• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız aşk

6 ay küs kaldık yazmışsın. Demek ki ilişkiniz 1 sene civarı. Eşinden madem ayrı yaşıyor, bu 1 sene içinde boşanması gerekirdi, seni gerçekten seviyor ve evlenmek istiyorsa.

Açıkçası sadece seninle heyecan peşinde, akşam olunca sıcak yuvasına eşinin ve çocuklarının yanına dönüyor ve eşi öğrenene kadar boşanma olmayacak tabi eşi boşanmak isterse.

Bence bir yerde zaten ayrılacak yolunuz da ilerde aklınıza gelince keşke görüşmeseydim diye üzüleceksiniz hep pişman olacaksınız. Düşünmeyin bu adamı konuşmayın asla görüşmeyin

Kırıcı bir şekilde yorum yapmamamızı belirtmişsin, tüm forum adına ben utandım. Bir kişi konu açarken bunu diyor, bunu dememesi demesine gerek kalmaması gerekir :( zaten hepimiz kırmadan düzgünce konuşmalıyız

Konuya gelirsek, ricanızı dikkate alarak konuşuyorum. Bir kişi kendinden 20 -30 yas büyük birine aşık olduğunu düşünüyorsa, o yaşıtlarında olan normal genel geçer ölçütlere sahip değil demektir. Arkadaş, dost olabilmeniz bile sizi normal standartlardan farklı bir yere taşıyor. Burada neyin normal olduğu tartışılır elbet ama yaşıtlarınız gibi değilsiniz. Yaşadıklarınız normal değil. Hani babası yaşında adamlara aşık olanları hep kınarız ya Aslında gözden kaçırdığımız bir ayrıntı var, karakter meselesi. Bazı kişiler kendi yaşıtlarıyla anlaşamaz, genlerden mi kaynaklı çocukluk travması mı bilemiyorum, milyonda bir oluyor böyle, toplum bunu hoş karşılamıyor bende hoş karşılamıyorum evli olmasıysa apayrı bir mevzu ya. Kabul etmemiz gereken gerçekse herkes gibi değilsiniz. Bunu kırıcı algılamayın lütfen ama normal bir İnsan sizin yaptığınız şeyi yapamaz :(

Kırıcı bir şekilde yorum yapmamamızı belirtmişsin, tüm forum adına ben utandım. Bir kişi konu açarken bunu diyor, bunu dememesi demesine gerek kalmaması gerekir :KK43: zaten hepimiz kırmadan düzgünce konuşmalıyız

Konuya gelirsek, ricanızı dikkate alarak konuşuyorum. Bir kişi kendinden 20 -30 yas büyük birine aşık olduğunu düşünüyorsa, o yaşıtlarında olan normal genel geçer ölçütlere sahip değil demektir. Arkadaş, dost olabilmeniz bile sizi normal standartlardan farklı bir yere taşıyor. Burada neyin normal olduğu tartışılır elbet ama yaşıtlarınız gibi değilsiniz. Yaşadıklarınız normal değil. Hani babası yaşında adamlara aşık olanları hep kınarız ya Aslında gözden kaçırdığımız bir ayrıntı var, karakter meselesi. Bazı kişiler kendi yaşıtlarıyla anlaşamaz, genlerden mi kaynaklı çocukluk travması mı bilemiyorum, milyonda bir oluyor böyle, toplum bunu hoş karşılamıyor bende hoş karşılamıyorum evli olmasıysa apayrı bir mevzu ya. Kabul etmemiz gereken gerçekse herkes gibi değilsiniz. Bunu kırıcı algılamayın lütfen ama normal bir İnsan sizin yaptığınız şeyi yapamaz :KK43:
Kırıcı yorum yapmayın diyor çünkü yaptığı şeyin ne kadar kötü olduğunun farkında. Ben aldatilan kadın namına yorum yapayım çünkü aynı şeyleri yaşadım. Hayatınızı herşeyini zi paylaştığınız adamın aniden bir pislik olduğunu anlıyorsunuz Allah bunu kimseye yaşatmasin çok acı çok ağır. Adam zaten şerefsiz de evli olduğunu bildiğin adam için kopamiyorum nedir? Hepimizin kizkardesi kızı anasi teyzesiyle var. Yapmasınlarr kardeşim bekar adam mi yok? Bir de kötü yorum yapmamaliymisiz ysamaysn bilmez bu aciyi

Adam neden karısından ayrı ? Madem karisi ile herseyi bitirmiş neden boşanmıyor? Adamı, karısına bağlayan şey ne? Nasil tanıştınız? Bu soruların cevaplarını gerçekten merak ediyorum.

Ya güzelim inanma böyle şerefsizlere..Sen aklını başına al yok karısını bıraktı bilmemne..Sen neden ona okadar aşıksın biliomusun kadın ruhundan anliyor,nereden seni tava getireceginin farkında kurt..Sende kuzusun bunu aklından çıkarma kendine gel.neden o eskisi gibi değil biliomusun tamam artık sen tava gelmiş iyice baglanmissin,onun yağmurda islanmasina,kapında parçalanmasına gerek kalmamış.ağina dusmussun.Boşanmadan asla adım atma çok mutsuz olursun.cokta gencmissin.Sakın her sözüne güvenme uyan.

Evet çok dogru ama kendime inanılmaz kızıyorum asırı bitkinim yasama gücüm kalmadı gibi bisey

Gencecik kizsin, karsina baska insanlar da cikacaktir emin ol. Ilk ayrildigimda bende nefes alamayacakmisim gibi geliyordu ama zamanla unutuyorsun. Simdi benim de hayatimda biri var, iyiki eskiler olmamis diyorum :)

6 ay küs kaldık yazmışsın. Demek ki ilişkiniz 1 sene civarı. Eşinden madem ayrı yaşıyor, bu 1 sene içinde boşanması gerekirdi, seni gerçekten seviyor ve evlenmek istiyorsa.

Açıkçası sadece seninle heyecan peşinde, akşam olunca sıcak yuvasına eşinin ve çocuklarının yanına dönüyor ve eşi öğrenene kadar boşanma olmayacak tabi eşi boşanmak isterse.
5 ay sürekli konustuk ve bosanıcağını söyledi ben istemedim o zamanlar yastan dolayı tabi ailemde kabul etmezdi

Kırıcı bir şekilde yorum yapmamamızı belirtmişsin, tüm forum adına ben utandım. Bir kişi konu açarken bunu diyor, bunu dememesi demesine gerek kalmaması gerekir :KK43: zaten hepimiz kırmadan düzgünce konuşmalıyız

Konuya gelirsek, ricanızı dikkate alarak konuşuyorum. Bir kişi kendinden 20 -30 yas büyük birine aşık olduğunu düşünüyorsa, o yaşıtlarında olan normal genel geçer ölçütlere sahip değil demektir. Arkadaş, dost olabilmeniz bile sizi normal standartlardan farklı bir yere taşıyor. Burada neyin normal olduğu tartışılır elbet ama yaşıtlarınız gibi değilsiniz. Yaşadıklarınız normal değil. Hani babası yaşında adamlara aşık olanları hep kınarız ya Aslında gözden kaçırdığımız bir ayrıntı var, karakter meselesi. Bazı kişiler kendi yaşıtlarıyla anlaşamaz, genlerden mi kaynaklı çocukluk travması mı bilemiyorum, milyonda bir oluyor böyle, toplum bunu hoş karşılamıyor bende hoş karşılamıyorum evli olmasıysa apayrı bir mevzu ya. Kabul etmemiz gereken gerçekse herkes gibi değilsiniz. Bunu kırıcı algılamayın lütfen ama normal bir İnsan sizin yaptığınız şeyi yapamaz :KK43:
Yaşıtlarımla anlasabiliyorum ama olgun akıllı insanları daha cok seviyorum bende yasıtlarım gibi değilim ama niye herkes gibi değilim sizce ? Yası büyük birini sevmek dost olmak insani baskalastırıyomu huyunu sevdim o daha cocuksuydu hatta bilemiyorum bende aklım çok karışık duygularım degisiyo sürekli

Bu ne simdi tavsiyemi önerimi ne bu ? Ben ne istedim burda aklı basında insanlardan yardım beni aydınlatıp yol göstericek akıl istiyorum böyle tenkit degil
Alkis mi yapsaydim evli adamla birlikte olana ne denir biliyor musun sen?
Aklim gayet basinda kiminkinin olmadigi cok belli ;)

Burda zaman ayırıp yazan arkadaslardan biraz empati istiyorum ama benim yerime koyun kendinizi yardım isteyen benim sadece elestirmeyin bi önerinizde olsun madem

Back
X