Peki nereye kadar sevişince komik olmuyor? Yani mesela nişanlısıyla öpüşseydi ya da kıyafetleri üzerindeyken bir şeyler yaşasaydı ahlaken iyi miydi?kendini bakire sanma.
zarın duruyor diye.
sürtün, çırılçıplak dur ama zar kaldı ya orda tamam di mi.
illa penisle vajina birleşince bekaret ortadan kalkıyor yani?
bakire olanlar hamile miyim diye konu açmaz.
komik ya cidden
bunu bana değil öyle yapanlara sorabilirsiniz.Peki nereye kadar sevişince komik olmuyor? Yani mesela nişanlısıyla öpüşseydi ya da kıyafetleri üzerindeyken bir şeyler yaşasaydı ahlaken iyi miydi?
Nişanlımla bir araya gelmedim, öpüşmedim, sarılıp koklaşmadım diyorsun valla bravo bir madalya varsa ortada siz almalısınız. İmzanız da pek bi mutaassıp.bunu bana değil öyle yapanlara sorabilirsiniz.
bişeyler yaşayıp da bakireyim ama ben diye gezinen ben değilim.
pardon da öpüşmek koklaşmakla, sürtünerek ilişki yaşayıp da ama ben bakireyim demek bir mi?Nişanlımla bir araya gelmedim, öpüşmedim, sarılıp koklaşmadım diyorsun valla bravo bir madalya varsa ortada siz almalısınız. İmzanız da pek bi mutaassıp.
Pardon da kızcağızın bekaretinden size ne?pardon da öpüşmek koklaşmakla, sürtünerek ilişki yaşayıp da ama ben bakireyim demek bir mi?
ayrıca evlenmeden ilişki yaşanmasına tüü kaka şeklinde bakan biri değilim, herkesin yaşadığı kendini ilgilendirir, eleştirdiğim hamile miyim diye düşünecek bir şeyler yaşayıp hymene dokunulmadı diye kendini bakire sananlar, bilmem anlatabildim mi?
ayrıca imzamdan size ne :)
hahah peki size ne?Pardon da kızcağızın bekaretinden size ne?
Bu kadar panik yapma, panik yapacaksan korun. Yaptıklarının hesabını da sadece ve sadece kendine ver başkasını ilgilendirmez.Bu cok gorecelı bı konu yapmıs oldugum bı hata var fakat hayatımda tek bı kısıyle yasadım ve cırılcıplakta degilim sadece cok supheci bi insanim ve hayatımdakı her konuda boyle olan biriyim. Benım dusuncem bakıre oldgumdan yana hergun bırılerıyle gezmıyorum 2 senelık tek bır ksııyle sevıyelı bı ılıskım var ve komıklık derecesi sizr kalmis birsey.
Öpüşüp koklaşınca namuslu ve bakire olunuyo azıcık ileri gidince komik mi olunuyor? Zaten kızcağız paniklemiş, onu aşağılayıp üzünce nasıl kendinizi iyi hissediyorsunuz anlamıyorum. Şu bi gerçek üç aşağı beş yukarı herkes nişanlıyken ya da sevgiliyken bir şeyler yaşıyor, benimki seninkinden daha az aynı şey değil de ne demek ya asıl komedi bu hunharca gülesim geldi.hahah peki size ne?
avukatı mısınız?
kendi yazdı zaten pekala.
yav anlaşamayacağız belli.Öpüşüp koklaşınca namuslu ve bakire olunuyo azıcık ileri gidince komik mi olunuyor? Zaten kızcağız paniklemiş, onu aşağılayıp üzünce nasıl kendinizi iyi hissediyorsunuz anlamıyorum. Şu bi gerçek üç aşağı beş yukarı herkes nişanlıyken ya da sevgiliyken bir şeyler yaşıyor, benimki seninkinden daha az aynı şey değil de ne demek ya asıl komedi bu hunharca gülesim geldi.
yav anlaşamayacağız belli.
mesele yaşayıp yaşamaması değil zaten.
bir şeyler yaşadım demek var ve yaşayıp da yaşayıp da ama ben şöyleyim demek var.
anlatmak istediğimi anlayan anladı.
aşağılamadım, derdim aşağılamak değil.
bu kızımız yarın öbür gün ayrılsa bu sefer de çok pişmanım hayatım bitti filan diyecek ya da diyemeyip kendisini eziyet edenle evlenecek.
defalarca gördük okuduk burda.
amaan
bu arada haklısınız yani gerçekten bana ne ya?[/QUOTE
Burada ki konu hamile kalıp kalamayacağı , kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez . Yargılamak senin haddin değil ...
daha fazla uzatmayacağım.Burada ki konu hamile kalıp kalamayacağı , kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez . Yargılamak senin haddin değil ...
Cok tesekkur ederim pinar hani gercekten sizlerin sayesinde bugun reglimi oldum cok sukur cok tesekkur ederim gercekten herkesten gorusu ne olursa olsun herbırınız yardımcı oldunuz yorum yapan yardımcı olan herkse cok tesekkr ederim Allah razi olsuncanım bende bekarken 3 ay nerdeyse adet olmamıştım. karnım resmen davul olmuştu. o kadar stres yapmana gerek yok, stres yaptığın için de gelmiyor. başka doktora gidebilirsin. benim doktorum beni rahatlatmak için bir iğne yapmıştı ve sonra adetim gelmişti. sonra da düzeldi zaten.
Melek hanım cok tesekkur ederim sagolun gercekten cok tesekkur ederim herbirinize cok rahatladım cok tesekkur ederim gercekten hepınızden Allah razi olsunHamile olma ihtimalin yüzde sıfır . Panik yapma . Stresten mevsimden filan gecikmiştir. O kadar kolay değil o iş sıkma canını
Meltem hanım sizlerede cok tesekkur ederim beni savunmussunuz gercekten sagolun hepınızden melek hanımdanda herbırınızı anlıyorum ben zamanında cok mana bulmustum ınsanlara gercekten mana buldugum herseyi Rabbim yasatıyor en azından o korkuları seylerı tattırıyor su hayatta. Cok sagolun hepınızdenNişanlımla bir araya gelmedim, öpüşmedim, sarılıp koklaşmadım diyorsun valla bravo bir madalya varsa ortada siz almalısınız. İmzanız da pek bi mutaassıp.
yoo onunla alakası yok bende bekarken hormon testi yaptırmıştım beta'ya da bakmışlar 2 lerde bi değer çıkmıştı, beta hcg nin 0.00 çıktığınıda görmedim hiçBirseyi merak edıyorum hic iliski herhangi cinsellikle alakalı bırsey yasamamıs bırının kan degerlerı 0.00 mı cıkıyor?
Bazen bizi beynimiz değil hormonlarımız yönetiyorMeltem hanım sizlerede cok tesekkur ederim beni savunmussunuz gercekten sagolun hepınızden melek hanımdanda herbırınızı anlıyorum ben zamanında cok mana bulmustum ınsanlara gercekten mana buldugum herseyi Rabbim yasatıyor en azından o korkuları seylerı tattırıyor su hayatta. Cok sagolun hepınızden
Başka dert keder olmasın :)Regli değil de regl yazsanız şuna
Her okuduğumda takılıyor gözüm ah ahBaşka dert keder olmasın :)
Ben kocam kanepede yarım saat kestirdi diye ''sen beni artık sevmiyosun'' diyerek ağladım o da bi şey mi be?Her okuduğumda takılıyor gözüm ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?