İllaki gel !

Maalesef gitmesem evlatlıktan redde kadar bile gidebilir mevzu
Reddetsinler, sen de kurtul onlar da
Sanki bayılıyorsun, her telefon açtıklarında mide ağrısı yaşıyorsun, bu genç yaşında ülser olacaksın toksik aile ilişkilerin yüzünden.
Onlar da sana bayilmiyor, gözden çıkarmaya meraklı.
Daha niye cabaliyorsun ki? Böyle basit şeyden evlatlıktan reddedeceklerse etsinler.
En azından üç beş ay aramazlar ,kafan rahat eder

Bence direkt soyleyin, oturmama karısicaksiniz kalkmama karısicaksiniz, ben evimde rahatım gelmiycem deyin. Kavga ederseniz de edersiniz nolucak. Verilecek yanıt çok basit: istemiyorum. Hele sizinki gibi bi ailenin yanında kapalı geçecek 3 hafta, resmen korku filmi

Ay yok kusura bakmayın ama çekilmezler.Evde huzur olsa bi nebze kırmayın gidin derdim ama yok yok en azından kendi huzurunuzu bozmayın.Gelmiyorum kesinlikle deyin bitti gitti

İyi de yasağın amacı gitmemek

Yani Perşembe’ye kadar çalışacaksınız sonra gidecek buradan aldığınız virüsü alıp ailenize götüreceksiniz

Olmaz deyin biraz dik durun

Ailemin evine 2019 Aralık tan beri gitmedim muhtemelen bu yaz da gidemem

Bunu geçen sene Mart ta bu yaz anneanneme gidemeyiz diye 9 yaşındaki oğlum düşünüp kabullenmişti

Ailen de kabullenmeli

Yani birisi bana tam kapanmada sana geleceğim dese gelme derim

Aile evini felaket bi yermiş gibi anlatmışsınız. Neden öyle? Bu kadar kopuk mu bağlarınız? Kaç erkek var ki evde rahat edemeyecek kadar? Corona varken tabiki şehirlerarası yolculuk yapmamak en mantıklı olanı ama, bu kadar dehşetle bahsetmeniz çok tuhaf. Hani normalde çocukları şehir dışında olan aileler, çocukları geldi mi etrafında dönerler, sevdiği yemekler yapılır falan. Bütün ilgi alaka onun üzerinde olur. Yani böyle güzel bir sevgi ortamı oluyor genelde. Sizde neden tam tersi?

En temizi okul yönetimi şehir dışına çıkılmayacağına dair imza alacakmış, takip edecekmiş falan demek bence. Sonuçta kapanmanın amacı bu değil mi? Çok da sorgulamazlar heralde bunu.

Aman sorgularlarsa sorgulasınlar, belli ki pek de sağlıklı düşünebilen insanlar değil ebeveynleriniz. 3 hafta kapanmada fuhuş batağına falan düşeceksiniz diye mi korkuyorlar, ne bu ille de gel yalnız kalma muhabbeti?

Bu yüzden reddedeceklerse etsinler, 1 saniye beklemesinler... Bunun adı psikolojik şiddettir.
'Gelmiyorum, gelmek istmiyorum. Çalışmalarım beni çok yoruyor, dinlenmek istiyorum' deyin. Bu kadar.
Koskoca eli ekmek tutan kadınsınız, şu basit karar için bile göbeğiniz çatlıyor. Yazık değil mi size? İzin vermeyin size bu baskıyı yapmalarına.

Yalan söylemenize gerek yok.. Gidin ailenizin yanına..Öyle bir dönemdeyiz ki kimin ne olacağı belli değil..

Yetişkin bir kadınsınız ayrıca meslek sahibisiniz..Mutlaka evinizde lafınız sözünüz geçer. Kimseye hizmet etmek istemiyorsanız da kendinizi ifade edin. Sizin sınırlarınızı bilsinler.

Açıkçası bu süreçte Ailenizin yanında olmanız en sağlıklısı..

Açıkçası ben sizin gitmeme isteğinizi anladim. Ben evliyim eşim ailenin yanına git arada kal diyor ama gitmiyorum hic. Sebebi de huzursuz aile ortamı anne babanın tartışmaları onların yanında rahat edememe vs.
Kendi evimde istediğim gibi kalkar uyur yapar ederim.
Ha şöyle olsa güzel olurdu. Benim gittiğime gerçekten mutlu olan aile güzel sohbetler huzurlu ortam bana gerçekten değer verdiklerini hissetmem. Böyle olsa çok iyi. Ama her ev bu şekilde olmuyor..
Siz de nasıl rahat edecekseniz o şekilde yapın. Bsyleri bahane edin gitmeyin rahat edemeyeceğinizi düşünüyorsanız

Neden maaile bir arada olmak zorunda su virus ortaminda?? Konu sahibi yolculuk edecek, kalabaliga girecek, ordan aile evi yine kalabalik, oradayken aileden ise giden biri eve virüs getirecek belki... veee konu sahibi tatil sonrasi tekrar büyükşehire virusu temas ettirecek...Senaryo bu yani...Bu virüs kalabalıklardan bulaşıyor..Ne kadar az insanla temasta olursak o kadar iyi hem kendi sagligimiz hem toplum sağlığı icin..Keşke sehirler arasi yollari komple kapatsalar...Millet gezmeye cikmis..

Kalabalık ortam konusunda haklısınız.. Zaten bu saatten sonra gitmesi de zor..

Fakat gideceği yer Anne babasının yaşadığı ev ..Konu sahibi ilk defa o eve girecek değil..

Ayrıca Konu sahibi ailesini öyle bir anlatmış ki sanki ağaç kavuğundan çıkmış ilk defa o aileye katılacak, giderse zincirlere vurulacakmış gibi bir izlenim bırakıyor .. Açıkcası ona istinaden halâ ailesi' nin yanında olması gerektiğini düşünüyorum.

Anne baba 3 haftalık bir kısıtlamada Evlatlarinin yanlarinda olmasinı isteyebilirler bu çok normal.

ben kendı aılemden ornek vereyım colın
babamın evı 2 oda bır saolon..bır oda erkek kardesım bankacı
evden calısıyor..sabah 9 baslıyor aksam 7 ye dek
dıger oda babam ve esının yatak odası..gerıye saolon ve mutfak kalıyor..
saolonda tv ve uclu koltuk kanepeler
babam tv karsısında yaslı sesı sonuna dek acar kadın programları haber vb sabah 9 gecce 12..1
kanepede oturup telefona bakıyorum..yemek yaparsın begenılmez....

Aileden böylesi bahsetmek cidden çok kötü. Annenle vakit geçirmek en değerlisi değil mi? Herhalde sizin erkek arkadaşınız var ve 3 hafta görüşemeyecek olmak mo bu kadar sinirinizi bozdu.
Anne babanın değerini bil kardeşim.

Imzaya gıdecegım her gun de .

Ben de yasaklarda annemde kalacağım.
Daha geçen ay planı yapmistik zaten.
Annemin evini dip köşe temizleriz diye konuştuk.bir hafta sürer heralde
Hem annem yalnız kalmasın,bayramda da beraber olalım diye.
Birde benim eşim var bakalım nasıl yapicaz.
Bende öyle annemin evi de olsa rahat edemem,ilk defa bu kadar uzun kalıcam.
Yanımda ol diye ısrar ediyor zaten kırmak da istemedim açıkçası.
Annem yarın hazırlıklara başlar
Açıkçası gitmemek sebep bulamadım sizin için.

Özeldeymissin
Ben kamudayim 13.5 aydir evde hapis hayati yaşıyorum is yeri de zirt pırt arar rahat vermezler tam kapanmadan aranmam diye sevindim gerci evdeyim diye yine bana kitleyebilirler isleri :/
Ama bizde ilce sınırlari disina cikmak bile izne tabi
Ben hastaneye giderken bile is yerimi mecbur bilgilendiriyorum onda bile bin dereden su getiriyorlar
Sen de şehir dışına çıkama :) yasak olsun, arkadaşların dedigi gibi haftalik imza vermen gereksin, hatta cagrilma ihtimalin de olsun nobetlese gitmek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…