İmdat bulantı!!!

Zofranda tatlandırıcı olduğu icin demistir belki. Eczaci bir kere zofer bulamadigim icin muadili diye zofran vermisti iki gun ictim ama zofer kadar etkili bulmadim nedense.
Bilmiyorum canım bende emedur la prensim verdi bana kötüleştikçe serum desteği yaparuz dedi

Bilmiyorum canım bende emedur la prensim verdi bana kötüleştikçe serum desteği yaparuz dedi

Allah kolaylik versin tatlim ben de 1.5 ay boyunca serum aldim. Yemek cok buyuk problem degil ama susuzluk gercekten tehlikeli. Vücut susuz kalinca üre olusuyor ve enfeksiyon riski artiyor. Bu yuzden ben haftada 4 tane falan serum almak zorunda kaliyordum. Hala zofer kullaniyorum gecmedi bulantim ama hafifledi fazlasiyla hatta her gun birakmaya calisiyorum ama kullanmadigimda kusma başlıyor. Tamamen gecmesini ve ilaci birakmayi bekliyorum ben de.

Inşallah geçer canım ya 18. Haftadasın geçmemiş doktorum onuncu haftadan sonra hafifler dedi bana inşallah öyle olur bem ikiz gebelik birde o yüzden fazla oluyor dedi

Inşallah geçer canım ya 18. Haftadasın geçmemiş doktorum onuncu haftadan sonra hafifler dedi bana inşallah öyle olur bem ikiz gebelik birde o yüzden fazla oluyor dedi

Benim ayrica ulser ve reflu hikayem de var onlarin da katkisi yok degil bulantimin ve kusmamin devam etmesinde korkma zamanla hafifliyor. Cok aglardim zamanında ama suan beni o kadar etkilemez oldu ilacin dozunu da 16dan 4e dusurdum yani hep oyle asiri bulantiyla devam etmeyecek biraz sabret bebeklerini dusun ve bulantin cok artinca sessiz bir ortamda yat karnini oksa bebeklerini sev ve onlarla konus cidden cok moral oluyor rahatlatiyor.

Benimde arada coşuyor arada daha sakin 13 hafta bitiyor eşimden uzaktayim ailemin yanına geldim süreci atlatayım die eşimde anlayamiyor abarttım düşünüyor psikolojim bozuldu iyice ama temmuzu burada atlatmak istyrum kimse yok bakacak orada eşimden başka kayinvalidem grumcem var ama herkes kendi halinde eşimde anlamıyor çok artık ağustosu bekliorum düzelirim de giderim die

Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Allah hepimize kolay ve rahat bir hamilelik versin. Bende 7 haftalık hamileyim son 1 haftadır bulantıdan yerde miyim, gökte miyim bilmiyorum. Doktorum bana da premesisi önerdi eczaneye sipariş ettim ilacın gelmesini bekliyorum. Birazdan serum için hastaneye gidicem. Umarım ilaç ve serum biraz olsun işe yarar.

Insallah ise yarar canim. Bulantilar mahvediyor insani ben 15. Haftadayim 5kilo verdim halen birsey yiyemiyorum. 12.haftama kadar ilac kullanmadim ama bunyem cok zayifladigi ve artik yataktan kalkamayacak hale geldigim icin doktorumun tavsiyesiyle 3haftadir zofer kullaniyorum biraz rahatlatti ama hala istahsizlik devam ediyor. Daha cok basindasin yolun sana tavsiyem sakin vucudunu direncsiz koyma ben mahvettim kendimi simdi de toparlanmaya calisiyorum kan ilaclari ve multivitaminlerle. Gerekirse basla daha etkili kusma engelleyicilere yada doktoruna sorarak multivitaminlere eger yiyemiyorsan benim gibi

Teşekkürler canım. Düşük tehlikesi yüzünden Progestan kullanıyorum. İlaç çok fazla etkiliyor. O yüzden bulantı ve halsizlik bir türlü bırakmıyor yakamı. Premesis sayesinde biraz olsun bulantıyı bastırabiliyorum ama tamamen geçmiyor. 3.ay dolana kadar kesin kullanmamı söyledi Dr'um. Gün sayıyorum resmen progestanı bırakmak için.
Yemek yiyememek gerçekten çok kötü. Hem kilo kaybı, hem de halsizliği arttırıyor. Aynı durumdayım bende. Umarım seninde şikayetlerin geçer biran önce. Dikkat et kendine

Arkadaşlar bulantı bilekliği varmış. Sipariş ettim. Benim de (yazarken bile kötü oluyorum) gecem gündüzüme karıştı bulantı ve kusmadan.. Yeter ki o iyi olsun tabi ama ben de çıktım aradan. İşe yararsa yazarım size de ..

12 13 haftalarda geçecek diye kendimi avutuyordum sizlere baktım da off ya zencefil kraker bulantı ilacı ne önerdilerse denedim geçmiyor maalesef soda rahatlatıyor biraz su içemiyorum onun yerine soda deniyorum yemek yemeyi özledimYaaa geçsin artık bu bulantılar

Bnm daha erken ama mahvoldum ne yersem aninda cikariyorum hic bir sey fayda etmio
normalde istahli biriydim simdi herseyden tiksinir oldum Allahim yardimcimiz olsn bebegim saglikli olsunda bugunler gecer elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…