• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdat!!!bir erkeğin ikinci eşi olmak ne zormuş!!!

sen kendine göre haklısın evet fakat kendini o çocugun yerine koyup düşünsene ..
yeni bir aileye giriyor.. yeni yeni ailesini eşi olacak kişinin ailesine sokuyor..
bu annem bu babam buda babamın eşi...
çocuk istememiştir.. utanabilir.. bilinmesini istemeyebilir..
yanii biraz anlayışlı olmalısın bence..
Boşver.. sonuçta eger eski eşinde gözü olan adam zaten döner.. bu bir bahane olmaz...
bence eşininde kötü bir niyeti yok..
sadece çocugunun mutlulugunu istiyordur...

çok karışık bir durum:bbo:sende haklısın o çocukta haklı kendince
ben böyle bir durumda olsaydım eşimin yanında olmak isterdim ama o ortamda çok da rahat edemezdim açıkcası
bu nedenle nişana gitmezdim:1no2:

Eşin gerginlik yaşanmasın diye öyle davranmıştır ama söyleme şekli çok yanlış tabii. Sonuç itibarı ile eşin seni seçmiş ve şuanda seninle birlikte, hala eski karısında olsaydı aklı, 5 yıl boyunca bişeyler yaparlardı tekrar barışmak için. Tabii ki zordur onu anlıyorum peki eşine bu durumdan rahatsız olduğunu belirttin mi? peki buna benzer olaylar yaşanıyormu yoksa ilk mi oldu kaç yıldır evlisiniz?

gerçi artık çok takılmıyorum bu konuya, çocuk da kendince haklı olabilir, üstelik yaşı da çok genç. nedir ki 22 yaş?eski eşin rahatsızlık duymasını da anlıyorum, kısacası herkes kendince haklı bu olayda, ama fedakarlık bana kalıyor.

hem oglunun nisanina gidip ne yapacaksin ki?esini de bu konuda uzme..boyle seyler yasanabilir.eminim ki esinde uzuluyordur bu duruma..hic takip 3.kisiler icin huzurunu bozma.yerimseniben

teşekkürler Melek Hanım ilginiz için. ben özel msj gönderemiyorum henüz. siz bana ulaşabilirseniz çok sevinirim, adres bekliyorum, sevgiler...

hem oglunun nisanina gidip ne yapacaksin ki?esini de bu konuda uzme..boyle seyler yasanabilir.eminim ki esinde uzuluyordur bu duruma..hic takip 3.kisiler icin huzurunu bozma.yerimseniben
haklısın arkadaşım, iice düşününce bunun en doğrusu olduğuna karar verdim ben de.

bende benzer bir durum yasadım nisana gitmedim evde yapılıyordu eski esin rahatsız olabileceğini düsündüm ama esim nisana eski esiyle gitmedi ablasıyla gitti eski eside kendi akrabalarıyla gitmis
ama anne ve baba olarak fotograf cektirmisler aynı karede ben problem etmedim anne baba beraber nisan hatırası
ama nikaha gittim cocuklarımın abisidir hep beraber gittik
eski esi bana tesekkür etti
kendimi eski esin ve cocugun yerine koyarak düsünmeye calıstım

Bence de bu durumda o nişana gitmemelisiniz..
Fakat işin tuhaf olan yanı eşinizin nişana eski eşiyle birlikte gitmek istemesi ..
Pekala ikisi de tek başına gidip nişanda bulunabilirler..
Başkalarına karşı mutlu aile tablosu çizmek zorunda değiller...
Önemli olan nişanda bulunmaksa herkes orada ayrı ayrı bulunabilir..:umursamaz:

oğlu mutlu gününde mutlaka yanında olcak eşinden boşanmış adam oğlundan değil ancak sizi götürmek istememesi çok yanlış helede eski eşini öne sürerek..çok yanlışş

eşin belki ortada kalıyordur. oğlu seni istemeyebilir düğününe oğluyla aranız bozulmasın diyede eski eşime ayıp olur demiş olabilir. evet sizin kırılacagınız bişey ama çocuk olunca ortada bunlarada katlanmak durumunda kalabilirsiniz. çünkü eşiniz ayrılmış olabilir ama ogluylada ayrılamaz.

:1closedeyes:eşimden ayrılmış olsaydım,
oğlumun nişanına, eski eşimin yeni eşiye gelmesini istemezdim
ortada çocuk olmasa eski eşiminde gelmesini istemezdim

ikinci evlilik düşünüyorumda orada 1.eşi olacak 2 eşi olacak bir sürü dedikodu birde oyun oynarken ne diyecek orhestra oğlanın ailesi lütfen piste davet ediyorum 1. ve 2 eş yanyanamı oynayacak? biraz zihnimde canlandırdım da pek hoş olmadı

ben de rahatsız oldum sizi dışlamaları haklı gibi

evlenirnek bu gibi durumlar olacağı belli gibi

o halde bile bile üzülmeyin biz dışarıdan bakan olarak sizinle
gitmemesi doğal :kahve:

bu konuyu okuyunca kendi geleceği gördüm sanki bende evlenmek üzereyim nişanlımla aramda 15 yaş var 14 yaşında bir oğlu annesiyle kalıyor şuan bnmle tanışmadı blkide istemiyordur bilmiyorum ama bazen sevgilimle konuşuruz bu konuları ben bir keresinde ilerde samete kız istemeye gidilecek allah nasip ederse ve o zaman ben gelmem demiştim ama sevgilim hemen olmaz öyle şey benm eşim sensin sende geleceksin demişti
ilerde ne olur bilemem tabii belki giderim ama blkide gidemem :( çok zor bir durum bu gerçekten hemde çok zor
hee ama bana kalkıp eski eşim yüzünden derse onunla gitmeliyim derse o adamı vururum :))
dışlamak gibi birşeyde söz konusu olamaz çünkü onun ailesi ben ,ikimizin çocukları ve ilk oğludur kimseyi kimseden ayıramaz ama eski eş arada çocukta olsa aileden değildir
:S oofff yaaa gerçekten kafam çok karıştı
canım allah seninde benimde bizim gibilerinde yardımcısı olsunnn :(

Son düzenleme:
bu konuyu okuyunca kendi geleceği gördüm sanki bende evlenmek üzereyim nişanlımla aramda 15 yaş var 14 yaşında bir oğlu annesiyle kalıyor şuan bnmle tanışmadı blkide istemiyordur bilmiyorum ama bazen sevgilimle konuşuruz bu konuları ben bir keresinde ilerde samete kız istemeye gidilecek allah nasip ederse ve o zaman ben gelmem demiştim ama sevgilim hemen olmaz öyle şey benm eşim sensin sende geleceksin demişti
ilerde ne olur bilemem tabii belki giderim ama blkide gidemem :( çok zor bir durum bu gerçekten hemde çok zor
hee ama bana kalkıp eski eşim yüzünden derse onunla gitmeliyim derse o adamı vururum :))
dışlamak gibi birşeyde söz konusu olamaz çünkü onun ailesi ben ,ikimizin çocukları ve ilk oğludur kimseyi kimseden ayıramaz ama eski eş arada çocukta olsa aileden değildir
:S oofff yaaa gerçekten kafam çok karıştı
canım allah seninde benimde bizim gibilerinde yardımcısı olsunnn :(
teşekkürler canım. umarım senin durumun bana benzemez. her şeye o kadar iyi niyetle başladım ki...bu konuda ben şöyle düşünüyorum: aslında sorun çocuklardan kaynaklanmıyor. erkek boşandıktan sonra ikinci kez evlendi mi sorunlar başlıyor. erkeğin ilk eşi sanırım bunu sorun yapıyor, "benimle mutlu olamadı onunla da olmasın" türü bişey bu. ben bu konuda çok çektim. dilerim sen rahat ve mutlu olursun, dengeyi baştan kur, mutlu ol...

teşekkürler canım. umarım senin durumun bana benzemez. her şeye o kadar iyi niyetle başladım ki...bu konuda ben şöyle düşünüyorum: aslında sorun çocuklardan kaynaklanmıyor. erkek boşandıktan sonra ikinci kez evlendi mi sorunlar başlıyor. erkeğin ilk eşi sanırım bunu sorun yapıyor, "benimle mutlu olamadı onunla da olmasın" türü bişey bu. ben bu konuda çok çektim. dilerim sen rahat ve mutlu olursun, dengeyi baştan kur, mutlu ol...
şunu da belirtmem gerekir ki, nişanlının tutumu çok önemli bu konuda. ve bence en doğrusu yanında olman. kız istemede de, nişanda da, düğünde de. sevgiyle kal...

eğer medeniyetse bahsedilen, herkes eşini koluna takıp dilediği yere götüreBilmeli.. herkese de saygı duymak düşmeli.. ne eski eş rahatsız olsun ne de evlat ? hele de evlattan daha fazla anlayış Beklerim Bu durumda.. annem ve BaBam ayrılar ama ikisi de Bekar.. ama ola ki günün Birinde evlenirlerse ikisinin de eşi Baş tacı.. sonsuz saygı duyarım ve her özel günümde ikisinin de eşini yanlarında görmek isterim.. medeniyetse sözü edilen, yapılması gereken budur.. Ben çoook şahit oldum Bu giBi durumlara.. çok düğünde nişanda Bulundum ailemde olsun çevremde olsun, hiç de yadırganmadı.. karşı komşumuzun oğlunun karısı doğum yaptığında komşumuz eşini alıp gitti eski eşinin evine, şuanki eşiyle Birlikte.. sonuçta onun da torunu, oğlu da üvey annesini çook sever çok sayardı.. eski eş de taBi ki geleBilir sonuçta o da oğlumun Bi anası sayılır dedi.. hiç de tatsızlık yaşamadılar.. medeniyet çerçevesi içinde herkes üstüne düşeni yaptı.. sonra Benim nişan törenime nişanlımın amcası eşiyle ayrı geldi, eski eşi çocuklarıyla geldi.. selamlaştılar da.. aynı pist de çiftetelli de oynadılar.. medeniyet diyerek eski eşle görüşülüyor Bu konuda ama siz o törene giderken medeniyet cehalete dönüşüyor.. anlayişsizliğa dönüşüyor.. kötü bir durum.. eşiniz de mahcup duruma düşüyordur size karşı eminim.. o da elinde olsa koluna takar sizi götürür ama demek ki eski eş ve oğul Baskı yapıyor.. aldırmayın.. istenmediğiniz yere gitmezsiniz olur Biter..herkesten medeniyet Beklemek hata olur zaten..

Back
X