- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Haklısınız.unutmak sizin elinizde sizinki artık alışkanlığa dönmüş ve bu zaman ister. hayatınıza şuan birini alsanızda ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
imkansız biri ile 10 senemi gel gitli yedim sonra ne mi oldu vazgeçtiğimi düşündüğü an gitti iki haftada evlilik kararı aldı. haa evlenince de birşey değişmedi yine hayatıma dahil olmaya devam etmeye çalıştı. sizi gerçekten sevdi ise mutlu olduğunuzu gördüğünde o sizi bırakacaktır.
sizde önünüze bakın insanlara şans verin onu göreceğiniz her yerden yok edin hayatınızdan her anlamda çıkartın ki unutma alışma dönemi hızlı gerçekleşsin
Sizde işte benim durumuma gelmeden atin o yarayı yoksa benim gibi olursun ha benimde gecicek bigün ama n gerek vardida bu duruma gelmişim diyorum erkekler çok bencil onlar her koşulda kendilerine yuva kurup hayatlarına bakarlar olan bize oluyor işteSizinki daha zormuş
Merhaba içimi dökmek için açıyorum bu konuyu. Hayatımda ilk kez asik oldum çok sevdim sevildim tam 7 yıl. Arada aklım basima geldi evleneyim dedim başkasıyla olmadı binbir bahaneyle geri ona döndüm. Bizim evlenmemiz imkansız oluru yok yani. Şimdi yine biri çıktı karşıma aileler birbirini tanıyor çocuk iyi biriymiş falan. Yaşım 26 artık amaçsız yaşamak istemiyorum tamam dedim gelsinler bi görelim brbrmizi ama... Ama işte kalbim parçalanıyor sanki olmayacak bi adam için sağlığımdan oluyorm. Pskolojim yerle bir çok seviyorum kıyamıyorm ben yokken mahvolcak üzülüyorum ama nereye kadar. Ne zamana kadar avutcaz birbirmizi. Çok üzgünüm kızlar biliyorum karışık oldu ama nasıl unutulur ilk aşk nasıl vazgeçilir söyleyin bende önüme bakıyım artik(
Haklısınız kadınlar fazla vicdan yapıyor sanırımSizde işte benim durumuma gelmeden atin o yarayı yoksa benim gibi olursun ha benimde gecicek bigün ama n gerek vardida bu duruma gelmişim diyorum erkekler çok bencil onlar her koşulda kendilerine yuva kurup hayatlarına bakarlar olan bize oluyor işte
O psikopat, siz saplantılı.Iste sevgimi saplantimi kiyamamakmi bilmiyorum. Ben onun hayatında yokken hep mutlu olcagina emin olsam arkama bakmam belki gibi gelio mutlu olsun istiyorum benden sonrda
Bencil pisliğin teki.Keşke ilişki bitince herkes normal hayatına devam etse. Biz ayrılık konustgmzda bana hayatına devam et tabi ama senden sonra yıkılcm ben diyo. Oyle diyince dunya başıma yikılıyor sanki. Kendimden vazgectm 7 yıl sırf bu sözü söyledigi icin.
Siz hayır diyorsunuz ama pek inandırıcı gelmedi bence de evlidir.Az değil 7 yıl olmuş niye evlenmez ki insan onca zamanMerhaba içimi dökmek için açıyorum bu konuyu. Hayatımda ilk kez asik oldum çok sevdim sevildim tam 7 yıl. Arada aklım basima geldi evleneyim dedim başkasıyla olmadı binbir bahaneyle geri ona döndüm. Bizim evlenmemiz imkansız oluru yok yani. Şimdi yine biri çıktı karşıma aileler birbirini tanıyor çocuk iyi biriymiş falan. Yaşım 26 artık amaçsız yaşamak istemiyorum tamam dedim gelsinler bi görelim brbrmizi ama... Ama işte kalbim parçalanıyor sanki olmayacak bi adam için sağlığımdan oluyorm. Pskolojim yerle bir çok seviyorum kıyamıyorm ben yokken mahvolcak üzülüyorum ama nereye kadar. Ne zamana kadar avutcaz birbirmizi. Çok üzgünüm kızlar biliyorum karışık oldu ama nasıl unutulur ilk aşk nasıl vazgeçilir söyleyin bende önüme bakıyım artik(
Şu iki cümleyi sabah uyandığınızda ve akşam uyurken iki doz sesli okuyun. Böyle aşk mı olur ya? Adamın beni kafese kapatma ihtimali olacak ama ayrılırsam yıkılabilecek kadar da nahif. Yürüsün ordan...Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim
imkansız diye birşey yoktur bu hayatta...Merhaba içimi dökmek için açıyorum bu konuyu. Hayatımda ilk kez asik oldum çok sevdim sevildim tam 7 yıl. Arada aklım basima geldi evleneyim dedim başkasıyla olmadı binbir bahaneyle geri ona döndüm. Bizim evlenmemiz imkansız oluru yok yani. Şimdi yine biri çıktı karşıma aileler birbirini tanıyor çocuk iyi biriymiş falan. Yaşım 26 artık amaçsız yaşamak istemiyorum tamam dedim gelsinler bi görelim brbrmizi ama... Ama işte kalbim parçalanıyor sanki olmayacak bi adam için sağlığımdan oluyorm. Pskolojim yerle bir çok seviyorum kıyamıyorm ben yokken mahvolcak üzülüyorum ama nereye kadar. Ne zamana kadar avutcaz birbirmizi. Çok üzgünüm kızlar biliyorum karışık oldu ama nasıl unutulur ilk aşk nasıl vazgeçilir söyleyin bende önüme bakıyım artik(
Hiç üzülme çok küçüksün hayatının baharındasın. Boşver herşeyi gerçekten hiç bir şey hiç kimse senden ve ailenden değerli değil. İnan bu gün sana bir şey olsa sadece annen ve baban başında durur ömür boyu ağlar. Lütfen güzel kız hayatını mahvetmeBenden sonra ölcek deil hem dimi. Oda hayatına devam eder. unutur beni bende kendime gelirim biraz böyle olcagini bilsem asla başlamazdim böyle bişeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?