Oğlum 37 aylık yaklaşık 15 gündür eğitmeye çalışıyorum ama nafile lazımllığa oturuyor ama yapmıyor.Bazen zar zor oturtuyorum çişini yaparken de bu sefer acıyor diye iki gözü iki çeşme ağlıyor.Çiş var diyor oturuyoruz dalga geçer gibi gözüme bakıp lazımlıktan kalkıyor.Bu akşamsa ikidir ortalığa koyuvedi.Off erken mi hazır değil mi daha acaba?Ama küçükte değil ve ben öğretmenim tatilde vereyim bu alışkanlığı dedim ama olmuyor.Ne yapayım yardım edin.Eşimle de birbirimize giriyoruz ben sinirleniyorum diye o da bana kızıyor.
Canimgcekten cok zor bi surec hem senin hemde yavrun icin
Bende ogluma 37 aylikkan baslayabildim havalarin isinmasi vs
Psikolaga gittik baslamadan once eger cocugunuz sabah bezini kuru birakiyorsa zaman dohrudur demisti
İlk zamanlar gercekten zorlandik ama basardik
Ve bu surecte sakinlik avantaj hemde cocugun yasi buyuk oldugu icin hic birseyi unutmuyor bana gecenlerde (simdi 5,5 yasinda) keske banyoya yaptigimda bana kizmasaydin dimi anne sen de uzuluyorsun kizdigin icin dimi demisti
Hala icim sizlar ve pismanlik duyarim keske daha sakin olabilseydim
Tabi tum yuk bende olunca sinirim bozulmustu, babalara hava hos insan boyle olunca gercekten yipraniyor
benimde oğlum 33 aylık ama daha tuvalet eğitimine başlayamadık aslında bir gün kadar denedim ama olmadı sürekli altına yaptı.Çişin var mı diye tuvalete götürüyordum yapmıyordu 5 dk sonra altına yapıyordu.Bende sinirlenip bıraktım.Ne yapmam gerekiyor tekrar başlayayım mı tuvalet eğitimine yardımcı olun.
bir hafta dicektim ama bir gün yazmışım yanlışlıkla başladık eğitimimize inş.bu süreç iyi geçerr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?