İmdat ! Kaostan beslenenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.164
5.105
398
İyi geceler hanımlar
Size cevabını bildiğim bir sorunumu anlatıp soru soracağım belki de rahatlayacağım için yazıyorum çünkü çok kızgınım..

Şimdi benim yan tarafıma bi komşu taşındı bu komşudan alt komşusu rahatsız (alt komşusu ile aynı okuldayız) Okulda defalarca gelip bana anlattı birlik olup şikayet edelim falan dedi ben dediği kadar rahatsız olmadığımı ve karışmayacağımı belirttim ona rağmen kadının kapısına gidip benim de aslında çok rahatsız olduğumu ama kadın yeni taşındığı için tanımadığımı hatta korktuğumu ondan sebepli gelmediğimi söylemiş..
Yandaki kadın da haklı olarak gelip bana söyledi (niye ben öcü müyüm falan dedi) ben de olduğu gibi anlattım okulda bile gelip beni sıkıştırdığını ama rahatsız olmadığımı söyledim neyse herhalde uzatmaz dedim yalan söylüyor çünkü dedim.
Öyle olmadı kadın tekrar yüzyüze gelince benim aslında rahatsız olmadığımı falan söylemiş o da yine inkar etmiş ve benim aşırı rahatsız olduğumu ama çekindiğimi söylemiş :(

Konu genel olarak saçma sapan aslında bakarsanız ama canım çok sıkıldı insanlar neden kaos yaratır neden seni bu kaosa sokacağı için gerilip üzülmez ben sabahtan beri o kadar gergin ve üzgünüm ki anlatamam…

Gidip tekrar konuşsam uzar da uzar ama haklıyım da..

Siz olsanız ne yaparsınız ?
İkisiyle de tamamen muhabbeti keser hayatınıza mı bakarsınız yoksa selam verir hiçbir şey olmamış gibi mi davranırsınız ?

İnsanlarla daima mesafeli olan biriyim hatta bu eski komşunun bundan faydalandığını düşünüyorum nasıl olsa duymam hesabını yaptı :KK43:

İyi geceler hanımlar
Size cevabını bildiğim bir sorunumu anlatıp soru soracağım belki de rahatlayacağım için yazıyorum çünkü çok kızgınım..

Şimdi benim yan tarafıma bi komşu taşındı bu komşudan alt komşusu rahatsız (alt komşusu ile aynı okuldayız) Okulda defalarca gelip bana anlattı birlik olup şikayet edelim falan dedi ben dediği kadar rahatsız olmadığımı ve karışmayacağımı belirttim ona rağmen kadının kapısına gidip benim de aslında çok rahatsız olduğumu ama kadın yeni taşındığı için tanımadığımı hatta korktuğumu ondan sebepli gelmediğimi söylemiş..
Yandaki kadın da haklı olarak gelip bana söyledi ben de olduğu gibi anlattım okulda bile gelip beni sıkıştırdığını ama rahatsız olmadığımı falan söyledim çünkü beni olayın içine katarak o başlattı ben de söylemek zorunda kaldım neyse herhalde uzatmaz dedim yalan söylüyor çünkü dedim
Öyle olmadı kadın tekrar yüzyüze gelince benim aslında rahatsız olmadığımı falan söylemiş inkar etmiş

Konu genel olarak saçma sapan aslında bakarsanız ama canım çok sıkıldı insanlar neden kaos yaratır neden seni bu kaosa sokacağı için gerilip üzülmez ben sabahtan beri o kadar gergin ve üzgünüm ki anlatamam…

İkisiyle de tamamen muhabbeti keser hayatınıza mı bakarsınız yoksa selam verir hiçbir şey olmamış gibi mi davranırsınız ?

İnsanlarla daima mesafeli olan biriyim hatta bu eski komşunun bundan faydalandığını düşünüyorum nasıl olsa duymam hesabını yaptı :(
Yalan söyleyip olayı çarpıtan kişiden kesinlikle uzak durun,böyle birinden herşey beklenir.Diğer kişi ile görüşüp görüşmemek size kalmış.Ne münasebet ya,nasıl sizin adınızı kullanarak bu kadar rahat yalan söyleyebiliyor?

Yalan söyleyip olayı çarpıtan kişiden kesinlikle uzak durun,böyle birinden herşey beklenir.Diğer kişi ile görüşüp görüşmemek size kalmış.Ne münasebet ya,nasıl sizin adınızı kullanarak bu kadar rahat yalan söyleyebiliyor?
Daha önce de sitede birçok kişiyle bir yığın mevzusu olduğunu duyduğum için ve açıkçası hislerime güvendiğim için ondan ayrıca uzak duruyordum ama çok afedersiniz pisliğini bulaştırdı bana da :(

Daha önce de sitede birçok kişiyle bir yığın mevzusu olduğunu duyduğum için ve açıkçası hislerime güvendiğim için ondan ayrıca uzak duruyordum ama çok afedersiniz pisliğini bulaştırdı bana da :(
Umursamayın,siz gerekeni yapmışsınız zaten.Uzak durun yeter.

Aa hayret buna benzer tıpatıp bir konu vardı burda yaniii o kadar aynı ki.. Bu kadar olur. :olamaz:
Kafanızda bu kadar evirip çevirip büyütmeseniz mi acaba.

Yalan söyleyene derdim ben olsam gidip neden demediğim şeyleri diyorsun diye. Sonra da mesafe koyardım. Deli mi ne bi kere demiş ikinciye daha devam ediyor
Evet ısrarla benim yalan söylediğimi söylüyor en çok bu canımı sıktı hadi ilkinde duyacağımı düşünmedin,ee duydum,dur artık :KK43:

Bu kadar buyutecek, imdat diyecek ne var?
Ikisiyle de yuzlesmissiniz. Sikayete konu olan tekrar gelirse "ben rahatsiz olsam niye direkt sana soylemiyim?" dersiniz biter.

Yüzleşin bir daha böyle yorum yaparsan seninle konuşmam diyin arkadan atip tutmak nedir. Benim başıma gelmisti bi komsumiz arkdan atip tutuyor vs dedikodumu yapiyor aradim kadina afedersin verdim veristirdim neye ugradigini sasirdi sen kimsin dedim benim dedikodumu yapacak cesaretin vs vs var suan konuşmuyoruz ama benim kafaa nasil rahatt ooff benmi düşünecem ya birazda densizler ettiklerini düşünsün o yuzden ben arkamdan konuşma olursa ilk konusani bulur zılgıti basarım

Yada şöyle yaparsin alt komşu ile konustuginizda karsi komsum bana geldi şikayetciymissin benden alt komsu dedi diyin yoo öyle birsey ben sikayetci degilim densiz densiz konuşmuş diyin kadin biliyor ondan sikayetci olmadigimi benden nemalanma diyin yüzleşiriz üçümüz ortada kalırsın diyiniz

İyi geceler hanımlar

Yandaki kadın da haklı olarak gelip bana söyledi (niye ben öcü müyüm falan dedi) ben de olduğu gibi anlattım okulda bile gelip beni sıkıştırdığını ama rahatsız olmadığımı söyledim neyse herhalde uzatmaz dedim yalan söylüyor çünkü dedim.
Öyle olmadı kadın tekrar yüzyüze gelince benim aslında rahatsız olmadığımı falan söylemiş o da yine inkar etmiş ve benim aşırı rahatsız olduğumu ama çekindiğimi söylemiş :KK43:

İnsanlarla daima mesafeli olan biriyim hatta bu eski komşunun bundan faydalandığını düşünüyorum nasıl olsa duymam hesabını yaptı :KK43:
YAlan soyleyene slm bıle vermem hatta bı temız paylarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X