- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
Ben de pisipisi diye diyorum bazen. Eski bir komidin vardı, salona koydum içini boşaltıp. Minder de koydum içine. Yaramazlık yapacağı zaman oraya saklanıyor ya da abilerinin kalemlerini alınca oraya saklıyor. Çok sevdi. Bir kutu da iş görebilir. Elbise dolaplarina girmeyi bıraktı bu sayede. Legoları üst üste dizmece de oynayabilirsiniz. Geçen gün bana yemek yapıyordu legonun içinde. Kalemle çizmeyi de seviyor olabilir. Boya kalemi alın. Renkleri öğretin. Karalasin dursun. Ama bunların süresi en fazla 10 dakika okur bilginiz olsun. Saklambaç oynayın. Kutu kutu pense oynayın. Gidiklamaca bir de...Dar alan seviyor sizin çocukta demek ki :) Çocuklar ve kediler genelde öyle seviyorlar çok yapıcak birşey yok. Yemek masasının üstüne uzun bir örtü serip altında oynamaya teşvik edebilirsiniz. Oyun evi alabilirsiniz ev için, ya da büyük karton bir kutudan kendiniz yapabilirsiniz.
Çocuk gerizekalı filan değil. Bildiğiniz "çocuk".. yaptıkları da çocukça. Başka anlam yüklemenize gerek yok. Her çocuğun da ilgisi farklı şeyler üzerine olur. Oyun hamuru belki saçma geliyor ve daha ilgi çekici şeyler arıyor..
evde sıkılıyor belki o yüzden başka şeyler peşinde. Dolaba girmesi saklanması normal. Bunda da anormal birşey yok..
siz çok sıkıldınız gibigeldi bana. Oyuncakları kalabalık diye neden önüne yığmuyorsunuz? Dağılacak diye mı?
Bu cocuk gerizekalimi diye düşündüm demin o denli kizdirdi beni...
yok yahu tum erkek cocuklari boyle degilErkek çocukları böyle fazla aktif değişik biraz şımarık sıkıntılı :)) erkek çocuklarını malesef sevemiyorum bana hep senin oğlun olck böyle dediğin için diyolar ama napym sevemiyorum şimdi bı oğlunuz değil kızınız olsa oyun hamurlariyla neler neler yapardı :))
Hanımlar gerizekali derken hakaret etmedim. Ilerizeka vardir geri kalmis vardir ben bundan endiseliyim dedim. Ogluma birseyleri dayatmak istemiyorum sadece canı sıkılıp mizmizlanıp olmadik seyleri döküp kirmasindan yoruldugum icin alternatif pesindeyim.
Beni taniyan bilen her zaman ne kadar ilgilisin ya keske bizde öyle olabilsek diyor halbuki benim acimdan cocugumla yapabildigim tek sey disari cikmak... hani hergün cocuga program yapmisim cocugu bu yasta bunaltmisim gibi degil anlatabildim mi?
Cocugunuz birinin evine gidince terör estiriyormu? Buranin yerlilerinin cocuklari hic oyle degil bunun disiplinden kaynaklandigini dusunuyorum ve benim cocugum dikkat cekiyo gibime geliyor...
Hayir ondan degil.kisa süre egitim aldim ve orada cocugu oyuncaga bogmamak gerektiginu bu fazlaligin onun algisini yorabilecegini ögrenmistik. Ve cabuk sıkılıyor. Geçmiste tecrube etmek icin hepsini ön7ne verdim tepkisi ayniydi sikayetciydi. Bazisini kaldirip bi sure sonra verdim gorunce ozlemini belli edip sevindi ama iki dk sonra bir koseye atti yine aglamakli bir sekilde dolandi durdu.
Yoksa ben evin düzeninde degilim...burda konu actiktan sonra disari parka ciktik eve gelince uc defa sabirla anlatmama ve yonlendirmeme ragmen komusunun kapisina gitti ve birden donus yapip kendini sokaga atti..son anda kapsonundan tuttum ve araba fren yapti yoksa arabanin altina giriyordu...ayrica bir ay önce dogum yaptim ama oglum yurumeyi ogrendiginden beri boyle...memnuniyetsizlik var ve ben onun sadece mutlulugunu istiyorum ama yok
Hayir ondan degil.kisa süre egitim aldim ve orada cocugu oyuncaga bogmamak gerektiginu bu fazlaligin onun algisini yorabilecegini ögrenmistik. Ve cabuk sıkılıyor. Geçmiste tecrube etmek icin hepsini ön7ne verdim tepkisi ayniydi sikayetciydi. Bazisini kaldirip bi sure sonra verdim gorunce ozlemini belli edip sevindi ama iki dk sonra bir koseye atti yine aglamakli bir sekilde dolandi durdu.
Yoksa ben evin düzeninde degilim...burda konu actiktan sonra disari parka ciktik eve gelince uc defa sabirla anlatmama ve yonlendirmeme ragmen komusunun kapisina gitti ve birden donus yapip kendini sokaga atti..son anda kapsonundan tuttum ve araba fren yapti yoksa arabanin altina giriyordu...ayrica bir ay önce dogum yaptim ama oglum yurumeyi ogrendiginden beri boyle...memnuniyetsizlik var ve ben onun sadece mutlulugunu istiyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?