İmkansiz Aşk..

Şöyle bir durum var kayınvalidelerin %90ı evlenmiş boşanmış gelin istemez. Bunu sorun etmemesi gereken oğluydu. Ne olmuş evlenmiş boşanmışsanız? Sizin arkanızda durmayan birini ne olur sevmeyin.

Birbirinizi çok severken kaynana mı ayırdı sizi doğru mu anladım konuyu ?

Bundan 9 sene önce gebere gebere ayrıldım bende ailesinden vazgeçmediği için. Yani bizimki anne baba görümce falan hep birlikte oturmaktan yanaydı.. bide aşırı sinirliydi.. yok olmaz çok seviyordum ama kaldıramzdım dik başlıyım biraz.. 2 sene çok acı çektim oda çok ağladı ama nuh diyo peygamber demiyordu sevseydi vazgeçerdi dedim.. hatta hastanede bile yattım. ama şimdi yanarım o hallerime keşke o kadar üzmeseydim kendimi diye.. şimdi o da bende başkalarıyla evliyiz.. çok şükür mutluyum ben onu bilmem gençliğimi heba ettim boşyere... size tavsiyem olmuyorsa zorlamayın çokta üzülmeyin kendinizden başkasına o kadar değer vermeyin.. sevseydi o da vazgeçerdi bişeylerden.

Birbirinizi çok severken kaynana mı ayırdı sizi doğru mu anladım konuyu ?
Birincisi annesinin bizimle kalacak olmasiyla bas gosteren benim evlenmis ayrilmis olmamdan kaynakli huzursuzluklara evrilen bir sürec..Bir kac isguzar aile buyugunun araya girip kafa karistirmasi huzursuz etmesi bu sureclerde ne bilsin isi ne bilsin ailesi arada kalan bir adam :) olayin özeti bu

Yari ciddi yari esprili ilerliyoruz ama korkuyorum da isin sagligimi etkileyecek boyuta gelmesinden..Zor bir surec yasamissiniz bedeller odemissiniz ama en azindan sonunuz guzel gelmis ne mutlu..Sevindim boyle olmasina..Peki ne zaman sonra kaldiginiz yerden devam edebildiniz?

Üslubunuz nedense bana karşımda bir erkek varmış gibi hissettirdi , enteresan bir ince nükteniz var , imkansız değil de bana melankolik avlu koğuş ağasını canlandıran bayanı anımsattınız , olur olur iki gönül bir olunca neler neler olur ...

Şöyle bir durum var kayınvalidelerin %90ı evlenmiş boşanmış gelin istemez. Bunu sorun etmemesi gereken oğluydu. Ne olmuş evlenmiş boşanmışsanız? Sizin arkanızda durmayan birini ne olur sevmeyin.
Sacma olan nedir biliyor musunuz? Basindan benim bu durumda oldugunu bile bile tanisma gerceklesti olumsuz herhangi birsey yoktu.Oturup iki lafin belini mi kirmadik kol kola alisverislere mi cikmadik..Sonrasinda bazi seyler hissettim ama erkek arkadasimi bu konuda sorguya cekmeyi tercih etmedim.O surecte olaylar arap sacina donmus..Simdi de cözmeye calisiyor ama ne fayda..Kendisi mükemmeliyetci bir yönetici..basarili da ama ya ask hayati? Ekmek dogra ye yani:) Konunun Ic baymamasi icin arada gülücükler espriler ama..icimdeki acisini bir ben bilirim.Sevip sevmemek elde mi ?zor ama hayatimin geri kalanini bu sorunlarla gecirmek istemedigimi biliyorum..

Yanlış anladınız galiba başkarıyla evlendik birbirimizden koptuk.. tabiki mutluyum toplam 3 sene sonra eşimle tanıştım işte.. 6 yıldır evliyim..

Renkli bir kisilige sahibim :) Az biraz meslegimin de etkisi var ama görüntüm tam tersi.Kogus agasi kivaminda premses:))
iki gönül yanyana okadar güzel ki aslinda..Yanyana olmamamiza sebepler de aska dahil mi acaba?

Renkli bir kisilige sahibim :) Az biraz meslegimin de etkisi var ama görüntüm tam tersi.Kogus agasi kivaminda premses:))
iki gönül yanyana okadar güzel ki aslinda..Yanyana olmamamiza sebepler de aska dahil mi acaba?
Yok yok anladım Zaten ben de kendi mesleğimde kendim oluyorum , ara dönemlerde başka mesleklerde özellikle inşaat şirketlerinde çalışırken aynı duruma dönüyorum, biraz o premsesliğinizi kullanın bence , yoksa ara verip daha ateşli kabul edeceksiniz gibi hissettim ben , dişiliğiniZi göstererek ikna etmelisiniz

Profilimdeki fotograf sizce de fazlasiyla disi bir premses degil mi? :) Disardan da erkeksi olsam asla ilgisini cekemezdim ama meslegim ciddiyeti kaldirabilecek bir durumda.Cogu erkek calisani olan disiplin gerektiren arizali amire sahip olan bir isyeri :) Taekwondo yaptigim seneleri de katarsak dısı sizi ici beni yakiyor :)
Annesi ruhu genc bir hatun makyajini yapan tayt uzun t-shirt takilan dolayisiyla kendi gibi kokos hatunlardan hoslanan bir tip :) ona ragmen fazla geldim disiligimle carptim aslinda ikisini de :) ama gercekler iste..Keske boyle ufak tefek sorunlarimiz olabilse..Bu biraz boyumuzdan büyük..

Çizim var ne bilim sen misin acaba diye düşündüm ama herkes güzel artık para olunca bakımlar vs vs allah eskitmesin güzelliğini canım. Şimdi konuya dönecek olursak , dişilikten kastım görüntü değil ceZbetme inçe damarından yakalama dedikleri ben de bunu idrak etmem 9 senemi aldı ama başardım neyseki. Yani tam anlamadım da ama sen boşanmış bir hanımsın o hiç evlenmemiş, kaynana oğlumu sana vermem ben de geleceğim yanınıza diyor sen asla diyorsun öyle mi

Tesekkür ederim mutlaka herkesin kendine özgü bir güzelligi var ama önemli olan ruh güzelligi ile birlestirebilmek.Ruhen erkeksi bir tarafim da var fena halde cekici cilveli tarafim da.. :) Yeri ve zamani geldiginde hangisi gerekiyorsa o.. :) Fiziksel cekim vs vs onlarda problemimiz yok.Simdi isin basinda hersey guzeldi k.v adayimla..Sonrasinda bazi aile buyuklerinin araya girmesiyle arapsacina dondu.Bu surecte evlenirsek sayet erkek arkadasimin babasi olmadigi icin annesini yalniz birakmak istemedigini onunla da bizimle olmasini istedigini soylemesi vs vs Bir sorunu cozmeden baska bir sorun..Annesinin beni kabullenmekle alakali skntilari oldugunu hissediyorum ve ayni evde kalmak..Önümüzde asmamiz gereken koca bir dag var anlayacaginiz..ikimiz de yorgunuz..

Son düzenleme:
Bana kalsa omur boyu erkeksiz yasamayi tercih ederdim ztn:)

Bu hayatta kendinden baska kimsenin kalbinden,aklindan gecenlerden emin olamazsin..
Aynen ole.. tirnagin varsa kafani kasi demisler. Karsidaki senle hangi amacla bir arada bilemezsin..sadece sevgililik icin degil evlilikler bile bole..en iisi hic guvenmemek aslinda..ztn iliskilerin hepsi nerseyse cikar iliskisi, evliliklerde dahil... cenneti vaad etmese secde etmeyecek nankor kuldan bahsediyoruz dusun.. hersey beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…