- Konu Sahibi cakmakesra
-
yuh kayınpederine ne ya o kim oluyorda eşin dururken sana karışabiliyor,eşine de bravo iki laf ediğ babasına susturacağına hak verip seni göndermeme kararı almış yazık..sen yine sakinliğini koru boşver aile yapınızı bilmediğim için bişey diyemiyorum ama ben olsam hayatıma kimsenin karışmasına izin vermezdim..
merhabalar ben 10 aylık evlıyım.eşimin babası süreklı sorun cıkarmaktan bıkmadı.evlendıgım gunden berı hep üstümüzde gözü okadar yorulmuşumkı artık yaptıklarına sasırmıyorum son olarak da dün gece eşimle konusurken agzından kaçırdı.ben haftada bırgun sohbete katılıyorum bayanlar arasında neymiş efendım yenı gelın her yere gidemezmiş elalem ne dermiş ve daha bisürü şey kısacası sohbete gitmem de rahatsız etti onu ve eşimin beynini yıkamıs saolsun bunalr sneın dusuncelerınd eğil dıyorum hayır düşündüm ve mantıklı olduguna karar verdim dıyor eşim..ne yapıcam nasıl davranıcam bilemıyorum gercekten artık bu kadarı pes...
kara cahil afedersin ama benm kaynanamla aynı senin kayınpederin , bunlar acaba hangi kara cahillikl okulunu bitiriyorlar anlamıyorumki kocanda baba akıllıymış yapacak bişi yok şimdi a harfini bile söylesen gelin saygısız bana karşı geliyo diyecekler . bu tip insanlara topluma kazandırma eğitimi vericen aslında birazcık insan içine çıksınlar insanca davranışlar sergilesinler diye
kendi karısına kızına karışsın karışacaksa densiz..
ama suç onda değil, onu kaale alan eşinde..
Var ya kaynanalar neyse kadın der geçersin de şu kayınpederler karı gibi her seye karışınca sinir oluyorum. Canım bence sen bunlara karsı tavrını koy yoksa ardı arkası kesilmez
yarın gelir evine de sonra giydigine de karısırlar Esine dekavga etmeden güzellikle anlat biraz mesafeli ol kızmadan kırıldıgını incindigini hissettir güzellikle baskalarının müdehalesini istemedigini söyle bence.. canını da sıkma
allaha havale et arkadaşım bunlarla uğraşılmıyo ben seni çok iyi anlıyorum
kızına karışabılırmı ? onlar herseyı yapabılırler Allaha havale ettım ki nr yapayım eşime dıyorum nasıl buna ınanabılıyorsun dıyorum mantıklı gelmiş düşünnüce..
[ı]merhabalar ben 10 aylık evlıyım.eşimin babası süreklı sorun cıkarmaktan bıkmadı.evlendıgım gunden berı hep üstümüzde gözü okadar yorulmuşumkı artık yaptıklarına sasırmıyorum son olarak da dün gece eşimle konusurken agzından kaçırdı.ben haftada bırgun sohbete katılıyorum bayanlar arasında neymiş efendım yenı gelın her yere gidemezmiş elalem ne dermiş ve daha bisürü şey kısacası sohbete gitmem de rahatsız etti onu ve eşimin beynini yıkamıs saolsun bunalr sneın dusuncelerınd eğil dıyorum hayır düşündüm ve mantıklı olduguna karar verdim dıyor eşim..ne yapıcam nasıl davranıcam bilemıyorum gercekten artık bu kadarı pes...[/ı]
Benim anlamadığım beraber mi yaşıyorsunuz da kayınpederin her girip çıktığın yeri biliyor? Yoksa eşiniz mi anlatıyor? Ayrıca kayınpederin sizin gidip geldiğiniz yerleri takip etmesi de hiç hoş değil. Muhtemelen emekli ve yapacak işi yoktur. Saygısızlık edin demem ama uygun bir dille karışmamaları gerektiğini anlatabilirsin.
canım benim öncelikle allah sabır versin. Sakın kendini çok yıpratma. Sakinlikle çözüm yolları bulmaya çalışalım. Kayınpederle yakın mı orturuyosunuz.öncelikle iş eşinde bitiyo önemli olan onu ikna etmek. Ben kv ile aynı evde oturuyorum ne yazıkkı çok sıkıntı çekiyorum ama biryere gitmek istediğim de falan eşim bana destek o hemen tamam der sorun olmaz. Kimsede gık diyemez bize gelince bıt bıt konuşurlar ama onlara birşey diyemezler.
eşinden "mantıklı geldi" cümlesinin açıklamasını iste.
hepi topu bayanlardan oluşan bir ortama giriyosun
neresi mantıklıymış buna karışılmasının?
güzelce açıklasın o zaman mantığını
ayrıca kabul de etme sakın
sen sohbetine gitmeye devam et
yoksa k.peder keyfinin isteği her yaptırımı uygulamaya kasar canın sıkılır
sınırını çek
eşini de dinleme
tavır koyman çok zor sen kocanın beynini yıka.inceden inceden işle.
biliyorsunkı detayını sordugumuzda bız kadınlar dırdrcı oluyoruz ne yazkkı..ama nasıl eşimin sözünün aksini yapıp gıtcem derim ve gıderım dedım hatta benım sözümün anlamı yokmu dıyor of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?