İmdat hamile miyim?

Peki nereye kadar sevişince komik olmuyor? Yani mesela nişanlısıyla öpüşseydi ya da kıyafetleri üzerindeyken bir şeyler yaşasaydı ahlaken iyi miydi?

Peki nereye kadar sevişince komik olmuyor? Yani mesela nişanlısıyla öpüşseydi ya da kıyafetleri üzerindeyken bir şeyler yaşasaydı ahlaken iyi miydi?
bunu bana değil öyle yapanlara sorabilirsiniz.
bişeyler yaşayıp da bakireyim ama ben diye gezinen ben değilim.

bunu bana değil öyle yapanlara sorabilirsiniz.
bişeyler yaşayıp da bakireyim ama ben diye gezinen ben değilim.
Nişanlımla bir araya gelmedim, öpüşmedim, sarılıp koklaşmadım diyorsun valla bravo bir madalya varsa ortada siz almalısınız. İmzanız da pek bi mutaassıp.

Nişanlımla bir araya gelmedim, öpüşmedim, sarılıp koklaşmadım diyorsun valla bravo bir madalya varsa ortada siz almalısınız. İmzanız da pek bi mutaassıp.
pardon da öpüşmek koklaşmakla, sürtünerek ilişki yaşayıp da ama ben bakireyim demek bir mi?
ayrıca evlenmeden ilişki yaşanmasına tüü kaka şeklinde bakan biri değilim, herkesin yaşadığı kendini ilgilendirir, eleştirdiğim hamile miyim diye düşünecek bir şeyler yaşayıp hymene dokunulmadı diye kendini bakire sananlar, bilmem anlatabildim mi?
ayrıca imzamdan size ne :)

Pardon da kızcağızın bekaretinden size ne?

Bu kadar panik yapma, panik yapacaksan korun. Yaptıklarının hesabını da sadece ve sadece kendine ver başkasını ilgilendirmez.

hahah peki size ne?
avukatı mısınız?
kendi yazdı zaten pekala.
Öpüşüp koklaşınca namuslu ve bakire olunuyo azıcık ileri gidince komik mi olunuyor? Zaten kızcağız paniklemiş, onu aşağılayıp üzünce nasıl kendinizi iyi hissediyorsunuz anlamıyorum. Şu bi gerçek üç aşağı beş yukarı herkes nişanlıyken ya da sevgiliyken bir şeyler yaşıyor, benimki seninkinden daha az aynı şey değil de ne demek ya asıl komedi bu hunharca gülesim geldi.

yav anlaşamayacağız belli.
mesele yaşayıp yaşamaması değil zaten.
bir şeyler yaşadım demek var ve yaşayıp da yaşayıp da ama ben şöyleyim demek var.
anlatmak istediğimi anlayan anladı.
aşağılamadım, derdim aşağılamak değil.
bu kızımız yarın öbür gün ayrılsa bu sefer de çok pişmanım hayatım bitti filan diyecek ya da diyemeyip kendisini eziyet edenle evlenecek.
defalarca gördük okuduk burda.
amaan
bu arada haklısınız yani gerçekten bana ne ya?

Cok tesekkur ederim pinar hani gercekten sizlerin sayesinde bugun reglimi oldum cok sukur cok tesekkur ederim gercekten herkesten gorusu ne olursa olsun herbırınız yardımcı oldunuz yorum yapan yardımcı olan herkse cok tesekkr ederim Allah razi olsun

Hamile olma ihtimalin yüzde sıfır . Panik yapma . Stresten mevsimden filan gecikmiştir. O kadar kolay değil o iş sıkma canını
Melek hanım cok tesekkur ederim sagolun gercekten cok tesekkur ederim herbirinize cok rahatladım cok tesekkur ederim gercekten hepınızden Allah razi olsun

Meltem hanım sizlerede cok tesekkur ederim beni savunmussunuz gercekten sagolun hepınızden melek hanımdanda herbırınızı anlıyorum ben zamanında cok mana bulmustum ınsanlara gercekten mana buldugum herseyi Rabbim yasatıyor en azından o korkuları seylerı tattırıyor su hayatta. Cok sagolun hepınızden

Birseyi merak edıyorum hic iliski herhangi cinsellikle alakalı bırsey yasamamıs bırının kan degerlerı 0.00 mı cıkıyor?
yoo onunla alakası yok bende bekarken hormon testi yaptırmıştım beta'ya da bakmışlar 2 lerde bi değer çıkmıştı, beta hcg nin 0.00 çıktığınıda görmedim hiç

Bazen bizi beynimiz değil hormonlarımız yönetiyor
O daha az ateşli sevişmiş, sen daha ateşli sevişmişsin, sen şu kadar ileri gittin ben bu kadar ileri gittim yok öyle bi dünya herkes kendi yaşadığını bilir. Hem bu ülkede aldatmaların ve boşanmaların çok olmasının sebebi ten uyumu olmayan çiftlerin evlenmesinden kaynaklı. O adama dokunmazsan nereden bileceksin ten uyumunun olup olmadığını ki bence yaşadıkların yaşının gerektirdikleri sadece dikkatli ol daha 2 seneniz var hormonlar insanı mahveder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…