İmdat diye bağıracam

Armagang

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2021
375
222
33
Merhabalar
3seneye yakın evliyim
Pandemi evlendik
İkimize çalışan insanlardık benim çalışma saatlerim eşimin saatleri ile çok ters avm de çalışıyordum haftasonumuz bile yoktu
İşten çıkalı 4 ay oldu birbirimize daha yeni yeni vakit harcıyoruz çoçuk düşünmeye başladık.geçen sene yılbaşı zamanında yıllık izin aldım beraber bir şey yapalım diye görümcem sürekli eşimi arayıp kendi evlerine davet etti monopoly oynarız okey oynarız birde yeni doğum yapmıştı ya ben yıllık iznimde neden Bursa’dan kalkıp İstanbul’a gideyim zaten başbaşa olamıyoruz
Ne kadar ısrar etsede eşimle kesin konuşup gitmedik
Şimdi yine aynı terane başlıyor şimdi ben çalışmıyorum ya çağırıp duruyor bizi
Geçen bi muhabbet oldu hatırlamıyorum dedi ki kendileri için bizim yalnız kalma gibi bir derdimiz yok dedi.
Sen kaç senelik evlisin bol bol gezecek yalnız kalacak vaktiniz oldu bizim yok olmadı Allah alla
yaz tatilinde zaten beraberdik
Sürekli bi çağırma kalma gitme olayları valla bıktım
zaten sevmiyorm samimi değil yapmacık
Çok iyi biri olabilir saygı duyuyorum
Sürekli dipdibe olmak istemiyorum
Yakın olmak istiyor bana
Ama bana samimi gel mi yor
Rahatsız eden bir şeyler var bende Anlamdm bende daha
Yılbaşına daha var ama benim hızlı davranıp plan yapmam lazım yoksa o çoktan yapıp kafalar benimkisini
Onların da gelmeyeceği bir plan

Gecen görümcem aradı beni. Farklı şehirlerde oturuyoruz ama cok uzak değiliz 2 saatlik yol. “Şieyy canım hafta sonu size gelmeyi düşünüyoruz evde dura dura bunaldık hem bize de değişiklik olur” dedi. Hiç müsaitmisin vs diye sormak yok fikrini belirtiyo:) benım ıkızler onun 3 cocuk ev oluyor cennet mahallesi artı kendisini sevmiyorum.. Dedim ki “bizde evde dura dura bunaldık bizim de değişikliğe ihtiyacımız var hafta sonu için planımız var müsait değiliz” İstemediğiniz kimseyle zorla görüşmeyin ben artık saldım. Aman kalbi kırılır aman yanlış anlar eeeh dünyaya bikere daha mı gelicem. Sevdiklerim yeter sevmediklerime tahammül edecek şukadar sabrım yok

Hem başkasının konusunu sabote ediyorsunuz, hem de doktorların bileceğini bize soruyorsunuz. Jinekoloğa gidip kontrol ettirseniz?

Açık açık de ki eşine
“ ben senle baş başa olmak istiyorum
Görümcemi seviyorum
Görüşmek isterim ancak devamlı devamlı vaktimizi birileriyle geçirmek istemiyorum “

bu işaretlediğim yeri söylediniz mi yüzüne tabi böyle değil nazikçe
söylemediyseniz burada da yazmayın boşuna :) eşinizin de söylemesini beklemeyin

görümcenizde ters bişey yok yakın olmak istiyordur siz bişey demediğinizden istediğinizi düşünüyordur
kimisi yakın olmak ister
eşiniz de pasifse konuşmuyordur

söylemediyseniz bu zamana kadar güzel güzel burda yazdığınız gibi söyleyin

nE?

evet görüşmek istememiş olabilirsiniz haklısınız ama eşinizin kardeşi aynı şeyi eşiniz sizin kardeşinizle görüşmek istemeyerek yapsa oda çok hoş olmaz
baş başa vakit evde hiç mi denk gelmiyorsunuzda geçiremiyorsunuz illa dışarıda mı olması gerek bilemedim

Eşinizle başbaşa olmak istediğinizi söylemeniz yetmeli, neden açıklamalar, planlar yapmanız gereksin ki.

Ayy evliliğimin ilk zamanları geldi aklıma sinir oldum kayinvalidemler arar arar cagirirdi hiçbir şey diyemezdim eşimle kavga ederdik surekli
Bence bu işi esin halletmeli yani bursa İstanbul da o kadar yakın değil ki ne diye surekli beraber olacaksın
Hem evlenmissiniz yani sonuç olarak ister 1 sene olsun ister 10 baş başa vakit geçirmek isteyebilirsiniz

Yalniz kalamamis olmaktan sikayet ederke neden cocuk dusunuyorsun allah askina. Bi dur hele. Once şunları bertaraf et. Biraz yalniz kal sonra. Dunyanin en iyi insanları da olsalar, ki benim kayin ailesi oyle, kisisel alana saygi duymayan insanlardan bi tiksinti geliyo bana da. O alani kalın cizgilerle cizebilmek icin gerekirse kotu davranmak gerekiyor malesef. Sen de oyle yapmalisin. Gecenlerde nir arkadasim anlattı , evliliginin 6. Ayinda gorumcesi oturduklari ile uni tercihi yapmis 4 yil onlarda yasamis. O gidince kaynini oylesine hicbir sebep yokken gondermis ailesi. Simdi de her yaz kaynana kendisi geliyormuş 3 ay, kendisi gelemezse gorumceyi yolluyormus. Delirdim o anlatirken. Ne qlaka ya ne munasebet neden geliyorlar dedim. Esimle beni basbasa birakmak istemiyorlar, esimin gonlu fikri bana kapilip gitmesin diyeymis dedi. Çüşşş gercekten ama bu kafada insanlar da var. Dikkat et yani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…