- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi cakmakesra
-
kalmış olmalıki hala karsılaşıyoruz.. ve daha neler ?
profilinde yaşadığın yer istanbul
eğitim durumun önlisans
gerçekten böyleyse,
hem eğitimli bir insansın, hem istanbul gibi yerde yaşıyosun küçük bi ilin küçük bi ilçesinde değil
elalem değil de sen kendine yaptırıyosun bunları
dirençli ol biraz
eşin babasının ağzıyla iş yapıyor
sen de eşinin ağzıyla
kabul etme desek "dırdırcı mı olayım" diyosun
eğitimli bi insan olmasan bu kadar kolay sinmeni anlayacağım da..
Gelinleri eve kapayan zihniyeti anlamıyorum. Bir de gittiğiniz yer sohbet öyle cafe filan da değil. Buna bile karışıyorlarsa durum vahimdir.
Eşinizi geçtim kayın babanızın sizin özgürlüğünüzü kısıtlamasına izin vermeyin. Bir kez kabul ederseniz gerisi gelir çünkü.
merhabalar ben 10 aylık evlıyım.eşimin babası süreklı sorun cıkarmaktan bıkmadı.evlendıgım gunden berı hep üstümüzde gözü okadar yorulmuşumkı artık yaptıklarına sasırmıyorum son olarak da dün gece eşimle konusurken agzından kaçırdı.ben haftada bırgun sohbete katılıyorum bayanlar arasında neymiş efendım yenı gelın her yere gidemezmiş elalem ne dermiş ve daha bisürü şey kısacası sohbete gitmem de rahatsız etti onu ve eşimin beynini yıkamıs saolsun bunalr sneın dusuncelerınd eğil dıyorum hayır düşündüm ve mantıklı olduguna karar verdim dıyor eşim..ne yapıcam nasıl davranıcam bilemıyorum gercekten artık bu kadarı pes...
ahhh yazık o cahil kocana. kayınpedere cok görmuyorum ama koca dediğin arkanda olmalı. adam cahilse herkez ustune gelecek. allah ıslah etsin diye dua et. her b.k anlatma sende kimseye sana onumu soruyolar.
merhabalar ben 10 aylık evlıyım.eşimin babası süreklı sorun cıkarmaktan bıkmadı.evlendıgım gunden berı hep üstümüzde gözü okadar yorulmuşumkı artık yaptıklarına sasırmıyorum son olarak da dün gece eşimle konusurken agzından kaçırdı.ben haftada bırgun sohbete katılıyorum bayanlar arasında neymiş efendım yenı gelın her yere gidemezmiş elalem ne dermiş ve daha bisürü şey kısacası sohbete gitmem de rahatsız etti onu ve eşimin beynini yıkamıs saolsun bunalr sneın dusuncelerınd eğil dıyorum hayır düşündüm ve mantıklı olduguna karar verdim dıyor eşim..ne yapıcam nasıl davranıcam bilemıyorum gercekten artık bu kadarı pes...
doğru yeni gelin esirdi ya zaten evden dışarı çıkamaz mazallah namus elden gider..nasıl zihniyet anlamadım insanlardaki koca karısmıyosa kayınpedere halt yemek düşer eşin daha büyüyememiş babasının ağzına göre hareket ediyorsa yazık
eşine değilde onlaramı haber veiryorsun. bu nerden cktı. eşin sana ölemi yap dediçbiryere gıderken haber verdiğim için biliyorlar
eşine değilde onlaramı haber veiryorsun. bu nerden cktı. eşin sana ölemi yap dediç
hıı yok onu okumadm. uzuldum valla. bizim başımıza gelmediği için bilemeyiz. allah ıslah etsin. inan başka yolu yok. ya bu deveyi güdücen ya bu dıyardan gidecen. eşinle halledeceksin. bekide gercekten onada mantıklı geldiği için sana kızmıştır. yani babası dediği için değil. bundan emin olmak lazım.
mantıklıg elmiş düşünüce bilemyorum..
bence önemli olan kendi fikrimi. yoksa yarın kayınpederin başka bişeyede karşı cıkabilir o zaman eşin siz susun ben biliyorumda diyebilir.
tabıkı okuduysan eger bılıyorsundur alt katımda oturuyorlar cıkarken muhakkak haber verıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?