ikinci eş olmanın pek çok sıkıntısı yanında hele birde çocuk varsa karşılaşılacak diğer sıkıntılarada göğüs germek gerekmektedir,
benimde eşim evlenip ayrılmış bir çocuklu
,eşimin çocuğu ile hiç bir problemimimiz olmadı, çok küçük yaşlardan itibaren yaz tatillerini bizimle geçirir di şimdi büyüdü onunda kendi hayatı var eskisi gibi sık görüşemesekde,ara sorar,önemli günlerde yanımızda olur, benim çocuklarımlada yani kardeşleriylede arası iyidir, birbirlerini sever sayarlar,..
bir gün evlenirse ben düğüne gidermiyim tabiki gitmem, o ortamda yaşanacak sıkıntıları düşünmek bile istemem, ama eşimin evladının bu çok özel ve önemli gününde mutlaka yanında olmasını isterim ,
burda dikkat edilecek konu , eşimin eski eşinin yanında olduğuna değil, evladının öenmli gününde onun yanında olmasını düşünmesidir, bakış açısı olayıdır önemli olan, ikinci seçeneği benimsemişse zaten sorun yokdur.. ama ben eski eşimin yanında olmalıyım derse o zaman işin rengi değişir,
çok zor ve sıkıntılı durumlar ..
bence kendinizi fazla yıpratmayın sonuçta aradan bu kadar uzun zaman geçtikden sonra sil baştan yapmak, her babayiğidinde harcı olmasa gerek diye düşünüyorum..