- 26 Kasım 2020
- 266
- 84
- 28
- 37
- Konu Sahibi melekzanem
-
Nasil yazdiysa yazim hatalari almis basini gidiyor bu konuda dikkatsiz oldugum icin ozurlerimi iletirim sevgilerMerhabalar guzel kizlar umarim iyi ve sagliklasinizdir. Dert var dediler heldik diyenlere hemen bohcami aciyim
Arkadaslar 35 yasindayim 3 bucuk yildir bebek diye yirtiniyorum. Sebebsiz inferteliteyim. Özgecmisimde iki aşılama ve bir tup bebek trasnferi var. Transfer sonrasi ikinci ayimda bebegin kalbi durdu. Geriye bi embriyom var.
Ben evlendigimde kaynim bekardi evlendi benden sonra elti hemen zort hamile kaldi tebrik ettik siranin sonuna gectik. Ablam bekardi evlendi zort hamile kaldi. Tebrik ettik siranim sonuna girdik yine tam heycanlandik bu sefer sira bizde diye zooort is arkadasim hamile tebrik ettik otomatikmen siranin sonuna gectik neticede artik yerimizi ogrendik. Hersey kalan saglar bizimdir demeye kalmadi 40 merdiven dayayan elim zortladi. Onada eyvallah dedik bir gece ansizin siranin en arkasina gectik. Artik hamile kalani vururum demeye kalmadi o ilk zortlayan ablam bide sezeryanla dogum yapti bebekte alti aylik yine hamile kaldi. Velhasil kelam guzel dostlar biz siranin ardina gecmeye yorulduk. soyleyin, allah vesile etsin sizide insallah. Biz ne zaman siranin sonundan kurtulacagiz ya bu devran ne zaman donecek boyle. Onlar icin sevincli ama kendim icin cok uzgunum. Beni anlayan insanlardan iki guzel soz duymak icin yazdim . Elestirmeyin dertliyim zaten carpilirsiniz valla.
Dip not: zortlamak =hamile kalmak
Benden sonra evlenenlerin 2.3 dogurdugunu gordugumde biraktim bu isleri derken hopp ben siraya girdim dedim ama giremeden kaybettim . Tekrar siraya girermiyim bilmiyorum ama bizler hep tebrik eden olarak bigun iyi bi tebrik alacaz sanirimMerhabalar guzel kizlar umarim iyi ve sagliklasinizdir. Dert var dediler heldik diyenlere hemen bohcami aciyim
Arkadaslar 35 yasindayim 3 bucuk yildir bebek diye yirtiniyorum. Sebebsiz inferteliteyim. Özgecmisimde iki aşılama ve bir tup bebek trasnferi var. Transfer sonrasi ikinci ayimda bebegin kalbi durdu. Geriye bi embriyom var.
Ben evlendigimde kaynim bekardi evlendi benden sonra elti hemen zort hamile kaldi tebrik ettik siranin sonuna gectik. Ablam bekardi evlendi zort hamile kaldi. Tebrik ettik siranim sonuna girdik yine tam heycanlandik bu sefer sira bizde diye zooort is arkadasim hamile tebrik ettik otomatikmen siranin sonuna gectik neticede artik yerimizi ogrendik. Hersey kalan saglar bizimdir demeye kalmadi 40 merdiven dayayan elim zortladi. Onada eyvallah dedik bir gece ansizin siranin en arkasina gectik. Artik hamile kalani vururum demeye kalmadi o ilk zortlayan ablam bide sezeryanla dogum yapti bebekte alti aylik yine hamile kaldi. Velhasil kelam guzel dostlar biz siranin ardina gecmeye yorulduk. soyleyin, allah vesile etsin sizide insallah. Biz ne zaman siranin sonundan kurtulacagiz ya bu devran ne zaman donecek boyle. Onlar icin sevincli ama kendim icin cok uzgunum. Beni anlayan insanlardan iki guzel soz duymak icin yazdim . Elestirmeyin dertliyim zaten carpilirsiniz valla.
Dergaha hosgeldiniz. Ve size zeki murenden ELBET BIR GUN sarkisimi armagan ediyorumBenden sonra evlenenlerin 2.3 dogurdugunu gordugumde biraktim bu isleri derken hopp ben siraya girdim dedim ama giremeden kaybettim . Tekrar siraya girermiyim bilmiyorum ama bizler hep tebrik eden olarak bigun iyi bi tebrik alacaz sanirim
Ben sana birsey diyimmi getir kulagini iyicee yaklas yaklassEvet bahtsız bir bedevi daha geldi yanına30 yaşındayım 8 aylık evliyim evlendiğimden beri çocuk düşünüyorum istemem diyen arkadaşım hamile kaldı benden 6 ay sonra evlenen çat hamile kaldı etrafımda istemiyorum diyen kim varsa hamile pko hastasıyım adetlerim düzenli yumurtam kendiliğinden çatlayabiliyor hormon testlerim mükemmel amh değerim 4.1 o içerde herşey tıkırında işliyor ama bebişe gelince yok bu ay ovitrelle vuruldum 13. Günüm bekliyorum işte başka sorum yok hakime hanım
Medyum musun mübarek resmen beni okudum eşimde aynısını diyo sen tezcanlısın herkese inanıyorsun göz değiyor diye hiç çatlatma iğnesi oldun muBen sana birsey diyimmi getir kulagini iyicee yaklas yaklass
Sakin kimseye isteginden, surecinden, ve uc aylik olana kadsr hamilelginden soz etme. Ben senden oyle ni enerji aldim. Bak net diyorum sen kotu nefsten kaybediyorsun agzinizi tutun. Gor bak isin rast gidecek. 6. Hisim boyle
Oglumun mezarinda elbet bigun kavusacagiz demistim o geldi aklimaDergaha hosgeldiniz. Ve size zeki murenden ELBET BIR GUN sarkisimi armagan ediyorum
Evet elbet bir gun...
Olur . hersey inanmaktan gecer. Sloganinizi belirledim lutfen bunu arada sirada tekrar edin GUZEL DUSUNUYUM GUZEL OLSUNOglumun mezarinda elbet bigun kavusacagiz demistim o geldi aklima
Bilemiyorum bu dunyada olur mu kavusmalarNasip.
Evet oldum valla bak ben yorumundan direkt seni cozdum senin kalbin temiz oldugu icin herkesi kendin gibi iyi saniyorsun. Ama dunya oyle degil biraz zor olacak ama bu konuda ciddi anlamda agzinizi tutun sonra guzel haberi huraya yazmayi unutmayinMedyum musun mübarek resmen beni okudum eşimde aynısını diyo sen tezcanlısın herkese inanıyorsun göz değiyor diye hiç çatlatma iğnesi oldun mu
Dusunceyle baslar hersey demisti birileri dogruOlur . hersey inanmaktan gecer. Sloganinizi belirledim lutfen bunu arada sirada tekrar edin GUZEL DUSUNUYUM GUZEL OLSUN
Yaaa inşallah 2-3 gün sonra beta vericem bakalımEvet oldum valla bak ben yorumundan direkt seni cozdum senin kalbin temiz oldugu icin herkesi kendin gibi iyi saniyorsun. Ama dunya oyle degil biraz zor olacak ama bu konuda ciddi anlamda agzinizi tutun sonra guzel haberi huraya yazmayi unutmayin
O kadar dogruki beni kimse anlamadigi icin buraya yazdim cunku benim gibi insanlarin beni anlayacagini biliyordum. Uzulmeyin eger cebinizden para cikacaksa varsin boyle ciksin. Allah korusun ya kotu hastalik olsaydi yinede esiniz yaninizda siz sagliklisinizdir. Imtihan dunyasi iste insan hep imtihandadir. 35 yasimdayim su hayatta ogrendigim tek sey hic bir emegin bosa olmadigidir .İki senedir evliyim 25 yaşındayım eşim 32 evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyorum çocuklara aşık biriyim. Allah sevdiğinle sınarmış evet çok güzel sınandım sınanıyorum benden sonra evlenenler hepsi ikinci hamile neredeyse kalabalık ailem var haliyle iki ayda bir hamile haberi almıyorum yürek yangınımı siz düşünün. Eşimde sperm sayısı az. Olan spermlerinde hareketler zayıf. Bende çok şükür ki bir sorun yok yaşın erken diyeceksiniz ama dr eşim için aynı şeyi söylemiyor zamanla olan spermlerde ölebilirmiş acele ettik ve spermleri dondurdun En özel klinikte tüp bebek oldum ilk transferim tuttu mucizeme kavuştum dedim 6 haftalık düşün yaptım şimdi ise ikinci transfer için hazırlık yapıyorum 2 dönmüş embriyom daha var maliyetler öyle uçmuş ki onunla beraber dudağımda gerçek anlamda uçukladı hem maddi hem manevi öyle yorucu ki. Bizi bizden başkası anlayamaz ne anne ne baba ne kardeşderttaşlarım ..
Kiz suss suss hala soyluyorYaaa inşallah 2-3 gün sonra beta vericem bakalım
Yurekten dilerim insallah guzel olur ve aramizdan bir yildiz daha kayip anne olurYaaa inşallah 2-3 gün sonra beta vericem bakalım
Böyle kaymaya can kurban inşallah hepimiz içinYurekten dilerim insallah guzel olur ve aramizdan bir yildiz daha kayip anne olur
Yazim diliniz kahkaha attirdiMerhabalar guzel kizlar umarim iyi ve sagliklasinizdir. Dert var dediler heldik diyenlere hemen bohcami aciyim
Ay yoruma ne guldum yaa allahda sizin yuzunuzu guldursun insallahYazim diliniz kahkaha attirdiAllah en kısa zamanda size de zortlatmayi nasip etsin ikizzz hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?