imden ayrlmak zorundaym..

• Konu Sahibi Konu Sahibi aynec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç bunları düşünme,bu dünya öyle ki,hiç çıkarılmam dediğin yerden bi bakmışsın çıkarılmışsın.ınan senin bu kadar düşündüğün gibi düşünmezler seni,inşallah girersin ,kaç puan aldın bu arada,lisanstan mı girdin

BENDE EŞİMDEN AYRILIYORUM ANLADIM kaydirigubbakcemile3

sağolun:teselli: maalesef duygusal bakıyorum olaya ama böyle bakmam içinde çok neden var.zeynep önlisanstan girmiştim ben 86 puanım.güzel dilekleriniz için tşkler.

sana bir tavsiye duygusal bakarsan yanlış yaparsınn,bunu unutma,ben bu hatayı çok yaptım ,ilerde sende göreceksin ,boşuna bu üzülmelerin,gerçekten senin düşündüğün kadar onlar seni düşünmüyor

önce atamanın kesinleşmesini bekle sonra karşılıklı konuşursun patronla sonuçta seni öldürecek değil ya yerini alabilecek birini önerirsin şimdiden birini bul açıkta kalmasınlar hayat nerdeyse oraya gidersin herkesin hayali devlette çalışmak

zeynep bende yanlışımın farkındayım duygusal bakmamam gerek ama elimden gelmiyor.

loveli aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyrdum bende,bir arkadaşımı buldum bile şimdiden.herşey kesinleşsin oturp konuşucam arkadaşımıda önericem.çok rahatladım hepinize tşk ederim.

hangi semtte çalışıosun işten çıkarsan haber ver ben geleyim :)))))) oooff off bende memur olmak isterdim ama malum bizi kamusal alana almıyolar (((((

hangi semtte çalışıosun işten çıkarsan haber ver ben geleyim :)))))) oooff off bende memur olmak isterdim ama malum bizi kamusal alana almıyolar (((((

zeliha bi arkadaşıma söylemiştim şuan o beni bekliyor inş sende hayırlısıyla iyi bir iş bulursun.

yavastan yavastan ıs arkadaslaırna cıtlat ,sonra ataman olunca da habersız cıkmamıs olursun.

ınsallah atanırsın cnım ,

yavastan yavastan ıs arkadaslaırna cıtlat ,sonra ataman olunca da habersız cıkmamıs olursun.

ınsallah atanırsın cnım ,

bence iş arkadaşlarına çıtlatmamalısın canım özel sektörde kimseye güven olmuyor
iş arkadaşlarına ne kadar güvensen de onlar senin anlattığın tarzda çevreye lansetmeyebilirler
olur da Allah korusun atanamazsan da üzülebilirsin
o yüzden bir süre anlatma işini rafa kaldırmalısın
atanma kesin olunca birden değil, yavaş yavaş güzelce patronuna anlatırsın durumu
geleceğin için o da anlayışla karşılayacaktır

ış hayatında duygularınla mantığını asla karıştırma.
Ortamını seviyor olabilirsin ama orası senin evin değil.
Sen orada ekmek paranı kazanıyorsun o kadar.
Profesyonel düşünmelisin.
Hayatını kuruyorsun neticede. Bu kadar duygusal davranırsan kaybeden sen olursun.
Durumun kesinleşince açık açık çıkıp söyleyeceksin, ezilmeni üzülmeni gerektirecek bir durum yok ortada.
Bunu onlara nasıl yaparım diye de düşünme, yapman gerekeni yaparsın.
Kimsenin de hayal kırıklığına uğrayacağını sanmıyorum çünkü iş hayatında herkesin bir alternatifi vardır.
ınan bana 2 gün sonra adını bile anmazlar.

bu düşünceye tamamen katılıyorum
fakat 96 dan beri özel sektörün içinde çalışıyorum çok maaş alıyosan bırakma çok yükselme şansın varsa geleceğini parlak görüyosan ancak öleyse dur derim yoksa kimsenin kaşı gözü için kalma

kafamda yavaş yavaaş oluşturuyorum söyleyeceklerimi kimseye çıtlatamam atama kesinleşirse direk gidip söylicem.hatta birini önerip ona işi öğretene kadar kalmayı teklif edicem.ben profesyonel olamıyorum aslında herkes ekmek parasının derdinde herkes kendi hayatına yön veriyor bi şekilde bende öyle yapıcam zaten ama sadece zorlanıyorum söylemekte.gerçekten sağolun şu üzerimdeki stres biraz olsun kalktı sayenizde.

canım iş ortamın iyi olabilir ama ,bence söyle ve git
ben başımdan geçeni anlatayım,bende bir doktor ofisinde çalışıyordum ve patronumu seviyordum işimide
ama bana kadrolu olarak çalışma fırsatı verildi ve patronumukırmamak yarı yolda bırakmamak için gitmedim
daha sonra o adam çok zilli bir kız bularak beni işten çıkardı
iyilikten maraz doğuyor
kesinlikle git derim

su yalan hayatta kendinden baska ikinci bir kisiyi düsünmüceksin

bunu bilir bunu söylerim

zamaninda liseyi bitirdigimde askeriyenin calisma ortamina girmeye hak kazanmistim

canim dedigim arkadasim kazanamadi ,beraber özel sektörde calisalim diye bana agladi,krizlere girdi diye bende gitmeyi kabul etmedim

ne büyük salaklik ettigimi bu secimler sona erdiginden sonra sevgili CANIM dedigim ARKADASIM !!! kocaya kacip beni ortada birakana dek !

Son düzenleme:
eline geçen şansı kullanmalısın bence .patronun çok iyi olabilir ama sonuçta patron.yarın öbür gün onun işine gelmeyince seni işten çıkarmakta zorlanacak mı acaba.iş hayatı böyle bişey.yapacak bişey yok önce kendini düşünmen gerek

hayat senin hayatın
dediğin gibi memuriyet gibisi yok
senin şu an çalıştığın iş yerinin bi on yıl sonra kapanıp kapanmayacağını kim bilebilir
bi de özel sektörde sana ihtiyaçları varsa senden iisi yoktur
ama ihtiyaçları kalmadığı anda anında dönerler 180 derce
sen atanırsan bence kesinlikle memurluğa geç

memurluk gibisi yok..
ben de bir atansam arkama bile bakmadan koşa koşa giderim..
patron falan hikaye..ona eleman mı yok allah aşkına..
internete bir ilan verirler kaç kişi başvurur...
hem bugun babacan,iyi dediğin patron yarın bir ejderha kesilip seni işten atarsa naparsın
insanoğlu bu, iş ortamını az çok biliyorum..kimseye güven olmaz...
bence memurluk olduğu zman güzel bir dille anlat...o da sana hak vericektir.

önce kesinlessin işe yerleştirsinler sonra patronuna kpss girmiştim umudum yoktu ama oldu dersin. sonuçta özel sektörün hiçbirzaman garantisi yok hazıe kpss ye kazanmışken vazgeçme. senin yerine başkasını bulurlar merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…