Iltihap ve enfeksiyonu gideren hijyenik ped

devit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
142
2
96
43
Çankırı
Söylenildiğine göre piyasadaki pedler kimyasal madde içeriyormuş ve içindeki kimyasallar kanımıza karışıp iltihap gibi kısırlığa kadar varan sorunlara sebebiyet veriyormuş.Yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemek için organik olduğunu iddia ettiği pedlerden getirttim.İDDAYA GÖRE ADETİMİZİ DÜZENLEYİP KANAMAMIZI İLK BAŞTA ARTTIRIP DAHA SONRA 3 GÜN GİBİ BİR SÜREYE DÜŞÜRÜYORMUŞ.Arkadaşlar böyle bir ürün kullanan oldumu ? Ben bu ürünü denemek için aldım eğer iyi gelirse sizlere de yardımcı olurum, deneyimlerimi paylaşırım iyi akşamlar.

Kusura bakma canım ama hiç inandırıcı gelmedi sonuçta tüm pedlerin yüzeyi naylonumsu

arkadaşlar ürünü ikinci kez kullandım 2. adet dönemimde bitti ve sonuçları açıklıyorum: ilk kullandığımda yoğun adet sencıları çektim,ve adet kanamamda artış oldu ki olacağını söylemişlerdi koku ve ıslaklık kesinlikle olmuyor çok sağlık ve hiyjenik gerçekten. ayrıca çamur gibi bir akıntı geldi iltihap söktürücü etkisi gerçekten doğruymuş. özellikle hassas ciltler için gerçekten ideal bir ürün kaşıntı ve allerji kesinlikle olmadı.keza ben allerjik bir bünyeye sahibim.ürünün dneylerini yapıldığı görüntülerin linklerini paylaşıyorum merak edenler tıklasın izlesin ayrıca inandırıcı bulmayan arkadaşımda izlesin %100 organik olduğunun ispatıda o görüntülerde mevcut. Winalite Türkiye - Winalite Sanitary Napkin Demonstration.flv - YouTube bu linkten izleyebilirsiniz.

link falan inandirici gelmedi seni takip etmedim ama bu irunun reklamini yapiyosun gibi geldi

arkadaşım ben naylon pedleri kullanmak istemiyorum . inanıp inanmamak sana kalmış kimseyi zorlamıyorum ayrıca sen bi üründen memnun kalsan tavsiye etmezmiydin???

piyasada her kalitede farklı pedler var. zamanla kullanarak öğreniyorsun. özellikle son dönemde çıkan parfümlü yada koku giderici özelliği olan pedleri önermiyorum hatta bunlara parfümlü tuvalet kağıtları da dahil. pamuksu yüzeyli olanrı da var. çok da rahat zaten doktorlar pedlerin 2 yada 3 saatte bir değişmesi gerektiğini söylüyorlar (tabi akıntını yoğunluğuna göre. sık sık değiştirince ıslaklıkda olmuyor. bir de % 100 pamuklu çamaşır giyerseniz yüksek ısı da yıkanmıl ve ütülenmiş, hiç bir sorun kalmıyor. ben de sık sık mantar olan biriydim. ben böyle yendim...

pede gelene kadar ucuz ucuz aldığımız naylon karışımlı kilotlar ben ce daha tehlikeli ve sağlıksız diye düşünüyorum

evliyseniz ya da bekaret sorununuz yoksa en güzeli tampon, %100 pamuk, koku yok rahat rahat banyo yap denize gir ohh...:)

piyasada her kalitede farklı pedler var. zamanla kullanarak öğreniyorsun. özellikle son dönemde çıkan parfümlü yada koku giderici özelliği olan pedleri önermiyorum hatta bunlara parfümlü tuvalet kağıtları da dahil. pamuksu yüzeyli olanrı da var. çok da rahat zaten doktorlar pedlerin 2 yada 3 saatte bir değişmesi gerektiğini söylüyorlar (tabi akıntını yoğunluğuna göre. sık sık değiştirince ıslaklıkda olmuyor. bir de % 100 pamuklu çamaşır giyerseniz yüksek ısı da yıkanmıl ve ütülenmiş, hiç bir sorun kalmıyor. ben de sık sık mantar olan biriydim. ben böyle yendim...

pede gelene kadar ucuz ucuz aldığımız naylon karışımlı kilotlar ben ce daha tehlikeli ve sağlıksız diye düşünüyorum

haklısın yani tek pedle değil tabiki diğer unsurlarada dikkat etmemiz gerekiyor

tampon hiç kullanmadım bi yan etkisi oluyormu?

ben hiçbir yan etkisini görmedim fitil yerleştirir gibi konuluyor bazen bu problem olabilir bazı kadınlarda arkadaşımdan biliyorum, aslında içindeki prospektüste çok az da olsa toksik şok riskinden bahsediliyor ama bu bünyeyle alakalı bişeymiş.
inanın pedin her türlüsünden, en pamuksusundan bile nefret ettim bende hep tahriş ve enfeksiyon yapar.

arkadaşlar ürünü ikinci kez kullandım 2. adet dönemimde bitti ve sonuçları açıklıyorum: ilk kullandığımda yoğun adet sencıları çektim,ve adet kanamamda artış oldu ki olacağını söylemişlerdi koku ve ıslaklık kesinlikle olmuyor çok sağlık ve hiyjenik gerçekten. ayrıca çamur gibi bir akıntı geldi iltihap söktürücü etkisi gerçekten doğruymuş. özellikle hassas ciltler için gerçekten ideal bir ürün kaşıntı ve allerji kesinlikle olmadı.keza ben allerjik bir bünyeye sahibim.ürünün dneylerini yapıldığı görüntülerin linklerini paylaşıyorum merak edenler tıklasın izlesin ayrıca inandırıcı bulmayan arkadaşımda izlesin %100 organik olduğunun ispatıda o görüntülerde mevcut. Winalite Türkiye - Winalite Sanitary Napkin Demonstration.flv - YouTube bu linkten izleyebilirsiniz.

Arkadaşlar Devit'e katılıyorum. Bana bir arkadaşım önermişti. Kullandım ve hala kullanıyorum. İnanılmaz rahat. Türkçe altyazılı SağlıklıPed - YouTube bu videoyu seyrettikten sonra artık başka bir şey kullanmam. İzleyin bence. İnternetten satılıyor. Deneyin bence. Sonra yargılayın.

gerçekten naylon olmayan ve helal sertifikalı bir ürün, diğer pedler kozmetik ürün adı altında satılıyor inandırıcı gelmeyen arkadaşlar sizde haklısınız, ama var böyle bir ürün. bakterileri bloke edip oluşmasını önleyen ve bir gün boyunca tahrip olmadan kullanabileceğiniz bir ped ve onu kullandıktan sonra diğer pedleri kullanamıyorlar. inanmamak yerine denemek daha mantıklı değilmi?

Arkadaş larr artık adet surem 7 gunden 5 güne düşmüş durumda şu an her şey yolunda herkese sağlıklı regl dönemleri diliyorum

tampon kullanmak cok sakıncalı açıkcası önermiyorum,en iyisi pedler.!

önermediğinize göre bu konuda profesyonel bir yaklaşımınız var sakıncalarını paylaşırsanız hepimiz için daha iyi olmaz mı? zira kullanım açısından pedden gördüğüm zararı tampondan hiçbir zaman görmedim.

ben de tamponları zararlı diye duydum. hattta hayatımda yaptığım belki en büyük hata adet başlangıcımda tamponla havuza girdim ve o tampon havuzun suyu ile şişti. ttabi sürekli değiştirdim belki ben yeterince içe itedemedim bilmiyorum ancak bu ne demek oluyor en hassas dönemde o havuz suları içine giriyor demek oluyor. üstelik kaç çeşit insan da giriyor o havuza. şimdi düşünyorum da böyle bir hatayı nasıl yaptım bilemiyorum. son bir senedir rahim ağzı enfeksiyonu ile başım derttte. inş geçirebilirim.

merhaba arkadaşlar,konu açılalı uzun bir süre olmuş. ben de bu ürünü yeni duyanlardanım, yaklaşık iki aydır kullanıyorum. çok memnunum. hem normal adet dönemi pedlerini hem de günlük pedlerini kullanıyrum, koku ıslaklık ve nem ve de diğer pedlerdeki naylon hışırtısı kesinlikle yok. çok ilginç bir şey :KK48:

Back
X