Imdat! Yine kaynanayla gezmeler

mavihuzur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
27
0
36
Balıkesir
Bayanlar ilk evlendiğim senede eşimin memleketine gitmiştik ve eşim annesini getirmişti şimdi 2 sene aradan sonra yine gidiyoruz ve eşim olacak adam yine getiriyo annesini . Beni gezdirmeyecek oraları . 1,5 ay sonra gidecez ve daha şimdiden kara kara düşünür oldum nasıl geçecek diye .
Kaynanada çok düşüncesiz nereye gitsek peşinizde . Nolur bişiler deyin rahatlatın beni

Niye KV sizinle izne geliyor ki esin niye onu da getiriyor? Ben asla müsaade etmem yilda bir ay dinlenicem onda da KV yirmi gezdiricem sinir olurum...

Son düzenleme:
Herşeye karışan cadı bir kv değilse gelsin ne olacak, memleketi sonuçta onun da. Eşini tatlı dille senin ikna etmen lazım zaman zaman yalnız vakit geçirebilmek için.

Ben annen gelmesin desem neler olur tahmin bile edemiyorum canım . Zaten niye gidiyoruz ki dedim o çöle . beraber başbaşa 2 gün dahi olsa sahilde otele gidelim dedim , çemkirdi bana

Herşeye karışan cadı bir kv değilse gelsin ne olacak, memleketi sonuçta onun da. Eşini tatlı dille senin ikna etmen lazım zaman zaman yalnız vakit geçirebilmek için.

Cadı değil insanın yüzüne öyle bir konuşur ki bi ömür bi evde yaşamak bile istersin ama arkandan öyle değil işte. Ayrıca zaten bebeğim var 19 aylık hep evdeyim en azından oralarda gezeriz dedim oralardada bırakmaz peşimizi canım

Ben de istemezdim kv yi.haklısın.eşini ikna edemez misin ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sen de yüzüne karşı tatlı dilli ol, atıver torununu kucağına siz gezin Ben de olsam onun uyguladığı taktiği uygulardım tatlı tatlı konuşup hallet sen de işini. Memleketi değil mi gitsin akrabasına oraya buraya siz de kocanla gezin yani. Eşinin sözünü geçiren biri mi annesine? öyleyse gitmeden önce eşini kafaya al ki o halletsin olmazsa, sen hiç muhattap bile olmazsın. çünkü gelmesine karar verildiyse bi kere, eğer gelmesin diye huzursuzluk çıkarırsan senin eşinle tadın kaçar. ona da değmez bence.

Gerekli tepkiyi ver arkadaş im ne demek bir omur boyle geçer mi dibinizde KV çemkirmesine aldirma bu durumda tatil falan istemiyorum de benim KV de de ayni senin ki gibi dakika ayrilmaz pesimizden ben artik acik acik söylüyorum anne biz cikiyoruz aksama geç gelebilir iz diye başta benim esimde tepki vermişti ama kabullenip oturmadim ne münasebet ne isi var sürekli bizimle hic rahat olmuyor kadim için sürekli KV ile dip dibe

Son düzenleme:

Benimkinin annesine sözü geçiyor geçmesine de beni savunmaz yani oğlana bak sen anne biz gezelim demez öyle demek ayıp oluyo ona göre. Allah'a şükür ediyorum ki onlar izmirde oturuyor aramızda 3 saatlık yol var yoksa bakkala bile giderken dibimde olurdu ki birkaç ayda bi geldikleri zaman bile eşim anasını ayırmıyor arkamızdan 😭

yuh artık ya o neymiş öyle :S Allah sabır versin arkadaşım

bence sende kendi anneni götürmek iste eşin ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…