Illaha yedi beş illaha maaşa bağlanmak mi mesele?

Ben sizi takdir ettim.
Bu çağin gözdesi bu tarz işler de insanlar anlamıyorlar.
Balkopugu blog isimli bir Blogcu var mesela çok sevdiğim. Çin'den kırtasiye ürünleri falan getirirdi, rengarenk kalemleri olurdu. O kadar çok insan hayranlıkla 'keske benim olsa' dedi ki minnoş dükkan diye bir site açıp getirttiği ürünleri oradan sattı. Kâr ettikten sonra da Bursa'da gerçek bir mağaza açtı.
Bu kadın da 7/5 çalışmıyor ama girişimciliğiyle 7/5 çalışandan çok kazanıyor. Ve sosyal medyayı etkili kullanıp sanaldan gerçeğe evirebilmiş.
Siz de 300bin takipciniz sayesinde kendinize bir iş imkanı yaratabilirsiniz. Düşünün bir, ne olabilir?

Malesef ulkemizde memur meraki var.naparsan yap memur degilsen hic bi kiymeti yok.illaki garantileyeceksin tabi onlarin mantigina gore garantileme oluyor

Malesef ulkemizde memur meraki var.naparsan yap memur degilsen hic bi kiymeti yok.illaki garantileyeceksin tabi onlarin mantigina gore garantileme oluyor
Yani ben ilk defa burda duydum bunu , yasimla da alakali olabilir biz uniden mezun oldugumuzda memurluk en son dusunelecek isti , o yuzden anlayamiyorum bu meraki
Ayrica garanti olan ne ki? Biri calismiyorsa , isini duzgun yapmiyorsa ister ozel ister devlet olsun zaten isi garanti olmamali

Onlara gore duzenli maasi varsa tamamdir.bizim burda kiz istemeye gelince memur degilse nerdeyse vermeyecekler o derece onem arzediyor

Bu konuyu daha once de acmistiniz sanki.

Gittigi yere kadar boyle gider, sonrasinda is yapmazsaniz ozelde sansinizi denersiniz. Herkes memur mu olmak zorunda sanki.

İllaha ne demek?

Diplomalisiniz ama memur olmak zorunda degilsiniz elbette. Sevdiginiz isi yapin derim

Valla canım ben özel sektör de muhasebeciyim. 30 yaşındayım 12 yıldır birçok sektörde çalıştım uzun zamandır da eğitim sektöründeyim eşim memur konum itibariyle çok insanla karşılaşıyorum ve gördüğüm en mutlu kadınlar ev kadınları evet geçim derdi gelecek önemli ama o koşturmaca içinde evinizi eşinizi çocuğunuzu kendinizi ihmal ediyorsunuz maalesef bu çalışan kadınlar için kaçınılmaz son keşke bende evimden para kazanabilseydim

Konu başlığını anlayamadığım için girip baktım konuya.
Ne yapıyorsunuz instagramda ?
Yemek-tatlı işleri mi ?
Ya da gezi-fotoğraf paylaşımı ?
Merak ettim.

Bu devirde bence sigortalı ofisli işte çalışmak saçma.
Bence sayfanı geliştirmeye bak.
Sosyal medyanın sonu yok artık.

takipçi sayın gayet yerinde ve bence başarılısın da. iş iştir büyüğü küçüğü olmaz. yalnız sigortanı bir şekilde yatır. valla trilyonluk insanlar bile emekliliklerini alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…