İyi geceler hanımlar
Size cevabını bildiğim bir sorunumu anlatıp soru soracağım belki de rahatlayacağım için yazıyorum çünkü çok kızgınım..
Şimdi benim yan tarafıma bi komşu taşındı bu komşudan alt komşusu rahatsız (alt komşusu ile aynı okuldayız) Okulda defalarca gelip bana anlattı birlik olup şikayet edelim falan dedi ben dediği kadar rahatsız olmadığımı ve karışmayacağımı belirttim ona rağmen kadının kapısına gidip benim de aslında çok rahatsız olduğumu ama kadın yeni taşındığı için tanımadığımı hatta korktuğumu ondan sebepli gelmediğimi söylemiş..
Yandaki kadın da haklı olarak gelip bana söyledi (niye ben öcü müyüm falan dedi) ben de olduğu gibi anlattım okulda bile gelip beni sıkıştırdığını ama rahatsız olmadığımı söyledim neyse herhalde uzatmaz dedim yalan söylüyor çünkü dedim.
Öyle olmadı kadın tekrar yüzyüze gelince benim aslında rahatsız olmadığımı falan söylemiş o da yine inkar etmiş ve benim aşırı rahatsız olduğumu ama çekindiğimi söylemiş
Konu genel olarak saçma sapan aslında bakarsanız ama canım çok sıkıldı insanlar neden kaos yaratır neden seni bu kaosa sokacağı için gerilip üzülmez ben sabahtan beri o kadar gergin ve üzgünüm ki anlatamam…
Gidip tekrar konuşsam uzar da uzar ama haklıyım da..
Siz olsanız ne yaparsınız ?
İkisiyle de tamamen muhabbeti keser hayatınıza mı bakarsınız yoksa selam verir hiçbir şey olmamış gibi mi davranırsınız ?
İnsanlarla daima mesafeli olan biriyim hatta bu eski komşunun bundan faydalandığını düşünüyorum nasıl olsa duymam hesabını yaptı