- Konu Sahibi cakmakesra
-
o sana benim sözümün anlamı yok mu derken sende ona benim sözümün anlamı yokmuyduda babanın lafyla iş yapıp düşünüyrsn diyebilisn bence o zaman söünün dinlnememesinin nasıl acıttıgını anlayacaktır canm
var ama bu şekılde olmasını ıstıyorum dıyor
dogru soyluyosun da bunu nasıl yapabılırım aılesıyle bır fanus ıcerısındeyken
biliyorsunkı detayını sordugumuzda bız kadınlar dırdrcı oluyoruz ne yazkkı..ama nasıl eşimin sözünün aksini yapıp gıtcem derim ve gıderım dedım hatta benım sözümün anlamı yokmu dıyor of
dırdırcılıkla ne alakası var
bir kelime ediyosa, içini doldurmayı bilecek..
dırdırcı kelimesi ona kullanılmaz ayrıca
dırdır, birşeyi sürekli gündemde tutmak demektir.
sen bir kere soracaksın, verilen cevap aklına yatmazsa kabul de etmeyeceksin
daha baştan herşeyi kuzu gibi sorgulamadan kabul edersen,
çobanlık eden çok olur..
tabiki de gece yapabilirsin canım. Biraz duygu sömürüsü yap. Eşini daha iyi tanırsın onunla ilgili olursan mı yoksa tavır yaparsan mı daha etkili olur ona göre alttan gir üsten çık şebeklilker yaparak belki yıka kafasını sende.
örümcek beyinli zihniyetler bunlar...
öncelikle kaç yaşındasın, hangi semtesin, köy yerimi orası, bilmediğin bir şehir mi, yoksa gittiğin yer eşinin bilmediği bir kadın topluluğu mu...
sen akşamdan gideceğin yerin detayını eşine bildirirsin... sabahda çıkarken işim var anne deyip çıkarsın...
emin ol kocanda belli yaşa gelince aynı babası gibi olacaktır.
çirkin bir söz ama etmedende kendimi alamayacağım 'kara kılıklı koskoca adam işi gücü bırakmış gelinine sarmış'
aferin eşine ki babasını da senin yanında konuşturuyor.
kaldı ki babası rahatsız olabilir. fakat bu durumda bile babasının senin karşına çıkıp bunu konuşmaması lazım. varsa sıkıntısı eşine sölesin amaaaa bunda sıkıntı yapacakta birşey görmüyorum.
vah örümcek kafalı zihniyetler vah.
değil istanbulda yasıyorum 21 yasındayım dıyorumya duzelemıyor bazı seyler
eşini ikna etmen lazım ama nasıl. aynı sorun bende de var. bende şaşırmış durumdayım ne yapacağımı.
bazı şeyler zamanla düzelecek. öyle görünüyor.
Sohbete gidiyorum demişsiniz ya sanırım dini bir sohbet belki de bu yüzden rahatsız olmuş olabilirler mi
Mesela sohbete değil de bir arkadaşınızla gezmeye gitmenizi de mi aynı tepkiyi veriyorlar.
aynı bınadayız alt katımda oturuyorlar. gittiğim her yerı kayınvalıdeme haber verdıgım ıcın haberlerı oluyor.evet emeklı ve yapacak işi yok cok dogru anlatabılecegımı sanmıyorumki..
hepinize cok tesekkur edıyorum ılgınlendıgınız ıcın yorumlarınız için tekrar tekrar sağolun.eşim anlayışlı bi insandır aslında fakat aılenın bır oglu ve beklentı o kadr cokkı herkesin yasadıklarımın bırcogunu dokucek olursma bıtemez tükenmez mesela pazar gunelrı bıle eşimle vakıt gecırmemden hoşlanmayan ınsan bu. bı ve benzerı seyler okadar cokki.eşim bana guvendıgını gırdıgım ortamlarında güvenılrı oldugunu bıldıgını soylesede babasına bunu kabul etmemiştir.çünkü yapısını biliyorum asla kımsenın gorusune saygı duymaz ve çok diktir bu konuda.sohbet ortamına gıtmemden rahatsız olabılceklerını bende düşündüm fakat onların asıl isteiği evden tek başıma çıkıyor olmam yeni gelin olmam ve elalemin ne der acaba düşünceleri...
sen nerede yaşıyosun?
"yeni gelin"..
evden tek çıkamamak..
elalemin evden tek çıkana laf etmesi..
kaldı mı bunlar ya hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?