- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Memurlarin calisma saati 08.00-17.00 arasidir ben anlamadim illaha sozcugunu de ilk defa duyuyorum.Ben başlığı okurken direk memurların calısma saati olan saatler aklımda belirdi, konunun da az cok memuriyetle alakalı olduğuyla alakalı.
Düzeltme yapmış zaten. olabilir ki bence böyle yanlışlıklar. Örtün ki örtülsün yanlışlarınız.
:)Vallahi memur olmaman isabet olmuş yazim yanlışlarından bir şey anlasilmiyor.Allah korusun devlet dairesinde böyle bir memura isimin düştüğünü düşünemiyorum
+1Vergi verip fatura kesiyor musunuz?
kim demiş memur 10 bin maaş aldığı ??
10un üzerinden alan memurlar da var, kurumdan kuruma değişiyor milana. Biraz da o yüzden yırtınıyor gençler. Bir de tabi rahat olsun garanti olsun işten çıkma korkum olmasın, iznim tatilim olsun sigortam olsun vs diye düşününce cazip oluyor. Ama ben de konu sahibine imrendim ne yalan söyleyeyim, kendi işimin sahibi olmak ve evden de çalışabilmek isterdim.Ne biliyim forumda o kadar cok okuyoruz ki memurluk olayini herhalde cok yuksek maas aliyorlar diye dusunuyorum , yoksa insan kendini neden bu kadar strese sokar ki
Yas itibariyle anlayamiyorum sanirim , ozel sektorde yukselmek daha kolay , cok daha fazla imkan ve yuksek maas var , ne biliyim hala bana tuhaf geliyor10un üzerinden alan memurlar da var, kurumdan kuruma değişiyor milana. Biraz da o yüzden yırtınıyor gençler. Bir de tabi rahat olsun garanti olsun işten çıkma korkum olmasın, iznim tatilim olsun sigortam olsun vs diye düşününce cazip oluyor. Ama ben de konu sahibine imrendim ne yalan söyleyeyim, kendi işimin sahibi olmak ve evden de çalışabilmek isterdim.
Ay yazmak istediklerimin tamamı yazılmış halde. Hahah ağzın bal yesinMemurluk deyince bisuru dali var. Illa masa basinda dilekce yaz vs vs degildir. Kariyer memurluklar da vardir. Devlet dairesinde calisma olarakta bakabiliriz konuya (taseronluk haric) sanildigi gibi rutin ve sıkıcı degildir. Maasin guzeldir. Eklerin varsa aninda yatar. Her ayin 15inde bir guvencen vardir. Sigorta emeklilik vs islerin aninda halledilir. Tayin sansin vardir. Amir iliskisi cok yoktur. Olsa bile sacma birisinin egolari yuzunden is rekabrti yasamazsin. Isten cikarilma kaygisi tasimazsin. Once ozel sektorde calismis, simdi de kariyer memurluklardan birisini yapan birisi olarak klasik memuriyet alginizin yikilmasini dilerim. Memuriyet guzeldir arkadaslar.
******Kamu spotu sonu*****
Özele giremedik ki Milana :) benim yaşıtım arkadaşlarımın yüzde doksanı kamuda, özelde iş bulamadı bulan da çok kötü şartlarda düşük ücrete çalışıyor. İzin kullanamıyor, haftasonu çalışıyor vs. Ben hiç tanımıyorum mesela özelde çabuk yükselen yüksek maaşlı arkadaş. Bizden önceki nesilde var ama. Şartlar hep kötüye gitti maalesef.Yas itibariyle anlayamiyorum sanirim , ozel sektorde yukselmek daha kolay , cok daha fazla imkan ve yuksek maas var , ne biliyim hala bana tuhaf geliyor
Konu sahibini kesinlikle destekliyorum , emekli oluyum bende online calicasacgim
Yik yanlis biliniyor memuriyet o yuzden yazdim. Hep surati asik mutsuz monoton masabasi is zannediliyor. Tek memuriyet duz memurlukmus gibi anlasiliyor. Iki sektoru de gormus birisi olarak soyluyorum memuriyet kralliktir, kafa rahatligidir.Ay yazmak istediklerimin tamamı yazılmış halde. Hahah ağzın bal yesin
Memurluk paraya para dememek değildir kardaşlar. Kafan şişmeden ayakların su toplamadan sakince çalışıp ayın 15’inde gece 12’de hesabına trink 5 binin yatmasıdır. Çamur ata ata bi hal oldunuz. Ekşide öğretmenlere burada memurlara
Biz variz sanirim :) o yuzden kamu merakini anlayamiyorum , bizi kurumsal firmalar havada kapiyordu , gerci ulkede yabanci sermaye de gittikce yok oluyor o yuzden normal is bulamamakÖzele giremedik ki Milana :) benim yaşıtım arkadaşlarımın yüzde doksanı kamuda, özelde iş bulamadı bulan da çok kötü şartlarda düşük ücrete çalışıyor. İzin kullanamıyor, haftasonu çalışıyor vs. Ben hiç tanımıyorum mesela özelde çabuk yükselen yüksek maaşlı arkadaş. Bizden önceki nesilde var ama. Şartlar hep kötüye gitti maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?