imdi ben ne yapmalym?

konu sahibine in sorununa gelince onlara gidince sakın yapma...

ama annene yardım et,mümkünse aynı zamanda beraber orda olamyın

bi de merak ettiğim şey sen yokken de annene yardım etmeyip,bütün işi annenden mi bekliyorlar.

Evet canlarım benim annem babam da eşim için elin adamı ve elin kadını ama tüm ihtiyaçlarını eşim değil ben karşılıyor olucam, temzliktir yemektir çamaşır bulaşıktır gibi... Dolayısıyla eşimin itiraz etme şansı kalmıyor.
Kaınpedere de bakma görevi 3 tane kızıvar birinden birinindir... Yanlız yaşadığı müddetçe Allah elden ayaktan düşürmesin, yemek yapıp götürdüğümü, silip süpürdüğümü söyledim zaten...
Ama yarn öbürgün hastalanır da jkendi işini göremez hale gelirse bana değil görücelerime düşer bakmak...
Eşlerinin de itiraz etme şansı olmaz çünkü bakımı yapan kadındır...
Erkek çocuk maddi kız çocuk ise manevi katkıda bulunur anne babaya..

Üzgünüm, kend kızları dururken ben bakamam. Aynı şekilde annem ve babama da Allah korusun ileride bişey olsa ben dururken geline asla ama asla bırakmam...

Zaten eşim de benim gibi düşünüyor...
Ben çalışıyorum, kendi evime bile ancak yetişebilirken, kimse kusura bakmasın, siz de kusura bakmayın ama bir de kayınpederime bakamam..
Ayrıca kendi anne babam bana bi laf dese kırılmam ama kayınpeder iyi niyetli de olsa bişey dese kırılır üzülürüm... Kayınvalidem hayata olsaydı belki ona bakabilirdim. Hoş hala aynı fikirdeyim 3 grümcem de çalışmıyor, onlar dururken niye ben bakayım diyoum ama gerekirse bakabilirdim, sonuçta bir bayan....
Haa eşim derse ki kimse bakamıyor ablaların eşleri de kabul etmiyor..
O zaman bir kadın tutulur yatılı, kayınpederin tüm bakımını o üstlenir, onun ücreti ne ise paylaşılır...
Çok da çözümsüz bir durum değil yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…