İmkansiz Aşk..

beautifulsweet

#HayatEveSığar
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
1.992
5.258
108
Her gün karsimdasin gülümsüyorken. Bilirsin cok severdim..icimin ortasi yangin yeri..Bakisin uzaktan uzaga gelip burnuma mühürlenen kokun..Ne yapmaliyim da unutmaliyim seni? Cikarip atmaliyim kalbimden..
Ne büyük bir suc'muş evlenip ayrilmis "dul" olmak.Ne zor'mus gururun yikilsa da hala vazgecememek..özlemek..
Yansa da yüregim vazgecmeliyim..
Aaa bee kaynana naptin bizeee :) ne yaptigini bilsen bize..Gunah be.. Ne cok seviyorsunuz birbirinizi diyen sen degil miydin? Ölen esini ne kadar sevdigini anlatirken gözleri dolan kimdi? Keske ben de onunla gidebilseydim diyen? Gitse miydin ki? Diri diri gömdün ya bizi soktun mezara. Bilmez misin ki ask ölmez..Yana yana vazgeciyorum senden sevdigim..Al su hanceri sapla kalbime sen de kurtul ben de..

bu forumda da hep imkansız asklar var :) etmeyin kendinzize eziyet

bu forumda da hep imkansız asklar var :) etmeyin kendinzize eziyet
Gel de kalbime söz gecir..Nelerle mücadele ettim nelerden vazgectim oysaki..Onu maziye gömemiyorum..Isyerimde cok iyi bir konundayim senelerimi emeklerimi heba hic edip birakamam.Ne yapabilecegimi bilmiyorum.Ne zor biseymis bu caresizlik arkadas! Azrail olup gelse neden olmasin ki :) derim..Tut elimi gidelim bize dese asla ama..Öylesine zor iste..

Kaynanıza aşık değilseniz boşuna kızmayın kadına :) sonradan öğrendi galiba evlenip ayrıldığınızı

Ama Adam arkanızda duramamış kıyan biri varsa o da o
Hayir saklamadim hic bisey kimseden..Kendine kendine gelisti bazi durumlar.Kaynanalik yapti canim benim! :)

Başınıza gelenlerin sebebi bir başkası olamaz.
Kaynana kötü olabilir ama onu dinleyen oğlu çok mu iyi?
Seçimlerimizi biz yapıyoruz, dolayısıyla suç bizde.
Aşk acısı da pistir bilirim ama kavuşamayınca adı aşk oluyor, kavuşunca güzel bir ilişki oluyor adı.

çok güzel yazmisiniz :)) tam sorunum ne olduğunu anlamadım ama anladığım kadarına şunu yazayım.
kaynana ne yaparsa yapsın adamın gönlü varsa on kaynana bir araya gelse yine ayıramaz.
kaynanasinin çok istediği yada çok iyi anlaştığı evlilikler sayılır.
gerçekten eşiyle mutlu huzurlu hayat yasabilen insanlar , onları olumsuz etkileyenleri bir yerde birakabilmeyi,
iki kişi arasındaki iletişime dahil etmemeyi basarabilenlerdir.

Ona neler söylüyorum bir bilseniz :) Secimleri biz yapiyoruz dogru ama sartlar farkli gelisiyor insanlar camasir degistirir gibi fikir degistiriyor ne yazikki.. Kavustugunuzda harika bir iliski idi simdi aşk oldu..

Ona neler söylüyorum bir bilseniz :) Secimleri biz yapiyoruz dogru ama sartlar farkli gelisiyor insanlar camasir degistirir gibi fikir degistiriyor ne yazikki.. Kavustugunuzda harika bir iliski idi simdi aşk oldu..
Ben de yaşadım öyle bir durum.
Ayrıldık, iyi ki ayrılmışız diyorum şimdi.
Beni tanıyamamış bile o kadar zamanda,
Olmuyorsa gerçekten daha iyisi olacağı için, cidden bak,
Şimdi bu sözlerin hiç anlamı yok sizin için biliyorum ama ne yapsanız fayda etmeyecek.
Yakın canınızı , çıkartın acınızı dışarı ki en sağlıklı şekilde atın içinizden.
Başka yolu gerçekten yok.

Tesekkur ederim..Anne faktoru ve ailede bazi kendini bilmezler olunca olaylar büyüdü cikmaza girdi..Bitirdik sözde..Ama biten hic bisey yok aslinda

Sözlerim karsisinda dag olsa dayanmaz..Ama sarildigi an dünya oracikta duruyor iste..Daha iyisi olacagi icindir belki de ama vazgecmem gerekiyor ilerde keske dememek icin..Ve iyi ki diyecegim zamani geldiginde biliyorum..Canimi yakiyorum onun canini da ama gel gelelim akla söz geciyor da kalp deli divane..

Ben neredeyse 3 ay bitkisel hayat yaşadıydım
Arardı da o da vazgeçemiyordu, karşılıklı telefonda ağlardık mal mal
Şimdi gülüyorum o hallerime
En kralı bile sizin can telinize dokunacak biri çıkana kadar kraldır

hmm tam neler oldu bitti bilmiyorum ama eminim herkes hayatının bir yerinde mücadele vermiştir. bende cok verdim ailelr yüzünden nikahtan dönme noktasını gelmiştik bazı yerlerde sevgi yetersiz kalıyor diye tam düşünüyordumkii sonra ben bu adamı cok seviyorum ya dedim banane annemden babamdan
ve evlendik iyikide evlenmişim :) bazen savasmak gerekir pes etmeden

:) O kismini hic sormayin tam duygusal moda giriyoruz gözler dolu dolu olmus bana bir gülme geliyor pesimden de o :) gülüsünü sevdigim.. O günler gelsin istiyorum unuttugum zamanlar gelsin..Kral da gelsin :) Gelsin de bitsin bu izdirabini sevdigim :)

Pes etmesek diyorum bazen o zamanlari da düsünüyorum emin olun..Sevgili annesi de bizimle olacak o zaman geldiginde ne olacagini bildigim icin :) imkansizligi burdan geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…