karsima cikmiyor hic
bana göre bu gerçek bi iş olamaz,ek iş gibi görebilirim ben,vergi ödüyor musunuz bilmiyorum ama vergi olmazsa bence hak bi para mı olur o kısımdan emin değilim, ayrıca sigortanız da yok o kısım da önemli,örneğin eşim bu tarz bi iş yapsa ve ayda 5 bin dahi kazansa ısrarla bi şirkete girmesini tercih ederdim heraldeArkadaslar ben diplomali issizlerdenim.Uzun zamanlar çok denedim bir memur olabilmeyi yuksek puanlar aldim ama malesef olmadi sayisiz sinava girdim mulakatlarda kaldim.Sonra evlendim eşim memur.2 senelik evliyim
7Aylik bir kizim var.E çocuk olunca da adam akilli ugrasamadim.Arada eşim dile getirir işe girebilseydin vs diye.Ya da çalış sinavina gir falan.Iyi niyetli bir sekilde soyler ama her zaman malesef olmuyor hele ki bu zamanlar.. 2 sene önce instagramda kadinlarla ilgili bir sayfa açmistim.Baya bir ilgilenmistim kizimdan önce derslerden vakit bulduğum zamanlar.Suan cok şükür 300bine yakin oldum ve bu sayfamdan reklam alıyorum.1-3bin tl arasi.Belli olmuyor yani.Ve kazandikca tabii ki mutlu oluyorum ve memurluk hayallerimi yavas yavas terkediyorum.
Tamam bu işin garantisi yok ama hayatta neyin garantisi var?Simdi belki buradaki arkadaslar diyecek kolay para kazaniyorsun biz böyle emek verirken diye.Haklilar ama ben de zamanimi veriyorum.Öyle bir fotoğraf at gelsin takipciler de degil.Esimin hosuna gidiyor tabii ama hala memurluk diyor.Ben de diyorum ki ben sinava gireceğim elimden geleni yapacağım ama bukadar.Olursa olur.Yani şimdi benim yaptigim sey gercekten bir ogretmenle bir polisle veya bir hemsireyle karşılaştırınca yerlerin dibinde mi?(Gelir ve kendine aile zaman ayirma anlaminda diğer kosullarda tabii ki onlar bambaska)Kisacasi eşim bunu bir iş olarak saymıyor malesef.(Başlığı 7 5 yazmışım yanlış yazdigimi yeni farkettim )
Ben başlığı okurken direk memurların calısma saati olan saatler aklımda belirdi, konunun da az cok memuriyetle alakalı olduğuyla alakalı.Illaha 5 7 nedir?
İllaha değil 'illaki'...Memurlukt 8 5 derler ya onu kastettim
çok güldüm ya acayip haklısınZannimca memurlar en az 10 bin lira maas aliyor , yani bu kkdaki memurluk merakini gorunce boyle oldugunu dusunuyorum :)
Gelecek teknolojide , en guzelini yapiyorsunuz , benimde hayalim yurtdisina yerlesince online biseyler yapmak
Yerinizde olsam bu sekilde devam ederim
Arkadaslar ben diplomali issizlerdenim.Uzun zamanlar çok denedim bir memur olabilmeyi yuksek puanlar aldim ama malesef olmadi sayisiz sinava girdim mulakatlarda kaldim.Sonra evlendim eşim memur.2 senelik evliyim
7Aylik bir kizim var.E çocuk olunca da adam akilli ugrasamadim.Arada eşim dile getirir işe girebilseydin vs diye.Ya da çalış sinavina gir falan.Iyi niyetli bir sekilde soyler ama her zaman malesef olmuyor hele ki bu zamanlar.. 2 sene önce instagramda kadinlarla ilgili bir sayfa açmistim.Baya bir ilgilenmistim kizimdan önce derslerden vakit bulduğum zamanlar.Suan cok şükür 300bine yakin oldum ve bu sayfamdan reklam alıyorum.1-3bin tl arasi.Belli olmuyor yani.Ve kazandikca tabii ki mutlu oluyorum ve memurluk hayallerimi yavas yavas terkediyorum.
Tamam bu işin garantisi yok ama hayatta neyin garantisi var?Simdi belki buradaki arkadaslar diyecek kolay para kazaniyorsun biz böyle emek verirken diye.Haklilar ama ben de zamanimi veriyorum.Öyle bir fotoğraf at gelsin takipciler de degil.Esimin hosuna gidiyor tabii ama hala memurluk diyor.Ben de diyorum ki ben sinava gireceğim elimden geleni yapacağım ama bukadar.Olursa olur.Yani şimdi benim yaptigim sey gercekten bir ogretmenle bir polisle veya bir hemsireyle karşılaştırınca yerlerin dibinde mi?(Gelir ve kendine aile zaman ayirma anlaminda diğer kosullarda tabii ki onlar bambaska)Kisacasi eşim bunu bir iş olarak saymıyor malesef.(Başlığı 7 5 yazmışım yanlış yazdigimi yeni farkettim )
bence çok güzel bir iş sevindim sizin adınızaBen kazanmaya baslayali cok olmadi en azindan 1 sene gecirmek istiyorum ortalama ne diye ona göre sigorta düşünüyorum.
nasıl reklam aliyosun ki nasıl para kazanılıyo instagramdan.. memur olduktan sora bu iş yapmaya devam edecek misin?Arkadaslar ben diplomali issizlerdenim.Uzun zamanlar çok denedim bir memur olabilmeyi yuksek puanlar aldim ama malesef olmadi sayisiz sinava girdim mulakatlarda kaldim.Sonra evlendim eşim memur.2 senelik evliyim
kim demiş memur 10 bin maaş aldığı ??Zannimca memurlar en az 10 bin lira maas aliyor , yani bu kkdaki memurluk merakini gorunce boyle oldugunu dusunuyorum :)
Gelecek teknolojide , en guzelini yapiyorsunuz , benimde hayalim yurtdisina yerlesince online biseyler yapmak
Yerinizde olsam bu sekilde devam ederim
Ben de bunu hic anlamiyorum ya memurluk bu kadar neden cazip?
Bence sartlari ve ortamlari pek ic acici degil. Bir cok pozisyonun onu kapali. Sıkıci bir hayat gibi geliyor. Vardir tabii goremedigim iyi yonleri. Ama yine de abartiliyor bence
Abovv gerçekten diyecek laf bulamıyorum.Yok canim ateş yakarak anlaşacaksın resmi yazışma dedigimiz şeyler var kurumlar arasi sen kpssden yuksek puan aldigina emin misin?Neden?Memur olunca mektuplasacak miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?