eşiniz haklı. siz onların kardeşisiniz, hizmetçisi değilsiniz.yapmayın.kızlar kusura bakmayın sızı sureklı sıkıntılarımı anlatıyorum.ama artık ne bıleyım..o kadar daralıyorum ki..hayatımda tek arkadasım sizlersiniz..tek sırdaşlarımda..
neyse kızlar aslında ben herseyı problem eden bır tıp degılımdır.hayatım boyunca işten kacmadım.ama kacmadım diyede..herkezin hizmetcisi oldum.calsıyorum.kendı evımın işi var..ayrıyetten annemın abılerımın evlerıne gıttıgım zaman.sagolsun eşlerinden çok ben koşturuyorum.onların işine abilerim sagolsun.bır dakka nefes aldırmıyorlar.annemın evınde yaptıgımdan gocunmuyorum ama abılerımın evınde yaptıgımdan evet gocunuyorum..ıkı abımın ıkısıde karılarını bısey olacak dıye korkuyorlar..anneme yardım bıle ettırmıyorlar..kadın zaten hasta..bır tek en buyuk abım yurt dısında onun esı gelır yapar oda yılda bır işte gelıyor.asıl sorun bana hıtap tarzları.kız yapsana yengene yardım etsene.bu eşimin zoruna gıdıyor..dıyorkı onların eşlerinin canı canda senınkı patlıcanmı..yapmayacaksın bıdaha iş dıyor.senı kullanıyorlar dıyor.eger bıdaha yaptıgını gorursem daha adım atmam evlerıne dıyor..şimdi ben ne yapayım..abılerıme laf soyleyemıyorum..esımde haklı ne yapabılırım kızlar.:gitme:bu arada gelınlerın bıtanesı benden 1 yaş buyuk bıtanesıde 3 yas kucuk
.
hadı onların evınde yapmama işini hallettım.annemlere gıdıyoruz aksam oturmaya genellıkle onlarda orda oluyorlar kalabalık oluyoruz halıyle yemek falan yıyoruz..hoop bunlar kalkıyor ya evıne gıdıyor..yada oturuyorlar bır koseye..ben artık cay getır meyve getır.ya annem ya ben ıkı gelınde ortada yok.eşim bunada kızıyor.ınanın annemden yana gocunmuyorum..ama kullanıyorlar işte..hasta kadın ayaklarının altında sureklı.of of onada acıyorum..suç benim öküz abılerımde de işte onlarada laf soyleyemıyorum..ee hadı bende yapmadım dıyelım annem mi dönsün onca mılletın ayagının altında.....
Kyınvalidem ben evlenmeden vefat etti...
Kayınpeder hayatta.
Eşim 3 erkek 3 kız kardeşler...
Kızlar dururken bana bakmak düşmez diye düşünürüm. Bunun vicdan ile bir ilgisi yok..
Haa kızları olmaz, kimseleri yoktur birtek ben olurum o zaman tabii ki bakarım, vicdanım yanlız koymaya elvermez. Ama kendi kızları dururken de kimse kusura bakmasın kayınpedere bakmak ne bana ne de eltimlere düşmez...
Kayınvalidem haytatta olsaydı da durum aynı olurdu...
Nasıl ki ben kendi anne babamı geline bırakmayacaksam kayın pederime de kendi kızlarının bakmasını beklerim....
Evet sizinle aynı fikirde değiliz..
Evlerine gittiğimde sonsuz yardımım dokunur.. Hatta haftasonu müsait olduğumda yemek yapıp da götürürüm kayınpedere. Hafta sonu gittiğimizde toz alır süpürürüm.. Ama asla ama asla evime alıp bakamam, niye bakayım.. Eşimin babası ama bi taraftan da elin adamı, kendi kızları dururken niye ben bakayım derim...
Kyınvalidem ben evlenmeden vefat etti...
Kayınpeder hayatta.
Eşim 3 erkek 3 kız kardeşler...
Kızlar dururken bana bakmak düşmez diye düşünürüm. Bunun vicdan ile bir ilgisi yok..
Haa kızları olmaz, kimseleri yoktur birtek ben olurum o zaman tabii ki bakarım, vicdanım yanlız koymaya elvermez. Ama kendi kızları dururken de kimse kusura bakmasın kayınpedere bakmak ne bana ne de eltimlere düşmez...
Kayınvalidem haytatta olsaydı da durum aynı olurdu...
Nasıl ki ben kendi anne babamı geline bırakmayacaksam kayın pederime de kendi kızlarının bakmasını beklerim....
Evet sizinle aynı fikirde değiliz..
Evlerine gittiğimde sonsuz yardımım dokunur.. Hatta haftasonu müsait olduğumda yemek yapıp da götürürüm kayınpedere. Hafta sonu gittiğimizde toz alır süpürürüm.. Ama asla ama asla evime alıp bakamam, niye bakayım.. Eşimin babası ama bi taraftan da elin adamı, kendi kızları dururken niye ben bakayım derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?