- 21 Nisan 2015
- 2
- 0
- 1
- 39
bence çocuk olunca huzur olmaz..çocuğu görmek isterken anneylede bir araya gelecek bahaneyle..yaş günüydü..mezuniyet.. evlenme..hep eski eşiyle buluşacaklar..anlamıyorum ben çocuklu adamlardan ne bulunuyor..burda konu sahibi problemleri anlatıyor..kimse anlamıyor..yol yakınken dönün..hayat çok kısa..kendinizi ilerde konu sahibi gibi mutsuz olursunuz hayatınız alt üst olur ve buraya konu açarsınız..![]()
bence çocuk olunca huzur olmaz..çocuğu görmek isterken anneylede bir araya gelecek bahaneyle..yaş günüydü..mezuniyet.. evlenme..hep eski eşiyle buluşacaklar..anlamıyorum ben çocuklu adamlardan ne bulunuyor..burda konu sahibi problemleri anlatıyor..kimse anlamıyor..yol yakınken dönün..hayat çok kısa..kendinizi ilerde konu sahibi gibi mutsuz olursunuz hayatınız alt üst olur ve buraya konu açarsınız..![]()
evet haklısınız ama hiç evlenmemiş ve cocuk problemi olmayan çiftlerin evlilikleri de bitebiliyor, mutsuz olabiliyorlar ve ayrılıyorlar. her türlü ilişkilerde risk var bence. çocuk ve eski eş sorunu olan beylerle yapılan evliliklerde daha fazla risk var tabiki de... ama hiç mi mutlu olan, bütün bunların üstesinden gelen, kafasında büyütmeyen sorun yapmayan bayanlar ve aradaki dengeyi iyi kurabilen beyler yok mu ? bu kadar mı umutsuzuz