• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız aşk

Bence imkansız aşk değil. Sadece korkuyorsunuz yeni insanlar tanımaktan. İlk ilişkiniz olduğunu yazmışsınız. Başka bir türlüsünü görmemişsiniz o yüzden vazgeçmek zor geliyor. Adam vazgeçilmez olduğundan değil. Sizi bekleyen kim bilir daha ne güzellikler var. Onları düşünün. İleride emin olun güleceksiniz bu halinize..
Evet korkuyorum unutmaktan korkuyorum bi daha hicbisey eskisi gibi olmucak sanki bencede adamin vazgecilmicek bi tarafi yok bana ne olduğunu anlamıyorum

Bu bağlılık değil sevgili Blackwomann Blackwomann bu bir bağımlılık. Her bağımlılık gibi acı vericidir ve bıçak gibi kesip atmak gerekir ama bir kez kurtuldunuz mu öyle bir özgürleşirsiniz ki yeniden doğmuş gibi olursunuz. Bence buna değer. Asla çaresiz hissetmeyin çünkü çaresi var. İyi bir terapist araştırın ve herşeye yeniden başlayın.

24 yasindayim sorun adamdan tamamen kurtulmak unutmak
birden keseceksin numara degistir ortam degistir.aynı seyi kocan sana yapsa be düsünürsün. yada kızına.

adam seni havada kapar 24lük le geziyor kapındada yatar.yarın birgün adama 20 yasında biri baksa onada yavsar

ben bir arladasımı tanıyorum .kız askından leyla olmustu lisede . ama dibi hassasiyetlerden dolayı olmasını istemedi. oglan da hovardaydı. iki yıl gelan içi yana yana gecirdi hatta sonra dedi cok uzun yıllar unutamamıs .

o dayandıysa sende dayanırsın

O kadar güçsüzümki unutmaktan bile korkuyorum sanki kimse olmucak onun gibi hem unutmak hemde unutmamak istiyorum onu anılara gömmek istemiyorum bilmiyorum cok caresizim
Zamana bırakın onu özlediğinizi fark ettiğiniz an hemen ama aramızdaki yaş farkı fazlaydı ama evliydi gibi telkinlerde bulunun kendinize hem belki aileniz de evlenmenize karşı olacaktı yaşınız daha çok geç İnanın karşınıza daha iyileri çıkacaktır hem mantığınıza hem kalbinize aynı anda uyan biri olacaktır muhakkak sadece biraz sabır biraz zaman ve de kararlılık hem aşkın herşey olmadığını mutluluk için yeterli olmadığını şu kk okuyarak da anlayabilirsiniz Allah yardımcınız olsun inşAllah

Bu bağlılık değil sevgili Blackwomann Blackwomann bu bir bağımlılık. Her bağımlılık gibi acı vericidir ve bıçak gibi kesip atmak gerekir ama bir kez kurtuldunuz mu öyle bir özgürleşirsiniz ki yeniden doğmuş gibi olursunuz. Bence buna değer. Asla çaresiz hissetmeyin çünkü çaresi var. İyi bir terapist araştırın ve herşeye yeniden başlayın.
Evet bagımlılık inanın her sabah yeni bi baslangıc diyorum yorumunuz umut verici insallah yarın ki baslangıc süper olucak tamamen yenilenmis unutmus olarak

birden keseceksin numara degistir ortam degistir.aynı seyi kocan sana yapsa be düsünürsün. yada kızına.

adam seni havada kapar 24lük le geziyor kapındada yatar.yarın birgün adama 20 yasında biri baksa onada yavsar

ben bir arladasımı tanıyorum .kız askından leyla olmustu lisede . ama dibi hassasiyetlerden dolayı olmasını istemedi. oglan da hovardaydı. iki yıl gelan içi yana yana gecirdi hatta sonra dedi cok uzun yıllar unutamamıs .

o dayandıysa sende dayanırsın
Ortam degistirdim ama yine unutamadım evime döndüm basladı yine hersey tabi unutulur ama bana yol lazım unutmaya hicbirsey avutmuyo beni gücüm kalmadı

Evet bagımlılık inanın her sabah yeni bi baslangıc diyorum yorumunuz umut verici insallah yarın ki baslangıc süper olucak tamamen yenilenmis unutmus olarak

İnanın bundan kurtulmanız mümkün. Sadece neden böyle bir bağımlılık geliştirdiğiniz konusunda bir farkındalık yaşamanız gerekiyor. Bunun size özel bir sebebi var ve bu da terapilerle ortaya çıkar. Bu kör noktalarınızla yüzleştikçe de acınız ve korkularınız dinecek. Farkındalık temelli bilişsel terapiyi öneririm size.

Zamana bırakın onu özlediğinizi fark ettiğiniz an hemen ama aramızdaki yaş farkı fazlaydı ama evliydi gibi telkinlerde bulunun kendinize hem belki aileniz de evlenmenize karşı olacaktı yaşınız daha çok geç İnanın karşınıza daha iyileri çıkacaktır hem mantığınıza hem kalbinize aynı anda uyan biri olacaktır muhakkak sadece biraz sabır biraz zaman ve de kararlılık hem aşkın herşey olmadığını mutluluk için yeterli olmadığını şu kk okuyarak da anlayabilirsiniz Allah yardımcınız olsun inşAllah
Ailem zaten normal gelenleri bile kabul etmiyo evli birini duysalar heralde kalp krizinden giderlerdi evet aşk hersey degil ben buna inanıyorum mantık en önemlisi ama mantıgım beni terk etmis hersey gibi ama tavsiyelere uyucam tabi Allah razı olsun

İnanın bundan kurtulmanız mümkün. Sadece neden böyle bir bağımlılık geliştirdiğiniz konusunda bir farkındalık yaşamanız gerekiyor. Bunun size özel bir sebebi var ve bu da terapilerle ortaya çıkar. Bu kör noktalarınızla yüzleştikçe de acınız ve korkularınız dinecek. Farkındalık temelli bilişsel terapiyi öneririm size.
Galiba onu bi evden kacış bi çıkış noktası olarak gördüm fırsat buldukca yanımdaydı her anımda her yönden destekliyodu beni bırakınca büyük bi bosluk olustu bende yalnızlık simdi arkadas edinmek bile istemiyorum acık ortamda bile sessizce aglıyorum her yerde onun anısı var

Galiba onu bi evden kacış bi çıkış noktası olarak gördüm fırsat buldukca yanımdaydı her anımda her yönden destekliyodu beni bırakınca büyük bi bosluk olustu bende yalnızlık simdi arkadas edinmek bile istemiyorum acık ortamda bile sessizce aglıyorum her yerde onun anısı var

Evet maalesef büyük boşlukları onunla doldurmuşsunuz ve sorunlarınızdan bir süre için de olsa uzaklaşmışsınız. Bu yaşattığı hissin bağımlısı olmuşsunuz kısacası. Ama gördüğünüz gibi bu sadece bir yanılsamadan ibaret. Aileniz yine aynı aile, sorunlarınız yine öylece orda duruyor sadece siz bir süre için onun aracılığıyla ötelediniz bunları. Yani hayat düzeninize ilişkin olumlu bir değişiklik yapmanız gerekecek. İyi hissettikçe ona duyduğunuz bu ihtiyaç azalacak.

dalga geçmiyorum yaaa, o kadar romantik anlatmışsın ki, aşkınızın kutsallığı gözlerimi yaşarttı,
ayrı kalamıyorsunuz belli ki,
karısı olacak o pis kadın aradan çekilse nasıl da mutlu, masalsı olacak aşkınız...
neden sahip çıkmayasınız ki, belki bidaha böyle bir aşkı asla bulamayacaksınız,
gerçek aşk bir kere yaşamır onu da kaybetmeyin, yazık değil mi ikinize de.
:KK57:

Benden 1 yaş büyüksün , düşünüyorum da 40 yaşında evli bir adam ? Hiç çekici gelmiyor inan yasıtlarınla çok daha iyi zaman geçirebilirsin .Sadece ilk onu tanıdığın için öyle geliyor ve gelelim asıl meseleye bu insanla devam etsen ailen duyacak tabi ki karşı çıkacak aileni böyle üzmeye değer mi ? Milletin ne dediğine pek takilmayan bir insanım ama hayatın bir gerçeği bir ton laf edicekler evli 40 yaşında bir adamla diye tabiri caizse adın çıkacak ve bence birgün yaşına uygun biri çıkacak ama sırf bu muhabbet duyulursa ki duyuldu farzedelim bu olaydan evli bir erkekle beraber olmandan dolayı çok laf işiteceksin keşke diyceksin ama çok geç olmuş olucak.Şunu da unutma evli bir erkek sana sadece senin ona besledigin duyguları beslemez hep aklında cinsellikte olur sadece kart horoz işini bilir çaktırmaz..Ayrıca o iğrenç biri evliyken ve üstelik kendinden muhtemelen eşinden yaşça küçük biriyle beraber yani ne 10 sene sonra sende eskiyceksin onun gözünde yeni bir 24lük arayışı içine girer bu hesap.Şunu da unutma senden cokkkk cokkk fazla tecrübeli seni öyle bir alt üst eder birde kendini öyle bir işin içinden sıyırır ki aklın şaşar bile bile ateşe atma bence kendini.

Unutmak istiyorsa sunlari dusun.
-40 yasin da sizin abiniz yasin da siz daha 24
-adam evli....
-karisini aldatiyir sizi de aldatir daha fazlasina gerek yok sanirim

dalga geçmiyorum yaaa, o kadar romantik anlatmışsın ki, aşkınızın kutsallığı gözlerimi yaşarttı,
ayrı kalamıyorsunuz belli ki,
karısı olacak o pis kadın aradan çekilse nasıl da mutlu, masalsı olacak aşkınız...
neden sahip çıkmayasınız ki, belki bidaha böyle bir aşkı asla bulamayacaksınız,
gerçek aşk bir kere yaşamır onu da kaybetmeyin, yazık değil mi ikinize de.
Bu konu da ciddimisiniz?
Umarim sakadir verdiginiz tavsiye korkunc...

Adam karisini aldatiyor bi kere bu zaten bi karektersizlik. Sende yazdığın gibi ilk bu kişiyle tanıştığın icin asık olduğunu sanıyorsun bence. Kendine göre kafa dengi biri çıkar inş karşına.
Eşiyle arasida bozuktur kesin Yani oyle derler hep....

Back
X