Illaha yedi beş illaha maaşa bağlanmak mi mesele?

Malesef ulkemizde memur meraki var.naparsan yap memur degilsen hic bi kiymeti yok.illaki garantileyeceksin tabi onlarin mantigina gore garantileme oluyor

Ben de bunu hic anlamiyorum ya memurluk bu kadar neden cazip?
Bence sartlari ve ortamlari pek ic acici degil. Bir cok pozisyonun onu kapali. Sıkıci bir hayat gibi geliyor. Vardir tabii goremedigim iyi yonleri. Ama yine de abartiliyor bence

hiç ev kiraladınız mı?? ya da ilan baktınız mı?? bizim buralarda ilanlara memur tercihimizdir yazıyor artık baya çığırından çıktılar
Kirada oturuyorum , Bodrum'da yasiyorum , burada oyle bir algi yok , dedigim gibi bana cok yabanci bir konu , kk disinda gundelik hayatimda da karsima cikmiyor hic

Kirada oturuyorum , Bodrum'da yasiyorum , burada oyle bir algi yok , dedigim gibi bana cok yabanci bir konu , kk disinda gundelik hayatimda da karsima cikmiyor hic

ben evlendiğimden beri ilk defa kirada oturucam. daha önce lojmandaydım. ilanlar hep böyle bir de yıllık peşin istiyor kirayı 2 depozit ha bi de emlak bedeli. etti mi 35 bin falan. bir evin başını alırım zaten bu parayla sizin tatil beldesi tabi o yüzden denk gelmemişsinizdir doğru

bana göre bu gerçek bi iş olamaz,ek iş gibi görebilirim ben,vergi ödüyor musunuz bilmiyorum ama vergi olmazsa bence hak bi para mı olur o kısımdan emin değilim, ayrıca sigortanız da yok o kısım da önemli,örneğin eşim bu tarz bi iş yapsa ve ayda 5 bin dahi kazansa ısrarla bi şirkete girmesini tercih ederdim heralde

Illaha 5 7 nedir?
Ben başlığı okurken direk memurların calısma saati olan saatler aklımda belirdi, konunun da az cok memuriyetle alakalı olduğuyla alakalı.
Düzeltme yapmış zaten. olabilir ki bence böyle yanlışlıklar. Örtün ki örtülsün yanlışlarınız.

Memur diye diretilmesinin sebebi her ay yatan maaşın belli, kafasına göre kimse sana atar gider yapıp işten atamaz, sigortan düzenli işliyor filan yani ilerisi için insana güven veren bir meslek yoksa ahım şahım bir şeyi yok. Şu anda meşguliyetinizin olması çok güzel iyi kötü gelen bir para da var ama işte devamı gelir mi gelmez mi ne zamana kadar böyle gider bir garantisi yok eşiniz muhtemelen o yüzden sınavı kazanın diye diretiyordur, ayrıca söylemeden geçemeyeceğim sosyal medyada 300 bin takipçi kazanmak da kolay değil takdir ettim:))

çok güldüm ya acayip haklısın

Başlığınızdan hiçbir şey anlamadım ‘illa’ demek istediniz herhalde

Ben 20 senelik memurum hem de kıdemim falan en yüksekte. Umrumda mı hiç değil. Gayet de memurluğu bırakıp başka iş yapmayı düşünüyorum. Türkiye'de memurluk mu sen iyi iş bulmuşsun kendine aynen devam et.

Kutlarım öncelikle, evden çok güzel para kazanıyorsunuz, her şey memurluk değil, ama size tavsiyem birikim yapın, evden çalıştığınız için yemek, yol, giyim vs masraflarınız yok, gelen paraıy iyi değerlendirirseniz ileriye de yatırım olur.

Ben kazanmaya baslayali cok olmadi en azindan 1 sene gecirmek istiyorum ortalama ne diye ona göre sigorta düşünüyorum.
bence çok güzel bir iş sevindim sizin adınıza
hatta özelden sayfa ismini yazarsanız ben de takip edip destek olmak isterim
gayet güzel bir iş evde kızınızla da rahat rahat vakit geçirirsiniz çok özendim size:)

Memurluk deyince bisuru dali var. Illa masa basinda dilekce yaz vs vs degildir. Kariyer memurluklar da vardir. Devlet dairesinde calisma olarakta bakabiliriz konuya (taseronluk haric) sanildigi gibi rutin ve sıkıcı degildir. Maasin guzeldir. Eklerin varsa aninda yatar. Her ayin 15inde bir guvencen vardir. Sigorta emeklilik vs islerin aninda halledilir. Tayin sansin vardir. Amir iliskisi cok yoktur. Olsa bile sacma birisinin egolari yuzunden is rekabrti yasamazsin. Isten cikarilma kaygisi tasimazsin. Once ozel sektorde calismis, simdi de kariyer memurluklardan birisini yapan birisi olarak klasik memuriyet alginizin yikilmasini dilerim. Memuriyet guzeldir arkadaslar.

******Kamu spotu sonu*****

Sorunuza gelince illa herkes memur olcak diye birsey yok. Bu sartlar altinda ben mutluyum baska bir is yapmak istemezdim mesela. Ama bulundugunuz sartlardan memnunsaniz (sosyal zaman, evden calisma, maddi geliriniz vs) aynen devam :) Is hayatinda onemli olan mesleki ve maddi tatmindir. Illa su is harikadir diye birsey yok. Her is herkese uymayabilir. Siz mutluysaniz bir problem yok bence.

nasıl reklam aliyosun ki nasıl para kazanılıyo instagramdan.. memur olduktan sora bu iş yapmaya devam edecek misin?

kim demiş memur 10 bin maaş aldığı ??

Herkes memur olmak zorunda degil. Helal para Girsin eve yeter bence Ben ogretmenim. Ogretmen olmasaydim kucuk bir bakkal acar gazete ekmek satardim. Belki daha mutlu olurdum bilemiyorum. Bence onemli olan insanin mutlu olmasi ve helal para kazanmasi

Tabiki de yaptığınız is hemşirelik polislik vs ile kıyaslanacak birşey değil. Ne garantisi var ne de sigortası. Yaparsınız yapmazsınız ayrı ama bir işte çalışsanız tabiki de daha farklı olur şartlar açısından

Ben de bunu hic anlamiyorum ya memurluk bu kadar neden cazip?
Bence sartlari ve ortamlari pek ic acici degil. Bir cok pozisyonun onu kapali. Sıkıci bir hayat gibi geliyor. Vardir tabii goremedigim iyi yonleri. Ama yine de abartiliyor bence

Garanti iş ve maaş gibi görülüyor da ondan. Ayın 15 i dedi mi maaş yatar, bildiğim kadarıyla performans sistemi falan da yok. Bizim bazen işimiz düşüyor resmi dairelere canımız çıkıyor iş yaptırana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…