imdattt boğuluyorum

nedir bu eşlerin ailesinden çekilenler,bende çok çektim ama nihayet kabul ettirdim neymiş efendim orda ne işi var burda ne işi var yok tek başına markeete niye gitmiş,fatura yatırmaya neden gidermiş hayat benim hayatım şimdi istediğim yere istediğim gibi gidiyorum Allaha şükür eşimde alıştı bide sağolsunlar habersiz damlarlar ondan sonrada geldik sen evde yoktun olur be güsel insanlar telefon neden icat edilmiş arada söle kızım sana gelcem müsaitmisin evdemisin ama yok onuda anlıcaklar inş haber versinler kapıdada kalmasınlar demi ama

hehe hakkaten arkadasım dogru soyluyorsun :)) oğrenırler elbet karısmamayı nasıl öğrendılerse:)

hehe hakkaten arkadasım dogru soyluyorsun :)) oğrenırler elbet karısmamayı nasıl öğrendılerse:)

aslında biraz yüz versem karışacaklarda yok tavrımı koydum artık onlar yüzünden psikolojim altüst oldu takıntılı bi insan oldum nihayet eşimde onların ne yapmak istediğini anladıda mesafe koyduk araya resmen yani aramaızın bozulması için ellerinden geleni yaptılar görümcem iftira bile attı evde olduğum bigün neymiş gelmişde ben yokmuşum evde, dedim sen ne zaman geldin bütün gün evdeydim ben artık ağzımdan laf almaya çalışıyor evdemiyim değilmiyim o kadar fenalarki bende dedim benim zilim falan çalmadı yok işte belki elektrikler yoktu falan bende gülerek evet dedim elektrikler kesilmişt doğru diyosun şaka gibiler ya bunuda niye yapıyor biliyormusun kayınvalideme gitmemişim o gün diye,sanki hergün gitmek zorundayım çok merak ediyosanız arayın insan gibi sorun bi alemler ama anladılar neyin ne olduğunu he he

bence sende fazla yüz vermemeye çalış canım ben verdimde ne oldu şimdi benden kötüsü yok aman hiç umrumda değil artık dengem bozuldu zaten onlar yüzünden daha fazla bozmalarına müsade etmicem he he hele ilk zamanlar eşim izinli olduğu zaman yatmak isterdi saat 10a,11e kadar bizim kayın peder çıkıp gelirdi sabahın köründe aramadan etmeden be güsel insan neden aramıyosun bu adam izinli belki yatıyolardır belki müsait durumda değilller dayanırlardı kapıyaaa hey gidi günler heyyy

canım ben çöp dökmeye ekmek almaya bile dışarı çıkmıyorum 7 aylık evliyim benimde canımı sıkıyordu bu durum kayın pederim çok karışmasada eğer bi yere gittiğimi duysa kayın validem laf ederler.. ama şuan yaşadığım sorunlarla anladımki asıl önemli olan eşlerin arasının güzel olması dışardakiler ne derse desin boşa kendini yıpratma sen eşinle aranı iyi tut aranıza soğukluk girmesin o zaman hersey daha çıkmaza giriyor hersey dağılıyor.. böyle ufak seyler için aranızı bozmayın

cahil adam ne olacak.Esinde kucuk cocuk gibi babasinin sozleriyle kendi fikrini degistiriyor,Kisiligi oturmamis biriyle evlisin!

Aferin çok güzel yapıyorsun tebrik ederim. Bir de boynuna yular bağlat ucundan tutsunlar daha da güzel olur.Hiçbirşey düşünmene gerek kalmaz yular nereye sen oraya oh rahat hayat.

psikolojisi bozulur yahu insanin boyle,Sikilmiyormusun hep ev,televizyon falan? Biraz sosyallik lazim her zaman.Yabanilik iyi degil.Esinizin zoruyla boyle galiba,Sizi eve kapatmak icinmi evlenmis.

psikolojisi bozulur yahu insanin boyle,Sikilmiyormusun hep ev,televizyon falan? Biraz sosyallik lazim her zaman.Yabanilik iyi degil.Esinizin zoruyla boyle galiba,Sizi eve kapatmak icinmi evlenmis.

öncelikle arkadaşa söylemek istediğim sey herkezin başında bir sürü dert var bazen öyle çıkmaza geliyosunuzki önceden kafaya taktıklarınız hafif kalıyor bende yeter diyodum bu kadar çıkma etme diye karışma bana ama bazen daha karışık işlerin içine düşünce amaan boşverseymişim keşke diyorum ne kadar küçük şeyleri kafaya takmışım... bu yabanilik değil.. çöp dökmeye çıkmıyorum eşim çıkıyo ne işim var... yerine göre gittiğim yerler tabiki var ama bi evli bayanın yapması gerektiği gibi...

niye kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz anlamıyorum siz bireysiniz ya sizin canınız yok mu ne demek çöp dökmeye ekmek almaya bile gidemem

aklım ermiyor hiç oturup bi düşündünüz mü ben ne yapıyorum diye

gezince kayınvalidem kayınpederim laf söylüyor diyorsunuz onlara bu karışma hakkını kim veriyor.

insanlar esir hayatı yaşamak,ailesine köle olmak için evlenmiyorlar aklınızda bulunsun.

canım sanırım ,esının aılesıyle aynı apartman da yasıyorsun .
aıle apartmanların da ne yazık kı bu durum var .
eger bır yere gıdeceksen hepsının onayını alacaksın .
almadıgın da herkesden bır ses herkes dogru yanlıs nedır ogretme
cabaları hıc bıtmez .
cok zor bır durum gercekten .
buyukler hala eskısı gıbı olsun ıstıyor herseyı .
eskıden gelınler ızın alırmıs yaa,devır hala aynı devır sanıyorlar.
herkes degıstı kusak degıstı devır degıstı
ama onlar anlamıyor ne yazık kı .
esının aılesıyle konusması lazım .
sızın nereye gıdıp gelecegınızı esınıze danısmasının yeterlı oldugunu
belırtmesı gerekıyor .esınız cocuk degıl sonuc da olgun ınsan
oda bılır neyın dogru neyın yanlıs oldugunu .
ılla aıle buyuklerınden onay alacaksın dıye bır kaıde yok .
esın varken onlara ne .

Merhaba cevapların hepsini okudum ama kimse bir çözüm üretememiş malesef.Tabi kimseye bir şey diyemem çünkü aynı problemi yaşayan kişiler olduğu için burada çok normal bir durum.Ben kayımpederiniz eski kafalı ya da kocanız karışmıyorken o neden karışıyor demek yerine başbaşka bir yol denemenizi öneriyorum.İlk önce kendinizi hemen onun yerine koyun onların doğruğu yetiştiği çağlarda onların ailesinden gördüğü şeyleri gördüğünüzü düşünün.Belki de şuan siz aynı şekilde davranıyor olurdunuz.Yapmanız gereken ilk şey konuşmak.Onlara bu durumun sizi ve evliliğinizi nasıl etkilediğini anlatın.Ortak bir yol nasıl bulabilrsiniz konuşun onlara haklı olduklarını söyleyin egolarının tatmin edin ve sonra sizin istediğiniz konularıda sıralayın.Kesinlikle saygıda bir kusur etmeyiin ve sesinizi yükseltmeyin.Onların düşüncelerini değiştiremezsiniz sadece üzerinde oynayabilirsiniz.Örneğin bazen gittiğiniz bir yere onlarında gelmek isteyip istemediklerini sorun gelirlerse mutlu olacağınızı söyleyin.Yapmadığınız bir şeyler yapın.Bunları aşırı samimi değil her zaman davrandığınızdan biraz daha uysal yapmanız yeticektir.Yaşı büyük insanlar saygıya önem verir.

Şimdi belki işe yaramaz diye düşnüceksiniz ama inanın her insanın içinde daha tam eğitilmemiş bir bölüm var ve yüksek olmayan bir ses tonu emin bir ifade güzel sözcüklerle kendinizi anlattığınızda ne kadar kolay eğitildiğini görüceksiniz.Büyükbabam 70 yaşındaydı ve çocuklarına inanılmaz şeyler yaşatmıştı.O odaya girdiğinde herkes uzanıyorsa kalkar konuşuyorsa susardı.Bir gün onunla konuştum ve bunu saygıdan değil sadece ondan korktukları için yaptıklarını ve benim asla böyle davranmıycağımı söyledim.İlk başta tepkiliydi tabi ama sonunda sen benim babam gibisin senin yanında rahat ve kendim olamıycaksam nerde olucam dedim ve inanırmısınız bir sözle o başka birine dönüştü.Kendini yargıladı yanlızken nerde yanlış yapıyorum diye düşündü ve sonunda o katı tarafı yumuşamaya başladı.
Sadece sabret bence herşey güzel olucak.Boğuluyorum demek değil önemli olan neden boğulduğunu ve nasıl nefes alabileceğini bulmaya çalışmak:):)

tamamen eski kafa olayı başka art niyet aramayın kızlar. onlar babalarından öyle gördü öyle öğrendi. aramızdaki 40 yıl kuşak farkını unutmayın. şimdi bile üniversitenin önünden geçerken aramızda 10 yaş fark olsa maksimum kendimi çok yaşlı hissediyorum tarzları ilginç geliyor. aynı olay yorucu bir kuşakta büyüdüler.. yumurta tamamen kapalıydı. benim kayınvalidem el örmesi bi patik almış gelmiş al kızım kızının çeyizine koyarsın dedi. kızım da 2 yaşında...he diyip geçmek lazım. uygun bir uslupla seviye koymak lazım sadece gerilmeye çok gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…