Kasabada başka veteriner yok ki. Eşimde yok ,araba yok ,annem ben 2 yaşında kızla kaldık böyle .Kesinlikle hemen başka veteriner bulun. Bebeğin durumu iyi değil. Bu şekilde kaybedeceksiniz.
Ya öyle miÇok üzgünüm ama anneler genelde onları hasta oldukları için terk ediyor. Annenin bu şekilde bilerek bıraktığı kedinin en fazla ömrünü 1-2 hafta uzatabiliyorsunuz. Ben de eve alıp çok uğraştım yaşatmak için zamanında. Gelişimi de geri kaldıysa ne yapsanız kurtaramıyorsunuz böylesini. Arkadaşlarım da öyle kedi buldu iki hafta yaşatabildi.
Kısacası çok uğraşsanız da kurtaramayabilirsiniz, çok üzülmemeye çalışın demek istiyorum.
Ya öyle miBen de Google'dan baktım biraz , böbrek problemleri falan diyor ,o yüzden büyümedi diye mi bıraktı anne acaba?
Bu minnoş nerdeyse 3 aylık ve bütün sıkıntıları veterinere götürün diyor . Yarın eşim gelince şehire gitmeyi planlıyorum. Yarın sabaha kadar dayansa bana yetecek
soyle bisey buldum belki ise yarar
Harika
soyle bisey buldum belki ise yarar
Bu minnoş nerdeyse 3 aylık ve bütün sıkıntıları veterinere götürün diyor . Yarın eşim gelince şehire gitmeyi planlıyorum. Yarın sabaha kadar dayansa bana yetecek
Ban yediğim için ancak yazabiliyorum. Gece ben kalkıp besledim ama sabaha çok kötüydü durumu. Kahvaltı yapıp götürelim dedik ama dayanamadıKedi noldu? Korkarak yazyorum ama..
Ben de tam bunuyazacaktim.ama benden önce davranmissiniz.Çok üzgünüm ama anneler genelde onları hasta oldukları için terk ediyor. Annenin bu şekilde bilerek bıraktığı kedinin en fazla ömrünü 1-2 hafta uzatabiliyorsunuz. Ben de eve alıp çok uğraştım yaşatmak için zamanında. Gelişimi de geri kaldıysa ne yapsanız kurtaramıyorsunuz böylesini. Arkadaşlarım da öyle kedi buldu iki hafta yaşatabildi.
Kısacası çok uğraşsanız da kurtaramayabilirsiniz, çok üzülmemeye çalışın demek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?