İmkansiz Aşk..

Güven anlaminda cok fazla sorun yasadim yasiyorum sadece karsi cins de degil..Ama bu sekilde de saglikli düsünüp mutlu yasayamadigimi farkettim..Haklisiniz insanlarin cikar iliskileri,bencillikleri uzerine kurulu cogu iliski.Insan kendini bildigi zaman ve diger insanlarin zihinlerinden geceni hissettiginde depresif bir ruh haline büründügünde yasamdan keyif almaz ama bu gercekleri de degistirmez.Dikkatli,temkinli ve biraz da bencil olmak gerekiyor sanirim.Fikirlerinizi paylastiginiz icin tesekkür ediyorum..

Guvenmek guzeldir, ama kontrol altinda tutmak daha guzeldir:) her zmn mumkun olmasada.. nacizane tavsiyem..

Ailesinin Ağzına bakan adamdan hiçbir şey olmaz . Evlenmiş ayrılmış olman senin suçun değil herkesin basına gelebilir . Üzme kendini bu olayı da kafana çok takma . Ilerde inşallah seni mutlu eden birini bulursun .

Cok sagolun.Kendisinin isyerinin isyerimin karsisinda olmasi biseyleri daha zor hale getiriyor.Ama tüm gücümle,irademle ve gururumla karsi koyacagim.Cizgi cekip kaldigim yerden devam etmek istiyorum tekrar.Destekleriniz icin tesekkür ederim..❤

Rica ederim ne demek
Kendinize güvenin hersey gönlünüzce olsun

İstemsizce bende güldüm arkadaşım.Konu nedir tam olarak eşinden mi ayrıldın ?
Bizim olayimiz bu.Aglarken gülüyoruz gülerken agliyoruz falan :) Bir arkadasin soyledigi gibi tam bir romantik komedi :) Senaristler görün bizi :)
Bir evlilik yasadim bitti gecmiste kaldi.Suan da beraber oldugum erkek arkadasimla evlilik planlari yaparken gecmisimde biraktigim evlilik gündem oldu ailesi olaya dahil oldugu icin problem oldu bunun yanisira evlendigimizde yanimizda annesinin de olmasini isteyince problem uzerine problem is icinden cikilmaz bir hal aldi.Önce erkek arkadasim is yogunlugunu azaltacak sonra aile büyükleri ikna edilecek isler yoluna girerse evlendigimizde annesi de bizimle birlikte yasayacak.Asktan o kadar gözüm kör olmustu ki annesinin ilk bizimle olmasini istedigini soylediginde neden olmasin demistim.Genis capli dusundugumde esin ailesi ile yasayan arkadaslarin yasamis olduklarini okudukca ileriye yönelik cok saglikli bir birliktelik yasayamayacagimiza kanaat getirdim.Kaldi ki gecmisimi sorun eden bir aile olacak karsimda..Kimseyi ikna etmek zorunda oldugumu sanmiyorum bu baglamda cunku en basinda erkek arkadasim ve annesi durumumu biliyordu.Ne onurumu ne gururumu ne mantigimi devre disi birakmadan kurtulmak istiyorum..Ama suan elimi kolumu baglayan tek sey ask iste..Ne yapmam gerektigini aslinda biliyorum ama sizlerin de fikrini almak istedim.Akil,akildan üstündür.Normal hayatimda özel hayatimi konusmayi cok tercih etmiyorum.Sanal da olsa burda sizinle paylastim iyi de geldi.Güzel insanlar var burda..Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Size de tesekkur ediyorum arkadasim..❤

Seven insanın kafası karışmazdı.
Demek ki tam oturmamış onda da.
Ya da o evlenmiş ayrılmış olmanızı içten iç'e sorun yaptı.

Nerdesin ya bu konuda yorumunu göremedim :)
zvjezdan

Seven insanın kafası karışmazdı.
Demek ki tam oturmamış onda da.
Ya da o evlenmiş ayrılmış olmanızı içten iç'e sorun yaptı.

Nerdesin ya bu konuda yorumunu göremedim :)
zvjezdan
Kendisi icten ice sorun yapsa böyle bir mücadeleye girmezdi diye düsünüyorum :) Anneye düskünüz biraz..

Bu kadar aci niye? Cok savunmasiz kaldim bu kez dogru sanirim onca zaman sonra olmadik bir zamanda kendisine carpilmamdan:)
Aslinda disardan bakildiginda kimse durduramaz dogru.Kendisi sehit bir babanin oglu..Annesiyle arasinda doldurulmaz bir duygusal boslugu var ki cogu zaman beni de duygulandirmistir..
Annemle ikilemde kaldigimiz zaman eninde sonunda benim dedigim olmustur ama onun dusunceleri de hep kalbimde aklimda yer etmistir.Zaman zaman da kizamiyorum.12 yasindan beri annesiyle mucadele veren babasinin mezarina her gitmesinde ona sözler vermis bir adam..
Sevdigini gözlerinden hissedemesem emin olun 1 dk dusunmem mucadele vermem.Kim daha cok seviyor bilinmez ama ben kendisini cok sevdigimi biliyorum..Herseyi bu kadar icinde yasamis yasayan bir adami böylesi bir hale getiren ben isem bir farkim var demektir..o fark da icine sigdiramadigi ask'i..

Biraz daha detay verirsem desifre olacagim :)) kizzzz kkda ne dedikodumu yapiyorsun anami da atip tutmusun diyip kafa etlerimi lime edecek :))

Kadınlar artık şu melankoliklikten vazgeçmeli.Seversin aşık olursun acı da çekersin ama herşeyin de bir sınırı var.İnsan kendi hayatını idame ettirmek için,mantığını da kullanmalı.Dul demiyorum ama ,başından birşeyler geçmiş evlenmiş boşanmış insan daha temkinli yaklaşmalı aynı acıları yaşamamak için.
Annesinin cehaleti,düşünce yapısı zihniyeti umrumda değil.Ama sırf bu sebeple,evlenmek için annesinden onay bekleyen erkek,evlenilecek olgunlukta ve zihniyette değildir.

Acimadi kii zihniyeti de cok saglikli gelmiyor bana aci yasaya yasaya ögreniyor sünger cekebiliyor insan bazen..En azindan benim icin öyle..Yasagimiz sey disardan göründügü gibi basit degil yine de fikirlerinize saygi duyuyorum paylastiginiz icin de tesekkur ediyorum..
Zaten gecmiste yasamis oldugum problemlerden sebep mantikli davranmaya calisiyorum düzeltmek adina degil suan bitirmek adina mücadelem..Yoksa acidan beslenen bir bergen degilim.. :)
Evlenmek icin anneden onay bekleyen erkek bana göre de belli bir olgunluga erismemis anlamina gelir.Ama bazi detaylar vardir -ki elimden geldigince detay paylasmaya calistim erkek arkadasim adina da haksizlik olmamasi adina..Onun da kendine gore hakli gerekceleri var ama bu benim ona anlayis gosterip hayatimi mahfetmek istedigim anlamina gelmiyor.Kafamda aklimda biten bir durumu kalbimde de bitirdigim an zaten kurtulacagim bu durumdan..Hayat iste..Bekleye sabrede ögreniyor insan.Lakin bazen kalbe söz gecmiyor.Ama gececek..
Dilerim dogruya ulasmak icin bir yol olsun zaman hep..

Benim anlattığım şey le acımadıkiii zihniyeti ynı şey değil.Aman acı çekerek öğreneyimdiye de hayatta her şeye gözü kapalı yürümemeli.Dışardan göründüğü gibi basit değil diyorsunuz ama,bazen insan içinde yaşadığı şeyle yoğrulduğundan dışarıyı göremez.Ki aşk acısı,hayattaki çoğu acının yanında romantik kalıyor.Hiç bir sebep,hiç bir şey,bir erkeğin annenin onayına binaen hayatıyla ilgili karar vermesini haklı çıkarmaz.Anne tek başına büyütmüştür,fedakarlık yapmıştır,baba yoktur.......bunlar anne babanın yetişkin bir evlat üzerinde karar verme üstüğünlüğü olmasını gerektirmez.Kaldı ki,kötü bir insanla da birlikte değil.Evlenip boşanmış olmayı bahane bile edilmesini hakaret sayarım.Bu zihniyet çirkin bi zihniyetç

Cok büyük bir haksizlik..Ben anne oldugumda asla bunu yapmayacagim asla kimseyi yargilayip oglumun/kizimin kararlarinin orta yerine sirayet etmeyecegim.Haklisiniz..Bir baskasi bu tip bir konu acsa ben de bu sekilde yorumlar yapardim..
Ask acisi bir cok acinin yaninda romantik kaldigi dogru.Ben de epey duygusal bir insanim zaten..Ama cok sevdiginiz caniniz bildiginiz bir insanin kaybi romantizmden cok daha öte..O beni kaybetti..onlar kaybetti..Bu sebebi hakaret olarak algiladim ben de..Asil can acitan bu'ydu aslinda..Onlar öldü artik..Diger türlü yoklugunu kabullenemezdim..
Hayatima kaldigim yerden devam ediyorum simdi..
Gururluyum,dimdik ayakta..Onlar utansin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…