- Konu Sahibi cakmakesra
-
nedir bu eşlerin ailesinden çekilenler,bende çok çektim ama nihayet kabul ettirdim neymiş efendim orda ne işi var burda ne işi var yok tek başına markeete niye gitmiş,fatura yatırmaya neden gidermiş hayat benim hayatım şimdi istediğim yere istediğim gibi gidiyorum Allaha şükür eşimde alıştı bide sağolsunlar habersiz damlarlar ondan sonrada geldik sen evde yoktun olur be güsel insanlar telefon neden icat edilmiş arada söle kızım sana gelcem müsaitmisin evdemisin ama yok onuda anlıcaklar inş haber versinler kapıdada kalmasınlar demi ama
hehe hakkaten arkadasım dogru soyluyorsun :)) oğrenırler elbet karısmamayı nasıl öğrendılerse:)
hehe hakkaten arkadasım dogru soyluyorsun :)) oğrenırler elbet karısmamayı nasıl öğrendılerse:)
kız ay_she sendemi buraya geldin
canım ben çöp dökmeye ekmek almaya bile dışarı çıkmıyorum 7 aylık evliyim benimde canımı sıkıyordu bu durum kayın pederim çok karışmasada eğer bi yere gittiğimi duysa kayın validem laf ederler.. ama şuan yaşadığım sorunlarla anladımki asıl önemli olan eşlerin arasının güzel olması dışardakiler ne derse desin boşa kendini yıpratma sen eşinle aranı iyi tut aranıza soğukluk girmesin o zaman hersey daha çıkmaza giriyor hersey dağılıyor.. böyle ufak seyler için aranızı bozmayın
canım ben çöp dökmeye ekmek almaya bile dışarı çıkmıyorum 7 aylık evliyim benimde canımı sıkıyordu bu durum kayın pederim çok karışmasada eğer bi yere gittiğimi duysa kayın validem laf ederler.. ama şuan yaşadığım sorunlarla anladımki asıl önemli olan eşlerin arasının güzel olması dışardakiler ne derse desin boşa kendini yıpratma sen eşinle aranı iyi tut aranıza soğukluk girmesin o zaman hersey daha çıkmaza giriyor hersey dağılıyor.. böyle ufak seyler için aranızı bozmayın
Aferin çok güzel yapıyorsun tebrik ederim. Bir de boynuna yular bağlat ucundan tutsunlar daha da güzel olur.Hiçbirşey düşünmene gerek kalmaz yular nereye sen oraya oh rahat hayat.
psikolojisi bozulur yahu insanin boyle,Sikilmiyormusun hep ev,televizyon falan? Biraz sosyallik lazim her zaman.Yabanilik iyi degil.Esinizin zoruyla boyle galiba,Sizi eve kapatmak icinmi evlenmis.
Bu cevapları seni çöp dökmeye yollamayanlara versen tam süper olacak:)
merhabalar ben 10 aylık evlıyım.eşimin babası süreklı sorun cıkarmaktan bıkmadı.evlendıgım gunden berı hep üstümüzde gözü okadar yorulmuşumkı artık yaptıklarına sasırmıyorum son olarak da dün gece eşimle konusurken agzından kaçırdı.ben haftada bırgun sohbete katılıyorum bayanlar arasında neymiş efendım yenı gelın her yere gidemezmiş elalem ne dermiş ve daha bisürü şey kısacası sohbete gitmem de rahatsız etti onu ve eşimin beynini yıkamıs saolsun bunalr sneın dusuncelerınd eğil dıyorum hayır düşündüm ve mantıklı olduguna karar verdim dıyor eşim..ne yapıcam nasıl davranıcam bilemıyorum gercekten artık bu kadarı pes...
merhabalar ben 10 aylık evlıyım.eşimin babası süreklı sorun cıkarmaktan bıkmadı.evlendıgım gunden berı hep üstümüzde gözü okadar yorulmuşumkı artık yaptıklarına sasırmıyorum son olarak da dün gece eşimle konusurken agzından kaçırdı.ben haftada bırgun sohbete katılıyorum bayanlar arasında neymiş efendım yenı gelın her yere gidemezmiş elalem ne dermiş ve daha bisürü şey kısacası sohbete gitmem de rahatsız etti onu ve eşimin beynini yıkamıs saolsun bunalr sneın dusuncelerınd eğil dıyorum hayır düşündüm ve mantıklı olduguna karar verdim dıyor eşim..ne yapıcam nasıl davranıcam bilemıyorum gercekten artık bu kadarı pes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?