İmdat hamile miyim?

Boool bol maydanoz ye. Hamile olman imkansız. Regl olunca da doğum kontrol hapına başla. İki sene, siz evlenene kadar kaza kurşunu olmasın. İhtiyaç sonuçta.

Evet bakıreyım herhangı bı bırlktelıgım dahs once olmadı buda oyle bıf bıflıktelık degıl ki?

Çok canımın içi ben sana demedim hani normalde "bakire misin?" diye sorulur ya..
Soru şekli komiğime gitti ondan..

Oooo bukadar stresten birak 1birnkac gun gecikmesini 1 ay bile gecikir.
Bu adet olayi strese bagimli resmen.
Sen bukadar stresle daha cok korkarsin.korkma hamile değilsin.
Bende gebelik testi yaptırdım cok istedigimiz halde, o ay iliskimizin duzenli olmasina dikkat ettigimiz halde hcg 2.1 cikti yani hamile değildim. Ve hala degilim. 2 ay gecikmisti adetim. Kendimce bütün belirtileri yasiyordum.
Insan kendini hamile oldugunu dusundugu zaman butun belirtileri vucunda hissediyor ama tamamen beyinin vucda gonderdigi sinyallerle olan belirtiler. Cunku bizler ona innaiyoruz ve o belirtileri vucut bize yasatiyor.
Ikinizince camasir varmism spermler kuru yerde zaten ölürler
Yani once nişanlınin camasiri sonra senin çamaşırın spermleri katletmistir merak etme.

Bosuna korkma ama inan bu hamilelik korkusu birak nişanlı ve sevgilisi olanlarda hic sevgilisi olmayan erkek eli tutmais kizlarda bile var. Inan bana...
Bende nisanki iken pek bise yapmadığım halde korkmustum hamilemiyim acaba diye. O stres dahada geciktirdi adetimi.
:)))
Seni iyi anliyorum. Ama bosuna uzme kendini.

Zevk suyu ve sürtünmeyle hamile kalınır
Bakire olup vajina çevresine boşalma olduğu için hamile kalanlar var.
Fakat seninki psikolojik bir şey kan testi de yapmışsın zaten

Ya
ya melek gibisiniz cok tesekkur ederim gercekten boyle birseye igtiycaim vardi cok tesekkur ederim cok sagolun Allah isteyen herkese versin. Cok tesekkur edwrim ciddeb cok sagolun ben cunku herseyden cok etkilenen biriyim icimi o kadar rahatlattiniz ki iste tek supheb adet gcikmesindeb 3 gub sonra yaptirdim ve okuduklarimda bazi insanlarin degerleri sonradan cogalmis bu hep bi kafami kurcaladi o yuzden strs yaptim cok

Zevk suyu ve sürtünmeyle hamile kalınır
Bakire olup vajina çevresine boşalma olduğu için hamile kalanlar var.
Fakat seninki psikolojik bir şey kan testi de yapmışsın zaten
Tesekkur ederim cok sagolun. O psikolojik olan herseyi yasadigim icin cok korku olusturfu bende

Adetten 3 gun geçtikten sonrami kan testi verdin 2.1 çıktı? Oo ozaman hic korkma.
Benimde 2.1 di ama hic yukselmedi :)
Adete 1 hafta kala bile cikiyor. Cunku dollenme olur olmaz hgc degerleri yukselmeye basliyor ki adetinden 3 gun gecmis. Degerin hic yoksa en dusuk ihtimal 50 ile 100 degerinde olurdu ki bu en dusuk ihtimal. Dha yuksek cikardi.

Evet bakıreyım herhangı bı bırlktelıgım dahs once olmadı buda oyle bıf bıflıktelık degıl ki?
kendini bakire sanma.
zarın duruyor diye.
sürtün, çırılçıplak dur ama zar kaldı ya orda tamam di mi.
illa penisle vajina birleşince bekaret ortadan kalkıyor yani?
bakire olanlar hamile miyim diye konu açmaz.
komik ya cidden

Bu cok gorecelı bı konu yapmıs oldugum bı hata var fakat hayatımda tek bı kısıyle yasadım ve cırılcıplakta degilim sadece cok supheci bi insanim ve hayatımdakı her konuda boyle olan biriyim. Benım dusuncem bakıre oldgumdan yana hergun bırılerıyle gezmıyorum 2 senelık tek bır ksııyle sevıyelı bı ılıskım var ve komıklık derecesi sizr kalmis birsey.

Cok tesekkur ederim cidden cok sagolun anlayısın yardımlarınız icin. Gercekten suan cok daha iyiyim. İnsallah sizde saniirm istiyorsunuz en yakın zmaanda Allahim nasip eder. Gercekten cok mutlu olun

canım bende bekarken 3 ay nerdeyse adet olmamıştım. karnım resmen davul olmuştu. o kadar stres yapmana gerek yok, stres yaptığın için de gelmiyor. başka doktora gidebilirsin. benim doktorum beni rahatlatmak için bir iğne yapmıştı ve sonra adetim gelmişti. sonra da düzeldi zaten.

Konu bu değil ki ne biçim yorum bu böyle ???

Hamile olma ihtimalin yüzde sıfır . Panik yapma . Stresten mevsimden filan gecikmiştir. O kadar kolay değil o iş sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…