- 16 Eylül 2017
- 7.748
- 13.996
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Sokağa çıkma yasağı var ya yemezler keşke yeseler ya puffÖnümüzdeki dönem için toplantı yapılacak veya bulunduğumuz ilçeden ayrılmak yasak gibi bir şey olmaz mı? Çok iyi bilirim aile evi sıkıntılarını ben de.
Ya geçen defa hiç sorun olmadan kabul edildi biliyorlar bu defa tam kapanma ya bi umut inşallah kabul etmezlerikametgahım burda olduğu için o hastaneyi kabul etmediler diyebilirsin. Biraz üste çık ben size yalan mı söyleyeceğim falan gibi. İmza olayını söylesen nerden bilecekler. Herkesin okulu farklı ayrıca.
Covid oldum de? Yalan mı yok sende...Ya geçen defa hiç sorun olmadan kabul edildi biliyorlar bu defa tam kapanma ya bi umut inşallah kabul etmezler
Sokağa çıkma yasağı var ya yemezler keşke yeseler ya puffizin almaya çalışacağım bakalım üstünkörü inşallah alamam covid test yaptirdim sonucunu bekliyorum diye birkaç gün oyalayarim diye düşünüyorum en fazla
Ben ilk iş gününden beri (6 aydır) aralıksız çalışıyorum benim meslek grubumdan kaynaklı. Keşke de çalışmaya devam etsem. Ama bunların sebebi esnek çalışma değil özellikle küçük yerlerde denetimin hiç olmamasından kaynaklıdır.2 senedir esnek siz covid desteği almadan hayvan gibi çalışıyoruz sağlıkta. Hata sizde değil baştakilerde. Rabbim hakkımızı sorsun İnşaAllah.
Kız çocuğu ailesinin yanında durmalıdır istisnası yok. Kendi hayatı düzeni olamaz eve peşin kira verdim biraz keyfini çıkarmak istiyorum oraya gelip ev işi yapmak istemiyorum dedim. Sen zaten ev işi yapmamak için çalışıyorsun dedi annem.Şimdi gördüm. Bilet satan siteler kilitlenmiş. Bilet alamıyor da olabilirsiniz, aklınızda bulunsun.
Öf keşke ailelerimizle sağlıklı bir iletişim kurabilsek ve zaten bayramda geleceğim, 2 hafta evimde oturmak istiyorum diyebilseniz. Ama olmuyor biliyorum.
Birakin ne derlerse desinler o zaman..Hayir belki de gitmeyerek onlara iyilik bile yapiyorsunuz..Gitmeyin çünkü olağanüstü gunler yasiyoruz..Katılıyorum ya altını çizerek katılıyorum hem de. Burada çift kat maskeyle dolaşıyorum ben. İnsanlar izinleri suistimal ediyor. Aileler anlayışsız vakanın en yüksek olduğu şehirlerden birindeyim hem de
Maalesef gitmesem evlatlıktan redde kadar bile gidebilir mevzuBirakin ne derlerse desinler o zaman..Hayir belki de gitmeyerek onlara iyilik bile yapiyorsunuz..Gitmeyin çünkü olağanüstü gunler yasiyoruz..
Siz yine de oyle soyleyin bana cok mntikli geldi. Aileniz kurcalayip dyrur mu arastirir mi ki. İmza atmazsam maasimdan kesinti olcak cunku kuruma ceza geliyormus. Sehirlerarasi seyehati engellemek icin falan desenizÖzel egitimde yok o sistem maalesef. Devlette misiniz ? Orada öyle bir sistem varmış galiba.
Bunu deneyeceğim ama geçen defa sağlık sebebini göstermiştim özel hastaneden rapor alıp.
istediklerini desinler. zaten su an gitmeniz mantikli degil. biraz aramayin kendilerine gelirler.Maalesef gitmesem evlatlıktan redde kadar bile gidebilir mevzu
Yok artikMaalesef gitmesem evlatlıktan redde kadar bile gidebilir mevzu
Kim var ki evdeAy bir de sorgu sual sürekli. Ne giysem dert şortla gezemiyorsun duştan havluyla çıkarmıyorsun evde erkek var diye
Kız çocuğu ailesinin yanında durmalıdır istisnası yok. Kendi hayatı düzeni olamaz eve peşin kira verdim biraz keyfini çıkarmak istiyorum oraya gelip ev işi yapmak istemiyorum dedim. Sen zaten ev işi yapmamak için çalışıyorsun dedi annem.
Babam var erkek kardeşlerim gelmez muhtemelen eveKim var ki evde
Hastayim bi kac gundur test verecegim.falan desenizKız çocuğu ailesinin yanında durmalıdır istisnası yok. Kendi hayatı düzeni olamaz eve peşin kira verdim biraz keyfini çıkarmak istiyorum oraya gelip ev işi yapmak istemiyorum dedim. Sen zaten ev işi yapmamak için çalışıyorsun dedi annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?