- 2 Mart 2017
- 676
- 362
- 23
- Konu Sahibi beautifulsweet
-
kayınvaldemle bende cok çatıştım zamanında hatta bilirmisiniz bilmemPes etmesek diyorum bazen o zamanlari da düsünüyorum emin olun..Sevgili annesi de bizimle olacak o zaman geldiginde ne olacagini bildigim icin :) imkansizligi burdan geliyor :)
Tanistik kendisiyle aslinda bir catisma vs olmadi beni sevdi de ben de kendisini..Ama sonradan olaylar farkli bir seyir aldi anlayamadigim sekilde..Diger aile büyukleri olaya dahil oldu detayini da merak edip sormadim acikcasi..Kendisi de bize eslik edecek sayet evlenirsek :) Ayriyeten evleri var aslinda ama kendisini birakmak istemiyor benim 33 yasindaki minik! bebegim :))kayınvaldemle bende cok çatıştım zamanında hatta bilirmisiniz bilmem
istanbullu gelin var şu sıra tvlerde esma sultan vardır bizim o misal bir çatışma icersindeydik ama zamanla birbirmizi tanıyınca simdi annem kadar degerli benim icin. 2 geliniz beni digerinden cok daha sever.
ordan bu noktaya nasıl geldik bilmiyorum bir sekilde beni gördü ben onu anladım aslında sert görünen ama ici cocukları düşünen annenden ibaret bir kadın sadece belkide biraz büyüdükde :)
Kendisi evllilik,nisan vs yasamamis birisi..Adamda daha önce evlenmiş değil mi? Doğru anladim.
ikna edersin artık. güzel vaatlerle :) cok zor olmaz 33 yıl anneni görmüssün artık beni gör diyerekten:dTanistik kendisiyle aslinda bir catisma vs olmadi beni sevdi de ben de kendisini..Ama sonradan olaylar farkli bir seyir aldi anlayamadigim sekilde..Diger aile büyukleri olaya dahil oldu detayini da merak edip sormadim acikcasi..Kendisi de bize eslik edecek sayet evlenirsek :) Ayriyeten evleri var aslinda ama kendisini birakmak istemiyor benim 33 yasindaki minik! bebegim :))
Ya ben karşımda bana yalvarır gibi bakarken- ben beceriksizim, sen güçlüsün, bir şey desen de ben de sayende rest çekebilsem her şeye- temalı bakışlarına bile karşılık vermedim, çünkü bu adam beni bu halde, bu şekilde rahatça bırakabiliyorsa ileride onun çocuğunu doğurduğum gün de bırakabilir diye düşünüp hiç yüz vermedim.:) O kismini hic sormayin tam duygusal moda giriyoruz gözler dolu dolu olmus bana bir gülme geliyor pesimden de o :) gülüsünü sevdigim.. O günler gelsin istiyorum unuttugum zamanlar gelsin..Kral da gelsin :) Gelsin de bitsin bu izdirabini sevdigim :)
O beni ikna edemiyor :)ikna edersin artık. güzel vaatlerle :) cok zor olmaz 33 yıl anneni görmüssün artık beni gör diyerekten:d
Seviyorum elimde degil..ama hayatimda kalmasina musade edecegimi düsünmüyorum..Koskoca adam anasının lafıyla ayrılıyorsa; suç kaynanada değil, ona o cesareti verende. Anasının eteğinin altından dünyayı izleyen bir erkeğimsiyi daha fazla sevmeyeceksin, değil mi?
Ne kadar evlenme teklif edesi varmis..Sonra da sebepsiz terk etti bu da baska bir boyut..Bana yapmis olsa dar ederdim ona dünyayi :) Belki de daha iyisini yasayacagim icindir kadere inanirim gelen gideni aratir derler ama bakalim hayirlisi :) Mutlulugunuz daim olsun..Paylasiminiz icin tesekkur ederim..❤Ya ben karşımda bana yalvarır gibi bakarken- ben beceriksizim, sen güçlüsün, bir şey desen de ben de sayende rest çekebilsem her şeye- temalı bakışlarına bile karşılık vermedim, çünkü bu adam beni bu halde, bu şekilde rahatça bırakabiliyorsa ileride onun çocuğunu doğurduğum gün de bırakabilir diye düşünüp hiç yüz vermedim.
Arkasından boğazım düğüm düğüm canım parçalanırken bile kuyruğu hep dik tuttum, gururum onun zayıf karakterinden daha önemli çünkü .
Yüzüne karşı hiç bozmadım kendimi arkasından salya sümük ağladım
Kendi kendimi parçalaya parçalaya bitirdim, zira beni ancak ben acıtabilirdim,bir başkası değil.
Ben fazla gururluyum ve iyi ki öyleyim çünkü yaptığı zayıf karakterli birisi için intihar sebebiydi.
Evlenme teklifi etti çok kapsamlı bir organizasyonla,sevinçten ağlayarak etti hem de, birkaç gün sonra da sebepsiz terketti. Terk ederken de kafamı taşlara vurarken parçalayacağımı biliyorum ama böyle olması gerekiyor gibisinden de salak laflar etti. Sebebini bile sormadım. Benim için önemli olan sonuçlardır çünkü.
Ay neyse, iyi ki ayrılmış benden, sağolsun
Şimdi eşimle mutluyum, huzurluyum.
Acıdan beslenen sersem bir eşim yok çok şükür.
Sormak aklima simdi geldi afedersin:) Ayrilma sebeplerimiz ayni mi?Ya ben karşımda bana yalvarır gibi bakarken- ben beceriksizim, sen güçlüsün, bir şey desen de ben de sayende rest çekebilsem her şeye- temalı bakışlarına bile karşılık vermedim, çünkü bu adam beni bu halde, bu şekilde rahatça bırakabiliyorsa ileride onun çocuğunu doğurduğum gün de bırakabilir diye düşünüp hiç yüz vermedim.
Arkasından boğazım düğüm düğüm canım parçalanırken bile kuyruğu hep dik tuttum, gururum onun zayıf karakterinden daha önemli çünkü .
Yüzüne karşı hiç bozmadım kendimi arkasından salya sümük ağladım
Kendi kendimi parçalaya parçalaya bitirdim, zira beni ancak ben acıtabilirdim,bir başkası değil.
Ben fazla gururluyum ve iyi ki öyleyim çünkü yaptığı zayıf karakterli birisi için intihar sebebiydi.
Evlenme teklifi etti çok kapsamlı bir organizasyonla,sevinçten ağlayarak etti hem de, birkaç gün sonra da sebepsiz terketti. Terk ederken de kafamı taşlara vurarken parçalayacağımı biliyorum ama böyle olması gerekiyor gibisinden de salak laflar etti. Sebebini bile sormadım. Benim için önemli olan sonuçlardır çünkü.
Ay neyse, iyi ki ayrılmış benden, sağolsun
Şimdi eşimle mutluyum, huzurluyum.
Acıdan beslenen sersem bir eşim yok çok şükür.
Değil, ben sebebini hala bilmiyorum ki üstünden tam 10 yıl geçti.Sormak aklima simdi geldi afedersin:) Ayrilma sebeplerimiz ayni mi?
Fazla güclü karakter..Erkekler kadinlarin genelde ezilmesinden,büzülmesindem hoslanir ama benim ufaklik sagolsun bayiliyor fazla güclü karakterli hatunlara:) 1) Annesi 2)Ben deniz :) Burc olarak da karakter olarak da ayniyiz ama iki güclü karakter carpisir:)Değil, ben sebebini hala bilmiyorum ki üstünden tam 10 yıl geçti.36 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim şimdi.
Tahminlerim var sadece, fazla güçlü bir karakter olduğum için kaldıramadı sanıyorum.
İşler ciddiye bindiği için de belki başkasının lafı belki de kendi fikirleriyle bu yolu tercih etti.
Öyle ya da böyle tek bildiğim iyi ki bu yolu tercih etmiş ve ben eşimle karşılaşmışım.
Allah beni resmen kayırmış, kollamış
Ben zor değil hiç bağlanamayan biriyimdir.Fazla güclü karakter..Erkekler kadinlarin genelde ezilmesinden,büzülmesindem hoslanir ama benim ufaklik sagolsun bayiliyor fazla güclü karakterli hatunlara:) 1) Annesi 2)Ben deniz :) Burc olarak da karakter olarak da ayniyiz ama iki güclü karakter carpisir:)
Dediginiz gibi sizin önceki sanirim acidan beslenen bir sersem oldugu icin cesitli atraksiyonlar yapmak istemis.O da ayri bir dunya'ymis ne tuhaf..Ne mutlu ki iyiki diyebiliyorsunuz.Cok zor baglanan bir insanim ve su yasima kadar ilk defa aski hissettim damarlarimda..Umarim keske degil de iyiki derim sizin gibi.Ask,her zaman bu bünyeye ugrayabilen bir kavram degil ama ne olursa olsun yasanmaya deger..
Insallah carcabuk gecer su zaman dilimi de..Cok huzurluyum ve mutluyummm:) derim ben de..
Ne cok benzer yönümüz var..Evliligim bittikten sonra ne istedigimi veya istemedigimi cok net cizgilerke ayirmistim aslinda ama gel gelelim Ask denen sey bütün kimyami bozdu..Hayatimda kalbimin mantigimin önüne gecmesine izin vermedim vermeyi de düsünmüyorum.Keske reelde arkadas olabilsek..Normalde cok hirsli,net,ve aldigi karari uygulayan cata cat savasci güclü insanlar arkadas edinmekte ve yer edinmekte zorlanir ki cevremi bu yuzden kisitladim güvenemiyorum da zaten kimseye..Bayiliyoruz cünkü kücümsemelere,kusur bulmalara,ezmelere..Ben zor değil hiç bağlanamayan biriyimdir.
Varsa yoksa bu dünyada önce ben Allah ben.
O fazla özeldi, uzaktan bakarken bile dua ederdim, olacaksa- ki hiç istemedim evliliği, resmen fobim vardı- onun gibi bir eşim olsun diye.
O yüzden abartmışım ona olan ilgimi. Öyle ki anası babası yatalak olsa sırtımda taşırım diyecek kadar abartmışım.
Ondan sonra daha da belirginleşti ne İSTEMEDİĞİM
Çünkü yaş ilerledikçe ya da tecrübeler arttıkça ne istediğin değil ne istemediğin daha önem kazanıyor.
Ben başkasına bağımlı adam istemediğimi tekrar anladım, duygularıyla ani karar veren romantik değil, aklıyla sakin karar veren adam istediğimi anladım.
Gibi gibi.... Uzar bu örnekler,
Sen ne istediğinden ve en önemlisi istemediğinden emin olursan Allah o kadar büyük ki, kaldıramayacağın yükle sınamıyor seni bir daha,
Gerçekten nasıl mutlu olacaksan onu veriyor,
Aşk karşılıklı dengede olursa dünyanın en güzel şeyiNe cok benzer yönümüz var..Evliligim bittikten sonra ne istedigimi veya istemedigimi cok net cizgilerke ayirmistim aslinda ama gel gelelim Ask denen sey bütün kimyami bozdu..Hayatimda kalbimin mantigimin önüne gecmesine izin vermedim vermeyi de düsünmüyorum.Keske reelde arkadas olabilsek..Normalde cok hirsli,net,ve aldigi karari uygulayan cata cat savasci güclü insanlar arkadas edinmekte ve yer edinmekte zorlanir ki cevremi bu yuzden kisitladim güvenemiyorum da zaten kimseye..Bayiliyoruz cünkü kücümsemelere,kusur bulmalara,ezmelere..
inancliyim sükürler olsun ne kadar sinava tabii olsam da su hayatta insanlarla veya olaylarla..üstesinden gelebildim suan biraz zorlansam da:) Dilerim tekrar ayni zorluklara mucadele etmek durumunda kalmam.Cünkü insanin bilmedigi duygularla bas edebilmesi zor..
Yorumlariniz moral verdi motive etti cok ama cok tesekkür ederim..
Destegini,yorumunu esirgemeyen arkadaslar elleriniz dert görmesin..
Sevgiler..❤
Böyle iki arada bir derede nereye kosturacagini sasirmis durumda is yogunlugu uzerine ayriyeten konu acilabilir hani o derece :) Aslinda yapilmasi gereken sey de belli bu isin ne olacagi da..Savasiyorum kendimle.. onun bir yel degirmenlerine karsi savasmadigi kaldi :)Bi taraf evli degilse imkansiz diye birsey yoktur! Her turlu beraber olurdum seviyorsam.. benden vazgeciosada defolsun gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?