• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız aşk :(((((

emre mor olduğu için ona aşıksın yani o kadar büyütüldüğü ve havalı gösterildiği için yoksa sokakta ondan milyon tane tatlı ve yakışıklı çocuk var boş hayallere kapılma gerçekçi insanlara yönel bu arada ben de 98 kupasında onca adam arasında hasan şaşa aşık olmuş bi ablan olarak söyledin bunları:halay::halay:

emre mor olduğu için ona aşıksın yani o kadar büyütüldüğü ve havalı gösterildiği için yoksa sokakta ondan milyon tane tatlı ve yakışıklı çocuk var boş hayallere kapılma gerçekçi insanlara yönel bu arada ben de 98 kupasında onca adam arasında hasan şaşa aşık olmuş bi ablan olarak söyledin bunları:halay::halay:
Ay ilahi canım hasan şaş deyince güldüm baya :KK70:
Büyüyünce geçer ablası. Hepimiz yaşadık o hayranlıkları :KK48::KK48:

Ben de senin yaşında İbrahim Toraman'a aşıktım öyle böyle değil hemde. :rolleyes: Bir kaç kere gördüm canlı olarak, bayılacaktım az daha. :KK8:

Zamanla geçiyor. :ıslık:

Ya ama elimde değil ki hahaha hep bir Emre ama gerçekten onun futbol oynamasına hayran kaldım diyebilirim yani

Ben de rüyamda messi yi görürdüm, bana evlilik teklif eder ısrar üstüne ısrar ederdi. evli mi diye araştırmıştım bir de, bekar olsa ne değişecektiyse :D

Merhabalar gerçekten delirmiş gibi hissediyorum. Ben futbol izlemeyi çok seven bir kızım bir futbolcuya aşık oldum resmen. Emre mor hep onu düşünüyorum. Maçlarını izliyorum. Sosyal medyada takip ediyorum falan bu nasıl bir saçmalık anlamadım ama hep aklımda. Geçer mi bilmiyorum başka kimseye bakasım gelmiyor ya 18 yaşındayım bu arada

allah kavuştursun :)
geçer geçer 2-3 seneye

beğeni demeyelim de ben de kaleci casillas ı iyi bulurdum
sevgilisiyle iyi bir çifttiler
bunu eşim maç izlerken söylemiştim bi defa
sonra bizim evde o takımın maçı bi daha hiiiiç izlenmedi :D

18 yaşında biz kimlere aşık olmadık ki ne sanatçılar şarkıcılar geçer ergenlikten hep bunlaaar.. Takıntı haline getirmeyin başka şeylerle meşgul olun.

Back
X