• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İMDAATT ÖLECEĞİM BAŞ AĞRISINDAN HAMİLİLEKTE NORMAL Mİ

mavisinesi

Laz'ın Eşi :))
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
250
26
118
5 haftalık hamileyim yere bakmamla yaşadıklarımı anlatamam zonkluyor başım minoset bile etki yapmıyor çatlıyor normal mi bu durum sizden yaşayanlar varmı ? doktor gribim ona bağladı ama diş kulak ağrısı bile yapıyor bu baş ağrısı önerileriniz nedir lütfennnnnnnnnnn yardımcı olun :KK43::KK43::KK43:

geçmiş olsun..
tek sebep hamilelik değil gibi geldi bana..
migren hatta nazar bile olabilir..
bi görünün doktora..

Gecmiş olsun migreniniz var mı

Gripsenız oda sebeptır

Eger migrense bana türk kahvesi ıyı gelıyor şekersız ama

Sonra perdelerı kapatıp uyuyun ses ve ısık ta rahatsız edıyor

Griptense nasıl gecer bilmiyorum:KK43:

Ben de ilk haftalarında çok çektim
Ilık duş kolonya masajı
Buz kompresi
Geçmezse parol içtim
Doktoruma danıştım iç demişti ben de migrem var o dönemde tavan yapmıştı
Geçmiş olsun doktorun adamış canım

benimde o haftalarda çok başım ağrımıştı ben hamile olduğumuda bilmiyordum ama herkes ilaç al demesine rağmen inat edip ilaç içmemiştim. Sonra öğrendim ki hamileymişim :) belki hormonlar tetikliyor olabilir...

5 haftalık hamileyim yere bakmamla yaşadıklarımı anlatamam zonkluyor başım minoset bile etki yapmıyor çatlıyor normal mi bu durum sizden yaşayanlar varmı ? doktor gribim ona bağladı ama diş kulak ağrısı bile yapıyor bu baş ağrısı önerileriniz nedir lütfennnnnnnnnnn yardımcı olun :KK43::KK43::KK43:
okaliptüs yağı nane yağı eczanelerde şanlı ağrı için merhem ...bunlardan birini temin et şakaklarına ve ense köküne sür hamileliğine zarar vermez..sonra yat biraz dinlen beş on dk cayır cayır yakarlar ama sonrası selamet olur..bu Vietnam mucizesi ya da şanlı ağrı merhemi migren ağrıları olanlara birebir çünkü..çin yağıda olabilir bulabilirsen..başını ve ense kökünü yeterki menthol ya da okaliptüsler buluştur..geçmiş olsun..
olmadı patates sarmayı dene başının çevresine..belki işe yarar patates çokta etkili olamayabiliyor..

Benim de basım çok agrimisti ilk baslarda. Hamileyim diye çay icmiyordum, megerse tiryaki olmuşum icmeyince agriyormus. O zaman kadar hic caysiz kalmadigim için de fark etmemisim. Böyle aliskanliklariniz vardır belki. Benim hic aklıma gelmemişti ondan olabileceği.

Benim de basım çok agrimisti ilk baslarda. Hamileyim diye çay icmiyordum, megerse tiryaki olmuşum icmeyince agriyormus. O zaman kadar hic caysiz kalmadigim için de fark etmemisim. Böyle aliskanliklariniz vardır belki. Benim hic aklıma gelmemişti ondan olabileceği.
hımm ben normalde ne yapıyor isem şuanda öyle davranıyorum pek fazla değişklik yapmıyorum sadece fazla yemeye çalışıyorum beslenmeyi sanırım bilmiyorum :( :(

gebeyken nasıl beslendiniz ? :)
Fazla değil de bebek için gerekli besınleri yıyebılırsınız

Mide bulantınız yoksa cok sanslısınız

Doktorunuza sorabılırsınız neleri yemeniz gerektiğinin

Klasık seyler mısal süt peynır yoğurt yumurta cevız balık et gıbı urunlerı tuketmeyı ıhmal etmeyın tabı doktor degılım bence

Back
X