İllaki gel !

Bence arkadaşlarla iş yerinde kapanma olmadan biraz oturduk yemek falan yedik öyle Muhabbet ettik sonra bir arkadaşın annesi korona olmuş bunu öğrenir öğrenmez arkadaşta test yaptırmış pozitif çıkmış.. Şuan maalesef ben dahil bütün iş yerindekiler temaslıyız deyin..
 
Iyi de zaten yasak ki calisanlarin bulunduğu yeri terk etmesi. Bir telefonla ise dönebilecek mesafede olunmasi lazım.
 
Online devam etmeyecek misiniz derslere?
Eşim de özelde çalışıyor normal zamandan bile daha sıkı çalışıyorlar. Gündüz ders, akşam sınav soruları çözümleri... Sizin kurumda muhtemelen online modele geçecektir. Bunu sebep olarak söyleyin.
 
En güzeli görüştüğüm iş arkadaşım korona oldu.beni karantinaya aldılar 10 gün süresi varmış.sürem bitsin izin alıp gelirim diyin görüşmek istemediğim kim varsa yaptığım şey.
 
Kapanma olcak diye şehirlerarası seyahat yapmak 'yolda virüs kapmak' + 'gidilen şehre virüs taşımak'tır. 'Ayıp olur', 'olur mu öyle şey' demeden kısıtlamalara uyulsaydı bu kadar yüksek rakamlar olmazdı gibi geliyor bana.
 
apaçık bunu söylediyseniz gitmeye de bilirsiniz
anneniz üsteledikçe siz de üsteleyin arabanız yoksa bilet bulamayın ya da vs
ama gitmeyin bu sefer hep isteyecek
 
Ben de öğretmenim ve okul eve geçmeden önce şehir dışına çıkılmasın diye ek protokol imzalatacak.Siz de benzer şey söyleyin.
 
Kısıtlamalar hareketliliği minumuma indirip teması azaltmak için geldi şimdiden tatil gibi algılanıp aile ziyaretleri için planlamalar başladıysa ne anlamı kaldı bu işin.keşke bugünden başlasaydı kısıtlama bu planların önüne geçilmiş olurdu bayram tatilini üç hafta olarak algıladı bence çoğunluk..kamuda çalışıyorsanız bulunduğunuz yeri terkedemezsiniz zaten ihtiyaç halinde göreve hazır bulunmanız gerekiyor..özel sektördeyse izin vermediler dersiniz..Anne babayla vakit geçirmek önemli diyen arkadaşlar normal şartlar içerisinde değiliz ki pandemi var kıymetli anne babalarımızı koruma adına şu dönemde özellikle yanlarına gidilmemesi lazım.Allah korusun virüsü onlara kendi ellerimizle taşırsak ne olcak ömür boyu vicdan azabı..
 
Özel egitimlerde online yok.
En güzeli görüştüğüm iş arkadaşım korona oldu.beni karantinaya aldılar 10 gün süresi varmış.sürem bitsin izin alıp gelirim diyin görüşmek istemediğim kim varsa yaptığım şey.
Ay bu çok mantikliymiş birkaç gün önceden bunu derim. Cuma da Corona testine gidicem derim. Ohh havadan bir hafta
 
Basvurdum izin reddedildi demek bu kadar zor mu
Belge istiyorlar ya
Yok artık daha neler ya gerçekten buradan bunu nasıl çıkardınız.
Dizlerimi büküp koltuğa koyup oturamiyorum "ayıp" diye. Telefonla konuşsam kiminle konuşuyorsun, istediğim pijamayi giyemiyorum uzun olması lazım, iç çamaşırımin beyaz,ten rengi disinda olması sade değil dantelli/desenli olması ayıp karşılanıyor annem tarafından. Siyaha yeni alıştı. En basitinden tek başıma dışarı çıkmak istesem "babana sor" "babanın haberi var mı" "babandan izin aldın mı " "nereye gittin" "kiminle gittin". Odanda neden bardak var. Sokak hayvanlarını besliyorum "hastalık kaparsın" "şikayet geliyor" "ellerini yika" "evde spor yapma gürültü oluyor" bir şey anlatsam "neden öyle yaptın""yanlış yapmışsın" "şikayet ederler" "dikkat et"
Ya hepsini geçtim ben kendi evimde spor yapiyorum istediğim saatte yatıyorum kalkıyorum istediğim diziyi izliyorum yatakta istediğim kadar durabiliyorum köpegimle uyuyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…