İmdat hamile miyim?

Gununde baya gecmis hamile olabilirsin zevk suyundan bile hamile kaliniyor nisanlinmis bir an once evlenin bari millet laf etmesin

bence degilsindir. surtunmeyle olcak kadar kolay olaydi o is
kafana takip strese girdin icin gelmiyodur adetin bence

Psikolojik olabilir. Kan testi yaptırın o Zaman belli olur

Mide bulantın psikolojiktir 10 gün sonra kan testi yaptır. Zor bir ihtimal ama imkansız değil.

bence degilsindir. surtunmeyle olcak kadar kolay olaydi o is
kafana takip strese girdin icin gelmiyodur adetin bence
ya dimi ama hergun yeni birsey hissediyorum vucudumda kafayı yicem antidepresana basladım ıyıce baktım sabahlara kadar uyuyamıyorum bıraktım ama sureklı aklımda yanı olamaz ımkansiz ama ya olursa suphesi?

Birseyi merak edıyorum hic iliski herhangi cinsellikle alakalı bırsey yasamamıs bırının kan degerlerı 0.00 mı cıkıyor?

Birseyi merak edıyorum hic iliski herhangi cinsellikle alakalı bırsey yasamamıs bırının kan degerlerı 0.00 mı cıkıyor?
Tabikide 0.00 çıkmıyor.. Her kadının bünyesinde belli oranda bu hormon üretiliyor hamile kaldığında Bebek bu hormonla belli oluyor yanı hamile olmayan biri 5.00a kadar hamile değil bu oran kişiden kişiye hatta labatuvardan laboratuvara bile değişiyor..

Cok sukur yanı hersey artk o kadar kafamı kurcalıyor ki 9'undan beri 12 gun gecti yani hamılelık gıbı bırsey cıksa cıkardı dıye dusunuyorum o gunden beri hicbşrsejide yakınlık olmadi. Kesın birsey ogrenmeden icim rahat etmick sanirim hergün regli oldum mu olmasm mi diye dusunmekten kendimi yiyip bitirdim surekli karnım agrıyor karnım sis inmiyor.

Evlenemeyiz okuyoruz. Okul bitince insallah 2 senemiz var. Cok buyuk dusuncesızlık yaptık
Ya bir sey olmaz insallah bn cok pimpiriklisin die saka yaptim simdiye kanda cikardi imkansiz gibi bir sey biz ne kadar ugrastik esimle yok yumurtlama donemi soyle boyle die anca hamile kaldim o kadar kolay degil hamile kalmak kafani yorma stres yapma streste adet olmani geciktirir

Benim boyle seylere ihtiyacim var cidden cok kotuyum kendıme gelemıyorum ailem farkedicek diyede cok fazla korkum var adapte olamıyorum hcıbırseye kac gundur ruh gibi geziyorum cok tesekkur ederim insallah birsey olmaz yasim cok kucuk daha 20 yasindayim.

Adetin boyle gecikir miydi hapta kullanma bnce bu surecte onlarda geciktirir adeti

Adetin boyle gecikir miydi hapta kullanma bnce bu surecte onlarda geciktirir adeti
gecikmiyordu ya cok korkuyorum iste hic iyi degilim o yuzden. Yani daha dogrusu sadece en son ne zaman oldugumu biliyorum 19 haziranda gecen reglim basladi. Ondan oncekini hic takip etmezdim. Sanki cok uzun gibi gelmeye basladi 12 temmuzdan itibran neden olmadim diye dusunup dysunup duruyorm icimde bi sikinti kafam hep mesgul

ya dimi ama hergun yeni birsey hissediyorum vucudumda kafayı yicem antidepresana basladım ıyıce baktım sabahlara kadar uyuyamıyorum bıraktım ama sureklı aklımda yanı olamaz ımkansiz ama ya olursa suphesi?
Valla evlendimiz gunden beri ugrasiyom canjm ben daha kalamadik.13 ay normal denedik olmadi bide surtunme deniyim ari :) saka bi yana ilac falan kullanma rahat birak kendini gelir o guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…