- 27 Nisan 2016
- 104
- 83
- 48
- 43
- Konu Sahibi brcozcelik
-
Adı ne ilacınHanımlar bende sizler gibiydim bugün doktora gittim bitkisel bir ilaç verdi tamamen bulantiyi kesti ve hiç çıkarmadım birde dedi ki kuru yiyecekleri tercih et ve tuzlu yiyecekler ye
Malesef ne kraker ne başka birşey sadece bİraz ayva rahatlatmıştı.9 ay boyunca 4 5 öğün kustum doğuma giderken bile kustum.umarım sizin bu şekilde devam etmez ..Kızlar 3,5 aylık hamileyim. ilk başta az olan bulantım iyice arttı. hatta dün artık kusarken tahriş olan boğazımdan kan geldi. doktorumu aradım serum önerdi gittim acilde yaptırdım. ama bunun daha farklı bir çözümü olması lazım. size bulantınıza iyi gelen hangi yiyecek içecekleri tükettiniz? ilaç dışında ne gibi çözüm önerirsiniz? gerçekten yaşam kalitem çok düştü bu yüzden her dakika tavuk gibi gıt gıt takılıyorum..
ben onuda kullandım işe yaramadı bende inş sizde devam eder. yeni bi ilaca başladık bakalımPremesis
premesis bana da vermişti ama 3 gün işe yaradı sonra yine aynı. 3 aydan sonra da elevit veya decavit veriyor zaten.. premesis ilk 3 ay için gerekli demişti doktorum.Premesis
premesis bana da vermişti ama 3 gün işe yaradı sonra yine aynı. 3 aydan sonra da elevit veya decavit veriyor zaten.. premesis ilk 3 ay için gerekli demişti doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?