İmdat bulantı!!!

Allah yardimcimiz olsun gercekten bulanti kismi en zoru burnuna viks süren varmis kokulardan kacmak icin denesem mi emin olamadim artik neye inancagimi sasirdim

Canim ben de ayni durumdayim seninle.
İlk haftalarda bulantinin esamesi yokken suan mutfaga giremiyorum sulu yemek kesinlikle yiyemiyorum.
Bunlarea arti olarak bir de midemde yanma cok asiri oluyor bazen dayanilmaz derecede.
Doktorum bulanti icin ayri yanma icin ayri ilac verdi ama ben kullanmak istemiyorum her ne kadar doktor onayli da olsa sonucta kimyasal birsey.
Ben limonlu corba icince baya hafifliyor cok denedim birtek onu yiyebiliyorum bollll limonlu sehriye corbasi.
Yani bi kaseye 1 limonu sıkıyorum baya.
Bunyeye gore farklilik gosterir ama yine de bi dene istersen.

Reactions: Rup
Canim benimkini erik, yesil elma ,salatalik,havuç ve turşu ama ev turşusu baya hafifletio.
Yani ekşi ve hafif yiyecekler , mümkün olduğunca yağsız şeyler yiyorum. Mesela çerez bile rahatsiz ediyo şu anda. Çerez yedim mi uzun süre hiçbirşey yiyemiyorum. Ozellikle açken yiyemiyorum cok yağlı şeyler. Sık sık az az yemeye çalışıyorum. Kahvaltıda sadece süt ve nesfit. Bu tarz yani canim, cok zorlama, kendini tani, seni rahatsiz edenlerden uzak dur
Hadi insallah biraz duzelir

Benide tam aksine eksiler kusturuyor tatlilar rahatlatiyor. Iste herkesin hamileligi kendisine ozel durumu boyle birsey . Bir an once gecsin su kusmalarimiz insallah

Benide tam aksine eksiler kusturuyor tatlilar rahatlatiyor. Iste herkesin hamileligi kendisine ozel durumu boyle birsey . Bir an once gecsin su kusmalarimiz insallah
Aynen herkesin kendine özel, hatta her hamileliğin kendine özel derler Bi an önce gecsede hamileligimizin tadına varsak ya 12.haftadan sonra duzeliyo diyolar ama görüyorum burda 15-16 da hala kusmaktan boğazım kaniyo diyenleri
Hayırlısı bakalim bizim nasıl olacak..

Tesekkur ederim :) Sehriyeyi denemedim hic mantikli yani o yanma bendede basladi erik yersem daha cok artiyor yanma gece uyutmuyor bende ilac almiyorum zorla yiyebildigimi yiyorum bi soda iyi geliyor su ara rahatlatiyor biraz gerisini Allah'a bıraktım sabrediyorum inşallah hemen biter bu mide sıkıntılarımız

Malesef benimde ilk başlarda olmayan bulantı ,öğürme ve kusma olaylarım,,, 10. hafta sabahları öğürtüler ile başladı hala dvm ediyor, dün dr daydım,, idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi, idrar tahlili ve kültürü verdi pzt. alıcam sonuçları??
Birde bunu sorun drunuza,,,

Gecmis olsun ya olabildigince kotu kokulardan uzak durun ben buzdolabini acinca cok ögürüyorum mesela... Su haftalar bir bitse de istahimiz acilsa

Gecmis olsun ya olabildigince kotu kokulardan uzak durun ben buzdolabini acinca cok ögürüyorum mesela... Su haftalar bir bitse de istahimiz acilsa
Ya o buzdolabı olayi b3nde de hat safhada.
Kuru yemekten icim kurudu. Meyveden bile sogudum artik. Hele cayin lafi bile beni igreti ediyor. Zofran kulla dedi doktor ama ise yaramadi. Napcam sasirdim kaldim

Ya o buzdolabı olayi b3nde de hat safhada.
Kuru yemekten icim kurudu. Meyveden bile sogudum artik. Hele cayin lafi bile beni igreti ediyor. Zofran kulla dedi doktor ama ise yaramadi. Napcam sasirdim kaldim
Canım ilaç kullanma zaten ilaç çözüm değil inan bir çok kadın bu sorun yüzünden ne yiyebiliyor ne içebiliyor sadece biraz keşif yap yani ekmek tost gibi patates haşlaması gibi şeyler ye hepimiz aynıyız bende hergün bugün ne yiycem acaba yiyebilcek miyim diye düşünmekten bıktım. Geçecek bugünler inşallah bende sabırla bekliyorum

Bgn serum takildi canim.
Brz yiyebildim sonrasinda.
Sagsalim alsak kucagimiza...☺senin kac hftlk

Reactions: Rup
Ben tekim ailem yanimda degil. Kalkip kendime birsey hazirlamaya takatim yok. Hadi zorla kalkip hazirladim bu sefer kendi yaptigim yemegi yiyemiyorum . Sogan kokusu salca kokusu mahvediyor beni. Patates haslamasi kokusuda makarna kokusuda yani sonu yok bu isin. O kadar hevesleniyorumki istahli hamilelere. Hasta gibiyim 10haftalik hamileyim surekli yatiyorum kusuyorum. Ev islerini zaten yapamiyorum . Bide yapamadigim icin uzuluyorum. Ahh ahh insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi

Bgn serum takildi canim.
Brz yiyebildim sonrasinda.
Sagsalim alsak kucagimiza...☺senin kac hftlk
Geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız ne ev işi ne yemek bide ben çalışıyorum ofiste herşey kokuyor resmen günlerim zehir oluyor. Yemek yiyemiyorum meyve ile besleniyorum bende. 12 hafta olmak üzereyim ama hiç bir azalma olmadı henüz kafayı yemek üzereyim. Midemi sökesim var hayat kalitem düştü ama sabrediyorum.

çok şükür 1 kere bişle kusmadım kızlar ben ama 3.ayın sonuna kadar sıkın dişinizi snra azalıyor yerini ayak şişmesi ve bel ağrısı oluyor mide bulantısını çok ararsınız bel ağrısından duramıyorummm

Kıyamam yaa vallahi zormuş bel ağrısı için bir öneride bulunmuyorlar mı doktorlar falan? Ağrı kesici falan içemiyoruz galiba diye tahmin ediyorum.

Kıyamam yaa vallahi zormuş bel ağrısı için bir öneride bulunmuyorlar mı doktorlar falan? Ağrı kesici falan içemiyoruz galiba diye tahmin ediyorum.
yok canımk nerde yaa parol iç dedi doktopr ama içmedim içmemek daha iyi bebeğime kıyamadım korktum ya bişi olursa eder diye kaç zamandırda çekiyorum erkek çocuğu bele kız çocuğu mideye vurur derler genelde zaten benm oğlum mahvediyor beni sanki saatlerce rüzgarda kalmışgibi kaskatı kesiliyorum inşallah kısa zamanda kurtulurum bu ağrıdan ama gün geçtiçcede artıyor gibi bakalım nolcaaak

Ayy insallah cok kisa zamanda alisir vucudun gecer canim dinlencez yapcak bisey yok mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…