Imkaniza 7 yıl ...

Haklısınız.

Sorun sizde böyle bir adamı değil unutamamak anında şutlarım kaldı ki siz kendinizi de öyle bir yere koymuşsunuz ki ben olmazsam mahvolur diyorsunuz. Bence bu hiç sağlıklı bir hal değil. Evlenemem çünkü böyle diyorsunuz ama aynı sebepler vazgeçmek için yeterli değil. Bu halde kimseyle görüşmeyin ne kendinizi ne karşıdakini yakmayın. Lütfen psikolojik yardım alın zira bana bu durum çok tehlikeli geldi. Ve acı gerçek büyük ihtimalle adamın umrunda bile değilsiniz.

Sevmediğiniz biriyle evlenip kendinize hele hiç suçu olmayan bir insana kıymayin, kimse kimse için b planı olmamalı, ona da yazık .Sevdiginiz kişiye gelince şiddet eğilimi olduğunu anladığıniz birini sevmekten vazgeçin, bir gün o şiddet mutlaka size yönelir.

Neden imkansız?

Haklısınız kadınlar fazla vicdan yapıyor sanırım

Iste sevgimi saplantimi kiyamamakmi bilmiyorum. Ben onun hayatında yokken hep mutlu olcagina emin olsam arkama bakmam belki gibi gelio mutlu olsun istiyorum benden sonrda
O psikopat, siz saplantılı.

Madem ayrılamıyorsunuz, elele tedavi olun bari.

Bencil pisliğin teki.

Siz hayır diyorsunuz ama pek inandırıcı gelmedi bence de evlidir.Az değil 7 yıl olmuş niye evlenmez ki insan onca zaman

Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim
Şu iki cümleyi sabah uyandığınızda ve akşam uyurken iki doz sesli okuyun. Böyle aşk mı olur ya? Adamın beni kafese kapatma ihtimali olacak ama ayrılırsam yıkılabilecek kadar da nahif. Yürüsün ordan...

İnanmayın canım böyle ölürüm biterim diyenlere. Valla öyle de güzel hayatlarına devam ediyorlar ki. Siz asıl şu soruyu sorun kendinize; gerçekten adam mahvolur, kahrolur diye mi ayrılamıyorsunuz. Yoksa unutulursam acı çekerim diye mi korkuyosunuz ?

Tavsiyem kalbinizdekini silmeden hayatınıza yeni birini almamanız. Alacağınız kişiye yazık olur sizde daha çok üzülürsünüz.

imkansız diye birşey yoktur bu hayatta...

Birakitamolsa Kaç yaşinda basladiniz bu iliskiye? İlk aşkınızla olan iliskinize yani. Tanıştığınızda kaç yaşındaydiniz?
Not: Şimdi gordum yasinizi. 7 senelik diyorsunuz. 19 yasinda tanismissiniz bu adamla. 13 yas buyukse o da o zamanlar 32 yasindaymis. Yani asla sizi kınamak için söylemiyorum ama 19 yaşında niye böyle bir ilişkiye başladınız ki, akranlarıniz dururken? O adamın amacı belli bence. 32 yasında bir adam 19 yasinda bir genc kizla iliski kuruyorsa ondan her şey beklenir. Bu benim sahsi fikrim.

Son düzenleme:
Benden sonra ölcek deil hem dimi. Oda hayatına devam eder. unutur beni bende kendime gelirim biraz böyle olcagini bilsem asla başlamazdim böyle bişeye
Hiç üzülme çok küçüksün hayatının baharındasın. Boşver herşeyi gerçekten hiç bir şey hiç kimse senden ve ailenden değerli değil. İnan bu gün sana bir şey olsa sadece annen ve baban başında durur ömür boyu ağlar. Lütfen güzel kız hayatını mahvetme

Farkındaysanız konu sahibi son yapılan yorumların hiç birine cevap vermiyor.Çünkü tahminler,söylenenler doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…