- Konu Sahibi PessiMisst.91
-
2 hafta önce hayatımda ilk defa kil maskesi yaptım yüzüme. Aktarın dediğine göre hakiki gülsuyuyla yapılması gerekiyormuş, hakiki gülsuyu da verdi bana. Neyse yaptım maskeyi. 2 güne kadar yüzümde birsürü sivilce çıktı. Acaba olması gereken bu muydu yoksa bana kil maskesi iyi gelmedi mi bilemiyorum. ama bir daha o maskeyi yapmaya cesaret edemiyorum. :sinifsinif:
BU arada, imex i ben de aldım geçen hafta cildiye tavsiyesiyle. 2 kez kullandım bıraktım. Aynı fondoten gibi yaa, bu sıcakta hiç çekemedim,iğrendim. Var mı imexin faydasını gören? bende bir dolu tüp imex var. boşu boşuna bekliyor evde.
Bendede İŞe yaramadı ya...............ben 2 sene Önce kullandım........hİÇ faydası yok
BU arada, imex i ben de aldım geçen hafta cildiye tavsiyesiyle. 2 kez kullandım bıraktım. Aynı fondoten gibi yaa, bu sıcakta hiç çekemedim,iğrendim. Var mı imexin faydasını gören? bende bir dolu tüp imex var. boşu boşuna bekliyor evde.
imex kullandım fakat fayda dan çok zararı oldu siyah noktaları artırdı.Çünkü kapatıyor cilt hava alamıyor gece yatarken sürüyordum her tarafa bulaşıyordu ben beğenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?