- Konu Sahibi brcozcelik
-
Canim benimkini erik, yesil elma ,salatalik,havuç ve turşu ama ev turşusu baya hafifletio.Kızlar 3,5 aylık hamileyim. ilk başta az olan bulantım iyice arttı. hatta dün artık kusarken tahriş olan boğazımdan kan geldi. doktorumu aradım serum önerdi gittim acilde yaptırdım. ama bunun daha farklı bir çözümü olması lazım. size bulantınıza iyi gelen hangi yiyecek içecekleri tükettiniz? ilaç dışında ne gibi çözüm önerirsiniz? gerçekten yaşam kalitem çok düştü bu yüzden her dakika tavuk gibi gıt gıt takılıyorum..
Benide tam aksine eksiler kusturuyor tatlilar rahatlatiyor. Iste herkesin hamileligi kendisine ozel durumu boyle birsey . Bir an once gecsin su kusmalarimiz insallahCanim benimkini erik, yesil elma ,salatalik,havuç ve turşu ama ev turşusu baya hafifletio.
Yani ekşi ve hafif yiyecekler , mümkün olduğunca yağsız şeyler yiyorum. Mesela çerez bile rahatsiz ediyo şu anda. Çerez yedim mi uzun süre hiçbirşey yiyemiyorum. Ozellikle açken yiyemiyorum cok yağlı şeyler. Sık sık az az yemeye çalışıyorum. Kahvaltıda sadece süt ve nesfit. Bu tarz yani canim, cok zorlama, kendini tani, seni rahatsiz edenlerden uzak dur
Hadi insallah biraz duzelir
Aynen herkesin kendine özel, hatta her hamileliğin kendine özel derlerBenide tam aksine eksiler kusturuyor tatlilar rahatlatiyor. Iste herkesin hamileligi kendisine ozel durumu boyle birsey . Bir an once gecsin su kusmalarimiz insallah
Tesekkur ederim :) Sehriyeyi denemedim hic mantikli yani o yanma bendede basladi erik yersem daha cok artiyor yanma gece uyutmuyor bende ilac almiyorum zorla yiyebildigimi yiyorum bi soda iyi geliyor su ara rahatlatiyor birazCanim ben de ayni durumdayim seninle.
İlk haftalarda bulantinin esamesi yokken suan mutfaga giremiyorum sulu yemek kesinlikle yiyemiyorum.
Bunlarea arti olarak bir de midemde yanma cok asiri oluyor bazen dayanilmaz derecede.
Doktorum bulanti icin ayri yanma icin ayri ilac verdi ama ben kullanmak istemiyorum her ne kadar doktor onayli da olsa sonucta kimyasal birsey.
Ben limonlu corba icince baya hafifliyor cok denedim birtek onu yiyebiliyorum bollll limonlu sehriye corbasi.
Yani bi kaseye 1 limonu sıkıyorum baya.
Bunyeye gore farklilik gosterir ama yine de bi dene istersen.
Kızlar 3,5 aylık hamileyim. ilk başta az olan bulantım iyice arttı. hatta dün artık kusarken tahriş olan boğazımdan kan geldi. doktorumu aradım serum önerdi gittim acilde yaptırdım. ama bunun daha farklı bir çözümü olması lazım. size bulantınıza iyi gelen hangi yiyecek içecekleri tükettiniz? ilaç dışında ne gibi çözüm önerirsiniz? gerçekten yaşam kalitem çok düştü bu yüzden her dakika tavuk gibi gıt gıt takılıyorum..
Gecmis olsun ya olabildigince kotu kokulardan uzak durun ben buzdolabini acinca cok ögürüyorum mesela... Su haftalar bir bitse de istahimiz acilsaMalesef benimde ilk başlarda olmayan bulantı ,öğürme ve kusma olaylarım,,, 10. hafta sabahları öğürtüler ile başladı hala dvm ediyor, dün dr daydım,, idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi, idrar tahlili ve kültürü verdi pzt. alıcam sonuçları??
Birde bunu sorun drunuza,,,
Ya o buzdolabı olayi b3nde de hat safhada.Gecmis olsun ya olabildigince kotu kokulardan uzak durun ben buzdolabini acinca cok ögürüyorum mesela... Su haftalar bir bitse de istahimiz acilsa
Canım ilaç kullanma zaten ilaç çözüm değil inan bir çok kadın bu sorun yüzünden ne yiyebiliyor ne içebiliyor sadece biraz keşif yap yani ekmek tost gibi patates haşlaması gibi şeyler ye hepimiz aynıyız bende hergün bugün ne yiycem acaba yiyebilcek miyim diye düşünmekten bıktım. Geçecek bugünler inşallah bende sabırla bekliyorumYa o buzdolabı olayi b3nde de hat safhada.
Kuru yemekten icim kurudu. Meyveden bile sogudum artik. Hele cayin lafi bile beni igreti ediyor. Zofran kulla dedi doktor ama ise yaramadi. Napcam sasirdim kaldim
Bgn serum takildi canim.Canım ilaç kullanma zaten ilaç çözüm değil inan bir çok kadın bu sorun yüzünden ne yiyebiliyor ne içebiliyor sadece biraz keşif yap yani ekmek tost gibi patates haşlaması gibi şeyler ye hepimiz aynıyız bende hergün bugün ne yiycem acaba yiyebilcek miyim diye düşünmekten bıktım. Geçecek bugünler inşallah bende sabırla bekliyorum
Geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız ne ev işi ne yemek bide ben çalışıyorum ofiste herşey kokuyor resmen günlerim zehir oluyor. Yemek yiyemiyorum meyve ile besleniyorum bende. 12 hafta olmak üzereyim ama hiç bir azalma olmadı henüz kafayı yemek üzereyim. Midemi sökesim var hayat kalitem düştü ama sabrediyorum.Bgn serum takildi canim.
Brz yiyebildim sonrasinda.
Sagsalim alsak kucagimiza...☺senin kac hftlk
Kıyamam yaa vallahi zormuş bel ağrısı için bir öneride bulunmuyorlar mı doktorlar falan? Ağrı kesici falan içemiyoruz galiba diye tahmin ediyorum.çok şükür 1 kere bişle kusmadım kızlar ben ama 3.ayın sonuna kadar sıkın dişinizi snra azalıyor yerini ayak şişmesi ve bel ağrısı oluyor mide bulantısını çok ararsınız bel ağrısından duramıyorummm
Kıyamam yaa vallahi zormuş bel ağrısı için bir öneride bulunmuyorlar mı doktorlar falan? Ağrı kesici falan içemiyoruz galiba diye tahmin ediyorum.
yok canımk nerde yaa parol iç dedi doktopr ama içmedim içmemek daha iyi bebeğime kıyamadım korktum ya bişi olursa eder diye kaç zamandırda çekiyorum erkek çocuğu bele kız çocuğu mideye vurur derler genelde zaten benm oğlum mahvediyor beni sanki saatlerce rüzgarda kalmışgibi kaskatı kesiliyorum inşallah kısa zamanda kurtulurum bu ağrıdan ama gün geçtiçcede artıyor gibi bakalım nolcaaakKıyamam yaa vallahi zormuş bel ağrısı için bir öneride bulunmuyorlar mı doktorlar falan? Ağrı kesici falan içemiyoruz galiba diye tahmin ediyorum.
Ayy insallah cok kisa zamanda alisir vucudun gecer canimyok canımk nerde yaa parol iç dedi doktopr ama içmedim içmemek daha iyi bebeğime kıyamadım korktum ya bişi olursa eder diye kaç zamandırda çekiyorum erkek çocuğu bele kız çocuğu mideye vurur derler genelde zaten benm oğlum mahvediyor beni sanki saatlerce rüzgarda kalmışgibi kaskatı kesiliyorum inşallah kısa zamanda kurtulurum bu ağrıdan ama gün geçtiçcede artıyor gibi bakalım nolcaaak
valla ben yatarkende ağrıyor ya değişik bir ağrı inşallah geçer inşalaaah canım dua ett banaaAyy insallah cok kisa zamanda alisir vucudun gecer canimdinlencez yapcak bisey yok mecbur
Tabi ki kuzum inşallah geçer Allah hepimize dayanma gücü versin, sen dinlenmeye çalış yorma kendini canım benimvalla ben yatarkende ağrıyor ya değişik bir ağrı inşallah geçer inşalaaah canım dua ett banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?