• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdat!!!bir erkeğin ikinci eşi olmak ne zormuş!!!

bence çocuk olunca huzur olmaz..çocuğu görmek isterken anneylede bir araya gelecek bahaneyle..yaş günüydü..mezuniyet.. evlenme..hep eski eşiyle buluşacaklar..anlamıyorum ben çocuklu adamlardan ne bulunuyor..burda konu sahibi problemleri anlatıyor..kimse anlamıyor..yol yakınken dönün..hayat çok kısa..kendinizi ilerde konu sahibi gibi mutsuz olursunuz hayatınız alt üst olur ve buraya konu açarsınız..:KK14:
bence çocuk olunca huzur olmaz..çocuğu görmek isterken anneylede bir araya gelecek bahaneyle..yaş günüydü..mezuniyet.. evlenme..hep eski eşiyle buluşacaklar..anlamıyorum ben çocuklu adamlardan ne bulunuyor..burda konu sahibi problemleri anlatıyor..kimse anlamıyor..yol yakınken dönün..hayat çok kısa..kendinizi ilerde konu sahibi gibi mutsuz olursunuz hayatınız alt üst olur ve buraya konu açarsınız..:KK14:

evet haklısınız ama hiç evlenmemiş ve cocuk problemi olmayan çiftlerin evlilikleri de bitebiliyor, mutsuz olabiliyorlar ve ayrılıyorlar. her türlü ilişkilerde risk var bence. çocuk ve eski eş sorunu olan beylerle yapılan evliliklerde daha fazla risk var tabiki de... ama hiç mi mutlu olan, bütün bunların üstesinden gelen, kafasında büyütmeyen sorun yapmayan bayanlar ve aradaki dengeyi iyi kurabilen beyler yok mu ? bu kadar mı umutsuzuz :(((((

evet haklısınız ama hiç evlenmemiş ve cocuk problemi olmayan çiftlerin evlilikleri de bitebiliyor, mutsuz olabiliyorlar ve ayrılıyorlar. her türlü ilişkilerde risk var bence. çocuk ve eski eş sorunu olan beylerle yapılan evliliklerde daha fazla risk var tabiki de... ama hiç mi mutlu olan, bütün bunların üstesinden gelen, kafasında büyütmeyen sorun yapmayan bayanlar ve aradaki dengeyi iyi kurabilen beyler yok mu ? bu kadar mı umutsuzuz :KK43:((((

Siz bu yola bas koymussunuz bu yuzden gercekci bakamiyorsunuz. Biz disaridan baktigimiz icin daha gercekciyiz.
Daha cocukla zaman bile gecirmemissiniz, yeni evli olacaksiniz, hafta ici zaten is guc ile gececek tam hafta sonu gelip beraber birseyler yapacaginiz zaman cocugunun babada kalmasi gerekecek. Baba yeni esiyle mi ilgilenecek? Zaten haftada bir gordugu cocugu ile acik arayi mi kapatmaya calisacak? Cocugu dede-babannle ile mi gorusturmeye calisacak? Ustelik 1-2 hafta sonu degil, yillarca... Yol yakinken donun derim, ileride bosanmak daha zor. Simdi hersey size tozpembe gorunuyordur, cok heyecan verici bir donemdesiniz ama evlenip balayindan dondugunuzde pat diye gercekler yuzunuze carpacak. Esiniz surekli eski esi ile gorusmek zorunda ayrica onceligi her zaman cocugu olacak bunlara nasil katlanirsiniz bilemiyorum.

yeter artık dayanamıyorum. bir adamın ikinci eşi olmak mı benim suçum? medeniyet adına eski eşle görüşmek mi olması gereken? peki ya benim ruh sağlığım? kendimi kuma ya da yuva yıkan kadın gibi hissediyorum. halbuki biz tanıştığımızda onlar boşanalı 5 yıl olmuştu. nedir benim günahım? bi akıl verin arkadaşlar?? eşim oğlunun nişanına eski eşi rahatsız olur diye benimle gitmek istemiyor. ve bana sen otur gelme, ben eski karımla gitmeliyim dedi. siz olsanız ne yaparsınız?:eek:klava:
cocuk varsa ortada belli sınırlar dahilinde görüşmeleri çok normal, siz bundan rahatsızlık duysanız da görüşmeleri kesilmeyecek hiçbir zaman ama nişan yapacak kadar büyük bir oğlu varsa en az 20 li yaslardadır ve bu yasta bır cocugun hatta artık yetısken olmus sızı coktan kabullenmıs olması gerekırdı.
esınızın tutumu yanlıs, size yanlış yapmış, yapması gereken sizi de alıp oğlunun nişanında onun yanında olmaktı. siz belki annesi değilsiniz ama babasının hayat arkadaşısınız... hem eski eş neden rahatsız olsun ki???
siz deseydiniz ki benim orda yerim yok sen git gel anlardım ama büyük ayıp etmiş eşiniz size... ;((

bu konuyu okuyunca kendi geleceği gördüm sanki bende evlenmek üzereyim nişanlımla aramda 15 yaş var 14 yaşında bir oğlu annesiyle kalıyor şuan bnmle tanışmadı blkide istemiyordur bilmiyorum ama bazen sevgilimle konuşuruz bu konuları ben bir keresinde ilerde samete kız istemeye gidilecek allah nasip ederse ve o zaman ben gelmem demiştim ama sevgilim hemen olmaz öyle şey benm eşim sensin sende geleceksin demişti
ilerde ne olur bilemem tabii belki giderim ama blkide gidemem :KK43: çok zor bir durum bu gerçekten hemde çok zor
hee ama bana kalkıp eski eşim yüzünden derse onunla gitmeliyim derse o adamı vururum :))
dışlamak gibi birşeyde söz konusu olamaz çünkü onun ailesi ben ,ikimizin çocukları ve ilk oğludur kimseyi kimseden ayıramaz ama eski eş arada çocukta olsa aileden değildir
:S oofff yaaa gerçekten kafam çok karıştı
canım allah seninde benimde bizim gibilerinde yardımcısı olsunnn :KK43:
benımde esımın 2. evlılığı ve bızdede 14 yas fark var , 10 yasında da oglu var su an cocugumuz yok ama dusunuyoruz ve aılelerde ıstıyor hem benım hem onun aılesı..

bosanmak normal bır durum ama cocuk olunca sorun olabılıyor cunku esler hep ırtıbat halınde oluyor,her zaman ılgı cocukta yogunlasıyor, anne baba ayrı olunca cocuk ıster ıstemez o boslugu hıssetmesın dıye daha da sımartılıyor, her dedıgı yapılıyor, ama esler dengeyı kurabılırse cocukta zamanla herseye alısıyor ve fazla etkılenmeden bosanma durumundan hayatına devam edebılıyor.

bızım oglan haftada bırkaç gun bızde kalıyor, aynı sehırdeyız zaten, annesının ısı varsa falan da ekstra dan geldıgı oluyor bıze, babasının akrabaları ıle hem annesı hem cocuk gorusmeyı hıc bır zaman kesmedı,annesınınde burada akrabası yok ıs ve ozel arkadas cevresı var sadece... çocuk benı bır abla olarak kabullendı, eskı es varlıgımı bılıyor, ben en basından berı bılıyordum esımın durumunu ve baslarda cocuk ıcın bıle olsa eskı esle gorusmesı ,eskı esın aılesıyle hala ırtıbatta olması zor gelse bıle su an alıstım.

esım bır ara bocalama yasadı, benı bır sure herkesten uzak tuttu bu da kendımı dıslanmıs hıssetmeme neden oluyordu ve aramızda sorunlar oluyordu ama zamanla cocuguna ve bana karsı olan ılgı dengesını oturtturdu ve cocukla bende bırbırımıze alıstık.artık bır aıleyız esımın de korkuları vardı cocukla ılgılı (ben ıstemezsem-kendı cocugumuz oldugunda ayırırsam falan fılan dıye..) ama bız herseyı konustuk ve aştık.

yalnız gelecekte bu tarz bır durum olursa ben es olarak nısana gıtmek ısterım. annesının rahatsız olacagı bır durum olacagını zannetmem olsa sımdı olurdu, cocugu yollamazdı en basıtınden bana guvenmese.sonucta onlar anlasmalı bosanmıslar sevgı saygı kalmamıs aralarında bunun suclusu ben degılım ıkı yetıskın ınsan karar vermıs ve ılışkı bıtmıs. ama su an bırlıkte ısek gelecekte de bır es, bır abla olarak her ortamda oglunun ve esımın yanında olurum ve olmak ısterım..!!

Back
X