imdattt boğuluyorum

örümcek beyinli zihniyetler bunlar...

öncelikle kaç yaşındasın, hangi semtesin, köy yerimi orası, bilmediğin bir şehir mi, yoksa gittiğin yer eşinin bilmediği bir kadın topluluğu mu...

sen akşamdan gideceğin yerin detayını eşine bildirirsin... sabahda çıkarken işim var anne deyip çıkarsın...

emin ol kocanda belli yaşa gelince aynı babası gibi olacaktır.

çirkin bir söz ama etmedende kendimi alamayacağım 'kara kılıklı koskoca adam işi gücü bırakmış gelinine sarmış'

aferin eşine ki babasını da senin yanında konuşturuyor.

kaldı ki babası rahatsız olabilir. fakat bu durumda bile babasının senin karşına çıkıp bunu konuşmaması lazım. varsa sıkıntısı eşine sölesin amaaaa bunda sıkıntı yapacakta birşey görmüyorum.

vah örümcek kafalı zihniyetler vah.

dogru soyluyosun da bunu nasıl yapabılırım aılesıyle bır fanus ıcerısındeyken

tabiki de gece yapabilirsin canım. Biraz duygu sömürüsü yap. Eşini daha iyi tanırsın onunla ilgili olursan mı yoksa tavır yaparsan mı daha etkili olur ona göre alttan gir üsten çık şebeklilker yaparak belki yıka kafasını sende.

dırdırcılıkla ne alakası var
bir kelime ediyosa, içini doldurmayı bilecek..

dırdırcı kelimesi ona kullanılmaz ayrıca
dırdır, birşeyi sürekli gündemde tutmak demektir.
sen bir kere soracaksın, verilen cevap aklına yatmazsa kabul de etmeyeceksin
daha baştan herşeyi kuzu gibi sorgulamadan kabul edersen,
çobanlık eden çok olur..

okdar dogru soyluyosunkı

değil istanbulda yasıyorum 21 yasındayım dıyorumya duzelemıyor bazı seyler

Bu tarz şeyleri evet çok cahilce geliyor ama böyle olmasa bile buna benzer şeyleri eşlerimiz bize yapmıyor mu?
Şuraya gitme, bunu yapma gibi belki tek fark anne babasından etkilenmeden kendi baskı kurar eğitimlisi de bunu yapıyor.

Son düzenleme:
nasıl düşününce hak vermiş yha babası eski kafa seninki ondan eski kafa Allah sabır versin .... (evli olmadığım için bu konuda şunu yap diyemiyorum sadece eşinin düşündüğününün yanlış olduğunu senin de ev dışında başka insanlarla iletişime ihtiyacın olduğunu evlilikte yeni eski kavramının olmadığını birinsan 7 sinden neyse 77 indede o dur yeni gelin derler çünkü daha ailecek yeni kaynaşmaya başladığınızı ama eski gelin kavramının huyuna alışıldığı için müdahale etmeye gerek duyuylmadığını aman yeni gelinin daha tanınmadığı için çoğu genç kızın eyni evlendim huylarını bilmiyorum pek ortalık gemiim düşüncesinden doğduğunu yoksa böyle birşey olmadığını etrafta hiç yeni gelin varsa dikkat etmesini ve onların sizden daha atılgan daha gezmelerde olduğunu söyleeyin seninle birşey konuşmak istiyorum cnm diyerek eğer onlar değil ben sana bakarım dersede peki yeni olmam yada eski olmam evde yada hayatımızda ne değiştirecek sen beni ne düşünerek aldın ne olarak devam edeceğiz deyin eğer nasıl yani dersede yani eski olunca isteklerin mi değişecek şimdi bunu istiyorsun ileridede bunu mu isteyeceksin hani sanki kullanma klavuzu varda birşeylerin ona göre hareket etmek istiyor gibisin gibi çok yumuşak bir ses tonuyla konuşmayı deneyebilirsin. birde arada bu konuşmayı o olaya istinaden hak verdim demene üzüldüğüm için içimdekileri söylemek istedim diyebilirsin

Sohbete gidiyorum demişsiniz ya sanırım dini bir sohbet belki de bu yüzden rahatsız olmuş olabilirler mi
Mesela sohbete değil de bir arkadaşınızla gezmeye gitmenizi de mi aynı tepkiyi veriyorlar.

Sohbete gidiyorum demişsiniz ya sanırım dini bir sohbet belki de bu yüzden rahatsız olmuş olabilirler mi
Mesela sohbete değil de bir arkadaşınızla gezmeye gitmenizi de mi aynı tepkiyi veriyorlar.

Bende direk konuyu okuyunca bunu dusundum.
Sohbet dini icerikli ise bundan dolayi rahatsiz olmus olabilir kp.
Benimde kp ve benim bu konularda fikirlerimiz cok uclarda.
Hatta evlenmeden once ortumle ilgili yorumlar yapmis, esimde bana soylemisti.
Tepkim agir olmustu tabi, kim oluyorda karisiyor diye.
Bana kimse birsey diyemedi ama gerci.
Esimle benim goruslerimiz ortak bu konuda ama kp daha farkli bize ve aileme gore.
Ben ona saygi duyuyorum, haliyle o da bana oyle yaklasiyor.

Bende dini içerikli sohbet diye düşündüm ,canım keşke demek iyi değil ama evlenirken ölçüp tartsaydın ,kafa yapılarınızın uydugu en azından kendisi yapmasa bile seni destekleyen bir insanla evlenmiş olsaydın daha farklı olurdu..Olan olmuş inşallah sabırla üstesinden gelirsin evlilik öyle birşey ki bazen politik olmak gerekiyor sanırım ..

hepinize cok tesekkur edıyorum ılgınlendıgınız ıcın yorumlarınız için tekrar tekrar sağolun.eşim anlayışlı bi insandır aslında fakat aılenın bır oglu ve beklentı o kadr cokkı herkesin yasadıklarımın bırcogunu dokucek olursma bıtemez tükenmez mesela pazar gunelrı bıle eşimle vakıt gecırmemden hoşlanmayan ınsan bu. bı ve benzerı seyler okadar cokki.eşim bana guvendıgını gırdıgım ortamlarında güvenılrı oldugunu bıldıgını soylesede babasına bunu kabul etmemiştir.çünkü yapısını biliyorum asla kımsenın gorusune saygı duymaz ve çok diktir bu konuda.sohbet ortamına gıtmemden rahatsız olabılceklerını bende düşündüm fakat onların asıl isteiği evden tek başıma çıkıyor olmam yeni gelin olmam ve elalemin ne der acaba düşünceleri...

aynı bınadayız alt katımda oturuyorlar. gittiğim her yerı kayınvalıdeme haber verdıgım ıcın haberlerı oluyor.evet emeklı ve yapacak işi yok cok dogru anlatabılecegımı sanmıyorumki..

Niye kayınvalideye nereye gidersen haber veriyorsun 18 yaşından küçük çocuk musun? İnsanları tepene çıkartmışsın indiremiyorsun hata sende.

sen nerede yaşıyosun?
"yeni gelin"..
evden tek çıkamamak..
elalemin evden tek çıkana laf etmesi..
kaldı mı bunlar ya hala

her gittiğiniz yerden ne diye kayınvalidenizin haberi oluyor ki
evden çıkarken tek tek eşini kayınvalideni kayınpederini arayıp haber mi veriyorsun şuraya gidiyorum diye
niye kendinizi ezdiriyorsunuz ki bu kadar
baştan nasıl başlarsa öyle gider en kısa zamanda buna çare bulmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…