Imkansiz aşka çözüm.?

Böyle birinden bırakın hoşlanmayi aynı ortamda bulunmayin insanların dış görünümünü incir çekirdeği aklı ile komik bulan niteliksiz, birkaç kadınla aynı anda görüşecek kadar edepsiz bir adamı mı buldunuz kalbinize koyacak, uğraş bulun o saygısız tek hücreli yaratıktan kurtulup kalbi güzellere kalbinizi açın.

Kilonla dalga geçen gülen birini sevme rezil et o kim oluyor bir kere seninle dalga geçebiliyor

Merhaba arkadaslar benim durum inanilmaz vahim. Sürekli beni sinir eden kilomla dalga geçen, ortamda beni espiri malzemesi yapan, dalgacı hayırsız birinden hoşlanıyorum. Ne zaman nasıl oldu bilmiyorum benimle bu kadar uğraşan birini görmeden duramıyorum. Ona dokunmak sürekli yanında olmak istiyorum. Hatta sosyal medya durumlarima bakmis mi diye surekli takip ediyorum. Ama gel gelelim ben onun umrunda degilim zaten hayatinda da bir kac kadin var. Ise yaramazin teki anlayacaginiz mantigima o kadar ters ki ama ben onu düşünmeden yapamıyorum. Psikolojide bu duruma ne deniyor bilmiyorum ama onu unutmam gerekiyor ama nasill???
Yaşlarınızı merak ettim. Insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmek icin beyin taşımamak lazım. Sende niye dalga gecirtiyosun kendinle. Aşık olma konusuna bisey diyemem bende olmuştum ama küçüktüm. Kilo vermelisin bence. Ayrıca böyle şeylerle dalga gecenin kusuru vardır inan bana. Muhattap olma

sosyal medya durumlarınıza baktığını nasıl anlıyorsunuz?
bu arada tam sizinki gibi olmasa da ben de birinden hoşlanıyorum ve bu durumun içinden çıkamıyorum :/

Back
X