- 16 Eylül 2017
- 7.748
- 13.996
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Her hafta imza atmaya gideceğiz deyin. Şehir dışına akın olmasın diye. İmza attırarak kontrol edecekler deyin.Bir de en son İzel hastaneye randevu gôstermistim öyle izin almıştım bu hala geçerli mi ? Alternatif bir yol bulamasınlar diye soruyorum
Yok ki hepsi ev sahibinin üzerine işin kötüsü bu adrese ikamette Alınmıyor yok gözüküyorEvin var mı yani faturalarin senin adına görünüyor mu? Eğer öyleyse e devletten başvuru yaparsan ikametin değişir. Eğer bunlar yoksa elden yapman gerekebilir. En geç bir haftada değişiyor. Soran olursa da burda çalıştığım için lazım oldu diyebilirsin faturalar yüzünden falan öyle direk geçmiş diye yalan söyle.
İnanmazlar maalesefHer hafta imza atmaya gideceğiz deyin. Şehir dışına akın olmasın diye. İmza attırarak kontrol edecekler deyin.
Eğitim kurumlari tamamen kapandı maalesefEn temizi haftada bir gün işe gideceğinizi söylemek
Nasıl inanmazlar? Mesela bizde her hafta imza varYok ki hepsi ev sahibinin üzerine işin kötüsü bu adrese ikamette Alınmıyor yok gözüküyor
İnanmazlar maalesef
Terör ya 3 kuruş param olsun dünya kadar borcum olsun daha mutluyumAile evi terörü dewamke
Öğretmenim ben deEğitim kurumlari tamamen kapandı maalesef
Bir arkadaşından rica et onun evine al git elden yap başvuru. Perşembeye kadar zaman var nasılsa.Yok ki hepsi ev sahibinin üzerine işin kötüsü bu adrese ikamette Alınmıyor yok gözüküyor
İnanmazlar maalesef
Erkeklere full hizmet çok zor en zoru o hattaTerör ya 3 kuruş param olsun dünya kadar borcum olsun daha mutluyum
Eğitim kurumlari tamamen kapandı maalesef
Özel egitimde yok o sistem maalesef. Devlette misiniz ? Orada öyle bir sistem varmış galiba.Nasıl inanmazlar? Mesela bizde her hafta imza var
Bunu deneyeceğim ama geçen defa sağlık sebebini göstermiştim özel hastaneden rapor alıp.Bir arkadaşından rica et onun evine al git elden yap başvuru. Perşembeye kadar zaman var nasılsa.
Ay bir de sorgu sual sürekli. Ne giysem dert şortla gezemiyorsun duştan havluyla çıkarmıyorsun evde erkek var diyeErkeklere full hizmet çok zor en zoru o hatta
Evet devletteyim. O zaman tek çare seyehat izin belgesi alamamakÖzel egitimde yok o sistem maalesef. Devlette misiniz ? Orada öyle bir sistem varmış galiba.
Bunu deneyeceğim ama geçen defa sağlık sebebini göstermiştim özel hastaneden rapor alıp.
Kapanma karari millet memleketine gitsin diye mi verildi? Herkes otursun simdi nerede oturuyorsa..Kimse kimildamasin diye bu kapanma..Tam kapanma geldi malum benim kurumum da kapanacak. Bizimkiler başladı illa gel demeye. Neden gelmiyorsun anneni babanı özlemiyor musun şöyle böyle sürekli. Bayrama gelmeye çalışayım diyorum yok, illa 3 haftayı da orada geçirmem lazımmış. Burada 3 hafta ne yapacakmışım ! Burada rahatım çok iyi istediğim saatte kalkıp istediğim saatte yatıp istediğim gibi telefonla konuşabiliyorum. Oraya gidicem sürekli ev işi yap, bir sehpanın yerinin değişmesi olay oluyor evde,anne baba sürekli kavga ediyor, erkeklere hizmet ediliyor, bir de onların stresi de yansıyor,siyaset lafı geçiyor sürekli onun dediğinin aksini desem vatan hainligine kadar yolum var. Agliycam sinirden. Seyahat izni alabilirsem alayım geleyim diye gecistirdim ama hiç istemiyorum gitmeyi ama ikametim de orada. Acaba ikâmetimi değiştirebilir miyim ? Öyle olunca izin alamamam kesin olur mu ?
Katılıyorum ya altını çizerek katılıyorum hem de. Burada çift kat maskeyle dolaşıyorum ben. İnsanlar izinleri suistimal ediyor. Aileler anlayışsız vakanın en yüksek olduğu şehirlerden birindeyim hem deKapanma karari millet memleketine gitsin diye mi verildi? Herkes otursun simdi nerede oturuyorsa..Kimse kimildamasin diye bu kapanma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?