Imkaniza 7 yıl ...

Yazdiklarin net degil ve tutarsiz.
Kimler kimleri unutuyor da sen mi unutamayacaksin 13 yas farki olan siddete egilimli, fikirleri sana uymayan adami, askini.
imkansız biri dedim sebebi çok haliyle sebep soruyorlar soyleyebildiklerimi soluyorum ifşa olmamak adına o yüzden tutarsız gelmiş olabilir yazdıklarım. Kendime gelmek için en hızlı nasıl vazgecebilirm bunun yollarını ariyorum sadece

Iste sevgimi saplantimi kiyamamakmi bilmiyorum. Ben onun hayatında yokken hep mutlu olcagina emin olsam arkama bakmam belki gibi gelio mutlu olsun istiyorum benden sonrda
Kendini sev ve kendin için yaşa. Ailen dışındaki kimse şeni ilgilendirmez . Acilen tedavi olmalısın. Borderline olabilirsiniz. Saplantılı haliniz beni endişelendirdi.

Şu anda 26 yaşındasın ve başlangıçta 19 yaşındaydın. Senden 13 yaş büyük bir adam, 7 yıllık bir ilişki. Sen bu adamın evli olmadığına emin misin?
Gönül ablamıydı güzin ablamıydı neydi onun gibi konuşasım geldi. Bak güzel kızım sen daha 19 yaşındayken bu adam 30larındaymış ve 7 yıl boyunca süren bir ilişkiniz var fakat birlikte olmanız imkansız. Adamın yaşı şimdi nrdeyse 40 aşk meşkti geç bunları, bu adam seninle eğleniyor. İllaki birileriyle evlen demiyorum ama bir an önce bitir yoluna bak. Gençliğine yazık etme

Sizce bu sevgi deilde hastalikmi yani bu hastalıkmi beni ona bagliyor?
Size zarar veren birini inatla hayatınızda tutmaya çalışmanız saplantılı bir durum. Sinirsel olarak düşüp bayılmanız. Adeta katiline giden kurban durumunda olmanız .. bunlar sevgi değil. Sevgi böyle bir şey değil. En azından gerçek sevgi bu değil bana inanın

Hayır canım benim aşk sevgi hırpalanmak değilki yine seversin emin ol yeterki birilerine şans ver verirkende kimseye mecbur olmadiğini unutma baktin olmuyor bitirirsin
Keşke ilişki bitince herkes normal hayatına devam etse. Biz ayrılık konustgmzda bana hayatına devam et tabi ama senden sonra yıkılcm ben diyo. Oyle diyince dunya başıma yikılıyor sanki. Kendimden vazgectm 7 yıl sırf bu sözü söyledigi icin.

Benden sonra ölcek deil hem dimi. Oda hayatına devam eder. unutur beni bende kendime gelirim biraz böyle olcagini bilsem asla başlamazdim böyle bişeye

Evet evli değil . 19 bucuktum o zaman ben. Bilirsiniz zaten o yaşlarda olgun erkeklerden hoslanirz o durumdu benimki. Sonra saplantili bi hale geldi sanırım. Herşeyim değişti enerjim bile değişti artık daha yorgun daha isteksizm. Amaçsız yasamak beni öldürüyor sanki yavaş yavaş

Iste sevgimi saplantimi kiyamamakmi bilmiyorum. Ben onun hayatında yokken hep mutlu olcagina emin olsam arkama bakmam belki gibi gelio mutlu olsun istiyorum benden sonrda
Bu kadar dramatik bir sürece ne gerek var yaw?
Sen gidince adam ölecek felan mi zannediyorsun?
Kaldığı yerden hayatına devam edecek.

Ortada yoğun hisleriniz varken bi anda unutmazsinki bende yeni ayrildim sayilir benimki gitti evlendi gözümün önünde el ele geziyor şuan icim aciyormu evet ama düştüğüm salakliğa sende kendine gel lütfen tipik erkek yalanlari yok yikilirmista felan filan inanmaaa

Sizinki daha zormuş

Ama birinin elimden tutması gerekmiomu ben 7 yıldır tek başıma beceremedim kurtulmayı.
unutmak sizin elinizde sizinki artık alışkanlığa dönmüş ve bu zaman ister. hayatınıza şuan birini alsanızda ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
imkansız biri ile 10 senemi gel gitli yedim sonra ne mi oldu vazgeçtiğimi düşündüğü an gitti iki haftada evlilik kararı aldı. haa evlenince de birşey değişmedi yine hayatıma dahil olmaya devam etmeye çalıştı. sizi gerçekten sevdi ise mutlu olduğunuzu gördüğünde o sizi bırakacaktır.
sizde önünüze bakın insanlara şans verin onu göreceğiniz her yerden yok edin hayatınızdan her anlamda çıkartın ki unutma alışma dönemi hızlı gerçekleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…