İmdat diye bağıracam

Açıkça söyleyin, başbaşa geçirmek istediğinizi anlatın. İmdat denecek bir durum yok gibi 🙂
Aslında kalabalık daha güzel oluyor yılbaşı geceleri ama herkesin kişisel fikri farklıdır tabi.

Nefret ettiğim evlilik bağı türü.
Bi salın şu evlenen insanları yahu...

Bizden yılbaşı için plan önerisi mi istiyorsunuz şimdi?
Başbaşa evde de oluyoruz yemek ye çay iç tv izle yat
Bi paylaşımımız olmuyor
Uludağ’a gitcektik fiyatlar çok uçuk
Hiç bir fikrim yok

Yalniz kalamamis olmaktan sikayet ederke neden cocuk dusunuyorsun allah askina. Bi dur hele. Once şunları bertaraf et. Biraz yalniz kal sonra. Dunyanin en iyi insanları da olsalar, ki benim kayin ailesi oyle, kisisel alana saygi duymayan insanlardan bi tiksinti geliyo bana da. O alani kalın cizgilerle cizebilmek icin gerekirse kotu davranmak gerekiyor malesef. Sen de oyle yapmalisin. Gecenlerde nir arkadasim anlattı , evliliginin 6. Ayinda gorumcesi oturduklari ile uni tercihi yapmis 4 yil onlarda yasamis. O gidince kaynini oylesine hicbir sebep yokken gondermis ailesi. Simdi de her yaz kaynana kendisi geliyormuş 3 ay, kendisi gelemezse gorumceyi yolluyormus. Delirdim o anlatirken. Ne qlaka ya ne munasebet neden geliyorlar dedim. Esimle beni basbasa birakmak istemiyorlar, esimin gonlu fikri bana kapilip gitmesin diyeymis dedi. Çüşşş gercekten ama bu kafada insanlar da var. Dikkat et yani bence
Ben yeni evliykende gelirlerdi ben işe giderdim onlar evde akşam yemekleri kahvaltılar yaparlarlardı suratımı astım artık kalmaya kafaları esince gelemiyorlar
3 seneye yakın evliyiz çocuğumuz olsun istiyoruz
Ama başbaşa kalmak istiyorum özel günlerde zaten yazın hep görüştürüyoruz tatil vs
Zaten çalışmaya başlıcak görümcem eskisi gibi gelme gitme olmaz inşallah
Yeni evliliğimi anlamadm
Sürekli bi yapışık gezmeler
Şimdi evdeyim de kocamla yalnız kalabiliyorm

Konunun imdat diyecek neyi var diye iki kere okudum.
Yazın görmüşsünüz, birde yılbaşında program yapabilir diyorsunuz, istemiyorsanız bulursunuz bir bahane.
Çocuk yapıcaz yalnız kalmaliyiz dersiniz en kötü 😌
Arkadaşım
Sürekli yazları beraberiz gelme gitme olayları çok
Çalıştığım için zamanında eşimle oturup film bile izleyemiyorduk
Şimdi yeni yeni evde oturuyorum
Özel günlerde başbaşa kalmak istiyorum
Yaa çoçuk olunca zaten özel günlerimiz çok olmucak
Yaşımız da ben 27 eşim 31
Yaa biz bi yere gidelim eşimle hep bi Yorum yapar
Geçen 2 ay önce eşimle başbaşa İzmir’e gittik yoldayız foto attık gruptan yola çıktık biz diye ablası aradı
Kızdı neden bize gelmiyorsunuz diye İstanbul’a
Eşimde kızdı saçmalıyorsun ben eşimle başbaşa bir yere gidemicekmiym diye
Eşim yeri geldiğinde lafı sokar
Ama o da bazen gitmek istiyor
Bende okey diyorum ama
Özel gün vs bize kalsa
Çok ısrarcı kendi istediği olana kadar söyler

Arkadaşlar 20 yaşındayım. 1 Senelik Evliyim, korunmuyorum. İki gündür karın kasık bölgemde hareket ettikçe batma ve kısa süren bi acı hissi var yaşayan bileniniz var mı acaba ? Şimdiden Teşekkür Ederim... : )
Bu konuyla alakasız bir yorum olmakla birlikte 20 yaşında 1 senelik evlilikte niye acele ediyorsunuz ki hamile kalmak için ?

evet görüşmek istememiş olabilirsiniz haklısınız ama eşinizin kardeşi aynı şeyi eşiniz sizin kardeşinizle görüşmek istemeyerek yapsa oda çok hoş olmaz
baş başa vakit evde hiç mi denk gelmiyorsunuzda geçiremiyorsunuz illa dışarıda mı olması gerek bilemedim 🤷🏼‍♀️
Zamanında çalıştığım için evde olsa başbaşa kalamadık o geldi işten ben gittim haftasonu da ben çalışıyordum
Evde de olsa yılbaşında başbaşa olmak istiyorum valla en kötü ihtimalle arkadaşlarımızla gece dışarı çıkmak eğlenmek vs
Ama evde onlarla oturup çekirdek çıtlamak hizmet etmek istemiyorm

Cok basit, gelemiyoruz şunu bunu yapacağız diye söyleyeceksiniz.
Biz mesela yılbaşı falan kutlamayız ve bu günlerde bize gelinmesini veya çağrılmasını da sevmem.
Kvye ve gorumceye de bunu açık ve net söyledim. Söyleyin olsun bitsin bu kadar.

Bence çocuk işini erteleyin biraz gidişatı takip edin. Görümce başka şehirden böyle baskı yapıyorsa aynı şehirde olsanız ne yapacakmış merak ettim :D
Ağızıma sıçılırdı ne olcak huni takıp deliye vururdum kendimi
Bokunu çıkarırdı

Zamanında çalıştığım için evde olsa başbaşa kalamadık o geldi işten ben gittim haftasonu da ben çalışıyordum
Evde de olsa yılbaşında başbaşa olmak istiyorum valla en kötü ihtimalle arkadaşlarımızla gece dışarı çıkmak eğlenmek vs
Ama evde onlarla oturup çekirdek çıtlamak hizmet etmek istemiyorm
sizin bileceğiniz şey ben yılbaşı falan çok takıldığım günler olmadığı için

Arkadaşım
Sürekli yazları beraberiz gelme gitme olayları çok
Çalıştığım için zamanında eşimle oturup film bile izleyemiyorduk
Şimdi yeni yeni evde oturuyorum
Özel günlerde başbaşa kalmak istiyorum
Yaa çoçuk olunca zaten özel günlerimiz çok olmucak
Yaşımız da ben 27 eşim 31
Yaa biz bi yere gidelim eşimle hep bi Yorum yapar
Geçen 2 ay önce eşimle başbaşa İzmir’e gittik yoldayız foto attık gruptan yola çıktık biz diye ablası aradı
Kızdı neden bize gelmiyorsunuz diye İstanbul’a
Eşimde kızdı saçmalıyorsun ben eşimle başbaşa bir yere gidemicekmiym diye
Eşim yeri geldiğinde lafı sokar
Ama o da bazen gitmek istiyor
Bende okey diyorum ama
Özel gün vs bize kalsa
Çok ısrarcı kendi istediği olana kadar söyler
benim yorumumu es geçmişsiniz yine yazayım
görümcenize hiç dediniz mi bunları? sizde kibarca net söyleyin açık açık
biz eşimle özel günlerde yalnız olmak istiyoruz vs diye
demediyseniz burda da boşa yazmayın bence :)

E gitmeyin? Yani ne kadar çağırırsa çağırsın gitmeyin? Ne yapacak kapınıza dayanıp sizi zorla araca bindirip evine götürecek değil ya?
İlla plan yapmanız gerekmiyor, bizim planımız İstanbul’da geçirmek diyebilirsiniz, git gel çok yorucu oluyor diyebilirsiniz, Basbasa olacağız diyebilirsiniz. Siz eşinizin gitmek istemesinden mi korkuyorsunuz?

Başbaşa evde de oluyoruz yemek ye çay iç tv izle yat
Bi paylaşımımız olmuyor
Uludağ’a gitcektik fiyatlar çok uçuk
Hiç bir fikrim yok
Aracınız varsa Sapanca ile Kartepeye bir bakın, Uludağ'a göre daha ucuz fiyatlar. Kabin kiralarsınız keyifli olur. Bursa'da da dağın Kestel tarafında uygun bungalovlar gğrmüştüm ben ama hizmet nasıldır bilmiyorum. Daha uygun bir alternatif yılbaşı gecesini Kapadokya'da geçirmeli Bursa kalkışlı turlar oluyor eşinizin işi uygunsa 31 Aralık izin girsin öyle birşey yapın. Tur fiyatları çok uygun oluyor ama 31 Aralık gecesi türk gecesi etkinliği yapıyorlar o biraz maliyetli, en kötü ona katılmaz kendiniz odanızda güzel bir şarap açar 12de çıkar Kapadokyada havai fişekleri izler sabahta erken kalkar balonlarla fotoğraf çektirirsiniz.

Oradan hamilelik testine mi benziyoruz? :KK37:
Bişey sorucam yaşımdan ötürü tecrübem yok tecrübesi olan bayan kardeşlerime sormak istedim neden tersliyosun ki acaba hamilelik testine değil insana benzeyin rica ediyorum nazik bir soru sordum bişeye benziyorsunuz demedim saygılar....

Merhabalar
3seneye yakın evliyim
Pandemi evlendik
İkimize çalışan insanlardık benim çalışma saatlerim eşimin saatleri ile çok ters avm de çalışıyordum haftasonumuz bile yoktu
İşten çıkalı 4 ay oldu birbirimize daha yeni yeni vakit harcıyoruz çoçuk düşünmeye başladık.geçen sene yılbaşı zamanında yıllık izin aldım beraber bir şey yapalım diye görümcem sürekli eşimi arayıp kendi evlerine davet etti monopoly oynarız okey oynarız birde yeni doğum yapmıştı ya ben yıllık iznimde neden Bursa’dan kalkıp İstanbul’a gideyim zaten başbaşa olamıyoruz
Ne kadar ısrar etsede eşimle kesin konuşup gitmedik
Şimdi yine aynı terane başlıyor şimdi ben çalışmıyorum ya çağırıp duruyor bizi
Geçen bi muhabbet oldu hatırlamıyorum dedi ki kendileri için bizim yalnız kalma gibi bir derdimiz yok dedi.
Sen kaç senelik evlisin bol bol gezecek yalnız kalacak vaktiniz oldu bizim yok olmadı Allah alla
yaz tatilinde zaten beraberdik
Sürekli bi çağırma kalma gitme olayları valla bıktım
zaten sevmiyorm samimi değil yapmacık
Çok iyi biri olabilir saygı duyuyorum
Sürekli dipdibe olmak istemiyorum
Yakın olmak istiyor bana
Ama bana samimi gel mi yor
Rahatsız eden bir şeyler var bende Anlamdm bende daha
Yılbaşına daha var ama benim hızlı davranıp plan yapmam lazım yoksa o çoktan yapıp kafalar benimkisini
Onların da gelmeyeceği bir plan
İstemiyorsanız söyleyin, illa başka bir plan yapmak zorunda değilsiniz. Hem eşinizle vakit geçiremediğinizden bahsetmişsiniz, hem çocuk istiyorsunuz. Çocuk bu durumda iyi fikir gibi gelmedi. Daha 27 yaşındasınız, aceleye gerek yok.
Arkadaşlar 20 yaşındayım. 1 Senelik Evliyim, korunmuyorum. İki gündür karın kasık bölgemde hareket ettikçe batma ve kısa süren bi acı hissi var yaşayan bileniniz var mı acaba ? Şimdiden Teşekkür Ederim... : )
Başkasının konusuna yazmışsınız ama. Yeni üyesiniz sanırım, önce forum kurallarını okuyun derim. Kendi konunuzu uygun bir bölümde açarsınız.

Sorunuza gelince buradan ne dense yalan olur. Hamile de olabilirsiniz, başka bir sağlık probleminiz de olabilir. Kendiniz de demişsiniz, yaşınız küçük. Evliliğiniz de daha bir yıllık. Acele etmeyin derim, madem tecrübelilerin fikrini soruyorsunuz.

Bişey sorucam yaşımdan ötürü tecrübem yok tecrübesi olan bayan kardeşlerime sormak istedim neden tersliyosun ki acaba hamilelik testine değil insana benzeyin rica ediyorum nazik bir soru sordum bişeye benziyorsunuz demedim saygılar....
Site kurallarını bi oku önce

Bu ne sacmalık ya.
Söyle eşine başbaşa kalmak istiyorum diye.
Özel hayata saygı yok.

Back
X