İmkansız Değil Sadece Zor Bir Yol

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Merhaba arkadaşlar 21 yaşında 75 kilo bir bayanım.
Ara ara diyet girişimlerim hep olmuştu fakat artık bu kilolar canıma tak etti diyebilirim alışveriş mağazalarına imrenerek bakmaktan, hep aynı kıyafetleri giymekten, kıyafetlerim eskiyince alışverişe çıkmaktan gerçekten çok yoruldum.
Diyete başlayalı 5 gün oldu şu anda her şey çok güzel gidiyor diyete sadık bir şekilde hareket edebiliyorum ilk hedefim 65 umarım tez zamanda kilolarımızdan kurtulabiliriz.
Bu yolda bana destek olmak birlikte hareket etmek isteyen tüm arkadaşlarımı bekliyorum.

5. Gün
Sabah- Saat 06:15
Kiraz saplı form çayı
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
Az peyniz
1 dilim buğday ekmeği

Ara Öğün - Saat 10:00
Yeşil çay ( iki dilim limon ekli)
3 Kayısı

Öğlen-12:00
Az kuru fasulye
Az patates yemeği

Ara Öğün- Saat 03:00
Yeşil Çay (iki dilim limon ekli)
10 tane kurt üzümü (Gojy Berry)

Akşam- 6:00
1 paket dezpack (çilekli)
Ben zayıflamak için bu üründen almıştım ama düzenli kullanmamıştım şimdi sadece akşam öğünümde bunu kullanıyorum elimde patlamaması için

Yatmadan yarım saat önce- Yoğut Kürü

Bugün böyle bir liste olacak arkadaşlar.
Genel olarak bu tarzda besleniyorum, günde 1 saat felan yürüyüş yapıyorum onun dışında evde trambolinle zıplıyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Başlangıç: 75

Merhaba arkadaşlar 21 yaşında 75 kilo bir bayanım.
Ara ara diyet girişimlerim hep olmuştu fakat artık bu kilolar canıma tak etti diyebilirim alışveriş mağazalarına imrenerek bakmaktan, hep aynı kıyafetleri giymekten, kıyafetlerim eskiyince alışverişe çıkmaktan gerçekten çok yoruldum.
Diyete başlayalı 5 gün oldu şu anda her şey çok güzel gidiyor diyete sadık bir şekilde hareket edebiliyorum ilk hedefim 65 umarım tez zamanda kilolarımızdan kurtulabiliriz.
Bu yolda bana destek olmak birlikte hareket etmek isteyen tüm arkadaşlarımı bekliyorum.

5. Gün
Sabah- Saat 06:15
Kiraz saplı form çayı
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
Az peyniz
1 dilim buğday ekmeği

Ara Öğün - Saat 10:00
Yeşil çay ( iki dilim limon ekli)
3 Kayısı

Öğlen-12:00
Az kuru fasulye
Az patates yemeği

Ara Öğün- Saat 03:00
Yeşil Çay (iki dilim limon ekli)
10 tane kurt üzümü (Gojy Berry)

Akşam- 6:00
1 paket dezpack (çilekli)
Ben zayıflamak için bu üründen almıştım ama düzenli kullanmamıştım şimdi sadece akşam öğünümde bunu kullanıyorum elimde patlamaması için

Yatmadan yarım saat önce- Yoğut Kürü

Bugün böyle bir liste olacak arkadaşlar.
Genel olarak bu tarzda besleniyorum, günde 1 saat felan yürüyüş yapıyorum onun dışında evde trambolinle zıplıyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Başlangıç: 75
Merhaba canim bende 20 yaşında ve 70 kiloyum benim hedefimde 55 olmak sıkıldım artik bu kilolardan 9 aylik bebegim var dogum kilolarimdan kurtulmaya calisiyorum 75 kilo idim 1 bucuk ay once 70e dustum zar zor birlikte ilerleyebiliriz istersen :) motivasyon çok onemli

Merhaba canim bende 20 yaşında ve 70 kiloyum benim hedefimde 55 olmak sıkıldım artik bu kilolardan 9 aylik bebegim var dogum kilolarimdan kurtulmaya calisiyorum 75 kilo idim 1 bucuk ay once 70e dustum zar zor birlikte ilerleyebiliriz istersen :) motivasyon çok onemli

Merhaba canım tabi çok iyi olur benim için de birbirimize destek olmamız inşallah hedeflediğimiz kilolarımıza ulaşırız sağlıklı bir şekilde.
Bebişi de öpüyorum kocaman :)

--Yukarıda yaptığım liste dışında saat 6'da dezpack ürünümü kullandım ve dışarı çıktım 30 kilometre bisiklet sürdüm.
Ve günü kapadım :)

Dünkü 30 kmlik bir bisiklet turundan sonra diz kapaklarım perte çıkmıştı ağrıdan tüm gün evden çıkmadım vallahi :/

SABAH-11:30
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
salatalık - domates - zeytin - peynir- semiz otu salatası

ARA ÖĞÜN YAPAMADIM BUGÜN GEÇ UYANDIĞIM İÇİN

ÖĞLE
1 dilim ekmek
Tarhana çorba
Mercimek yemeği

ARA ÖĞÜN YİNE YOK
BİTKİ ÇAYLARI YOK

AKŞAM