- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Neden imkansız o vakit ?Hayır kızlar evli değil.
Sebepleri söylersem muhtemelen ifşa olurum ama ben a yim o z o kadar imkansz ve uzak bi ihtimal bizimki.Neden imkansız o vakit ?
Ya olmicagini bilerek başladık zaten birlikte güzel vakit gecirioduk hem dost hem sevgili oluruz dedik ikimzde bu kadar aşık olcagmizi bilmiyorduk. 7 yıl geçti gitti iste boşuna7 yıllık ilişkinle neden evlenmen imkansız?
Hiç bir ihtimal aklıma gelmiyor bu kadar imkansız olmasını gerektirecekSebepleri söylersem muhtemelen ifşa olurum ama ben a yim o z o kadar imkansz ve uzak bi ihtimal bizimki.
Akraba yada evli deil akraba durumu bana ters zaten. 13 yaş farkı aslında çoğu konuda anlasamama ama bunun yannda vazgecememe de vr karışık biraz isteValla niye bu kadar imkansız olabileceğini merak ettim gerçekten adam evli değilse. Yakın akraba gibi bir şey mi veya mezhep, ırk farklılığı?
Haklısınız şöyle soyleym yaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyimHiç bir ihtimal aklıma gelmiyor bu kadar imkansız olmasını gerektirecek
Sebebi bilmeden ekadar sağlıklı fikir verilirki
yaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyimniye imkansiz olsun o sevdikten sonra imkansiz hic birsey yok
akliniz varsa baska birine asik olmadan evlenmeyin.bi arkadasim vardi kac yil karsiliksiz sevdi aci cekmeye dayanamadi evlenicem dedi.biriyle evlendi ama sevdi o kisiyi aradan zaman gecti.arkadasim suan cok pisman esiyle mutlu ama unutamiyormus bi turluyaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim
Adam pskopat ruh hastasi farkindamisin bunlari düşün soğu bu dediğin aşk felan degil kendinize gelinyaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim
Burdan aşık değil de mazoşist gibi görünüyorsun amaHaklısınız şöyle soyleym yaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim
İşte vazgeçmek istiyorum önüme bakmak istiyorum artık. İnan pskolojik sorunlar yaşıyorum düşüp düşüp bayiliorm sinirlerm berbat durumda. Delircek gibi hissediyorum artikakliniz varsa baska birine asik olmadan evlenmeyin.bi arkadasim vardi kac yil karsiliksiz sevdi aci cekmeye dayanamadi evlenicem dedi.biriyle evlendi ama sevdi o kisiyi aradan zaman gecti.arkadasim suan cok pisman esiyle mutlu ama unutamiyormus bi turlu
Iste sevgimi saplantimi kiyamamakmi bilmiyorum. Ben onun hayatında yokken hep mutlu olcagina emin olsam arkama bakmam belki gibi gelio mutlu olsun istiyorum benden sonrdaBurdan aşık değil de mazoşist gibi görünüyorsun ama
Hangi kadın kendini kafese kapatacak öfke kontrolü olmayan bir erkeğe yanıp biter aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?