İllaki gel !

Önümüzdeki dönem için toplantı yapılacak veya bulunduğumuz ilçeden ayrılmak yasak gibi bir şey olmaz mı? Çok iyi bilirim aile evi sıkıntılarını ben de.
Sokağa çıkma yasağı var ya yemezler keşke yeseler ya puff izin almaya çalışacağım bakalım üstünkörü inşallah alamam covid test yaptirdim sonucunu bekliyorum diye birkaç gün oyalayarim diye düşünüyorum en fazla

ikametgahım burda olduğu için o hastaneyi kabul etmediler diyebilirsin. Biraz üste çık ben size yalan mı söyleyeceğim falan gibi. İmza olayını söylesen nerden bilecekler. Herkesin okulu farklı ayrıca.
Ya geçen defa hiç sorun olmadan kabul edildi biliyorlar bu defa tam kapanma ya bi umut inşallah kabul etmezler

Şimdi gördüm. Bilet satan siteler kilitlenmiş. Bilet alamıyor da olabilirsiniz, aklınızda bulunsun.

Öf keşke ailelerimizle sağlıklı bir iletişim kurabilsek ve zaten bayramda geleceğim, 2 hafta evimde oturmak istiyorum diyebilseniz. Ama olmuyor biliyorum.

2 senedir esnek siz covid desteği almadan hayvan gibi çalışıyoruz sağlıkta. Hata sizde değil baştakilerde. Rabbim hakkımızı sorsun İnşaAllah.
Ben ilk iş gününden beri (6 aydır) aralıksız çalışıyorum benim meslek grubumdan kaynaklı. Keşke de çalışmaya devam etsem. Ama bunların sebebi esnek çalışma değil özellikle küçük yerlerde denetimin hiç olmamasından kaynaklıdır.

Kız çocuğu ailesinin yanında durmalıdır istisnası yok. Kendi hayatı düzeni olamaz eve peşin kira verdim biraz keyfini çıkarmak istiyorum oraya gelip ev işi yapmak istemiyorum dedim. Sen zaten ev işi yapmamak için çalışıyorsun dedi annem.

Birakin ne derlerse desinler o zaman..Hayir belki de gitmeyerek onlara iyilik bile yapiyorsunuz..Gitmeyin çünkü olağanüstü gunler yasiyoruz..

Özel egitimde yok o sistem maalesef. Devlette misiniz ? Orada öyle bir sistem varmış galiba.

Bunu deneyeceğim ama geçen defa sağlık sebebini göstermiştim özel hastaneden rapor alıp.
Siz yine de oyle soyleyin bana cok mntikli geldi. Aileniz kurcalayip dyrur mu arastirir mi ki. İmza atmazsam maasimdan kesinti olcak cunku kuruma ceza geliyormus. Sehirlerarasi seyehati engellemek icin falan deseniz

Öf şaka gibi. Kendinizi anlatamayacaksınız bu belli, daha az umursamaya çalışın.

Hastayim bi kac gundur test verecegim.falan deseniz

Ne desen gitmemek için bahane olduğu anlaşılır.
Virüsten korkuyorum ben de azıcık kafamı dinleyeyim çalış çalış yoruldum biz de insaniz de geç niye kasıyorsunuz bu kadar laf anlamayana ne laf anlatçam ya .

Dönüşümlü olarak okula gideceği deyin. Ayni hesapla iki yıldır öğrencilere online sistem var ama son sevgilimin çalıştığı özel okul her sabah kendi saatinde ,tüm öğretmenleri okula çağırıyordu, okulun içinde,okulun internetinden sanki normal ders yapıyor gibi eğitim veriyordu.
Yani o okul yaptıysa sizinki neden yapmasın, ya da aileniz yapılmadığını nereden bilsin?
Bak mesela,bizim şirket de kapalıydı geçen sene bu zamanlar. Ama dönüşümlü olarak koca kattan iki kişi gidiyordu her gün. Özel sektor değil mi, patronun dediği olur
Böyle söyle ailene. Hatta ise gideceğin için mutsuzmus gibi davran ..
Gitmek istemiyorsan da gitme, ailen zaten alışmıştır senin bu hallerine. Tam kapanma varken şehir değiştirip sana gelip sacindan tutup goturemeyeceklerine göre, hiç bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…