Illaha yedi beş illaha maaşa bağlanmak mi mesele?

Aslında 3 yil gözyaşı vs yerine özelde calisip yükselerek de suan aldiginiz maasi neredeyse alirdiniz
Hani 3 yilda bosa uzulerek aglayarak sabrederek gecmezdi.
Yavas yavas hazirlanip sinava da yine girerdiniz.

Ne iş kurdu arkadaşınız acaba?Bizde memur olamadık değerlendirelim fikir olsun

illaha ?

Aslında 3 yil gözyaşı vs yerine özelde calisip yükselerek de suan aldiginiz maasi neredeyse alirdiniz
Hani 3 yilda bosa uzulerek aglayarak sabrederek gecmezdi.
Yavas yavas hazirlanip sinava da yine girerdiniz.
Denemedimmk saniyorsunuz?
Ücretli ogretmenlik yaptım 2 yıl..1 yil istanbulun koklu kolejlerinin birinde kadrolu ćalistim..ve ozel sektorun nasibini aldim..yogun stres altinda alerji hastasi oldum o dönem.
Sonra evlenip esimin memeleketine gittim.orda bicok yere basvurdum..okul sayisi kisitli olunca olmadi belkide allah nasipe tmedi..aklimda kpss hic yoktu.
Sonra bigün esimle arabada gidiyorduk,ingilizce kursuna yazilmaya giderken hizlandirilmis kpss kursu yazisini gordum ve maceram oyle basladi..iyikide olmus.
Cunku devletin maddi ve manevi sartlari cok iyi.
Ogretmenler ozel sektorde malesef pek yukselemiyor..isin icini biliyorum.birde esas hedefim var,bu yuzden devlete girmeyi vok istiyordum ilerisi icin..3 yil hergun tabiki aglamadim ama cok emek verdim ve gercekten degdi emeklerime

Hergün foruma girdiğimde şu başlığı görünce gözüm acıyor. Nolur biraz dikkat edin yazdıklarınıza öğretmen adayı arkadaşım.
İLLAHA İLLAHA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…